Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

Idag kommer Louise och Krille hem till oss! Vi ska grilla och ta nån öl eller två, blir väl rätt lugnt med imorgon barkar det loss ordentligt! Ska bli kul =) mamma, Uffe och Fredrik kommer imorgon också. De kommer hit med hörnskåpet och köksoffan som jag ska få, och en skitfin brudkista med dalamotiv på. Kommer passa perfekt i nya vardagsrummet! Det mesta är klart där inne nu, ska bara måla runt fönster och sätta upp nya gardiner sen så! Skönt =) så jävla fint blir det! En riktig uppfräschning.

Nä, jobba lite till nu sen hem och göra i ordning middagen!

*

Snart får jag hem dessa skönheter! Skåpet ska få stå i vardagsrummet, soffan i köket. Åh vad jag längtar tills dess! Ska göra om lite i vardagsrummet tänkte jag, möblera om och eventuellt tapetsera och måla.. I köket ska det blir hel renovering! Det ska bli så kul!! Så skönt med lite nytt =)

*

Det finns nog många som önskar att jag och Erik inte var ett par. Att vi ska gå isär. Meeen tji får ni! Framtiden med min kära fästman har aldrig sett ljusare ut! Jag är så lycklig =)

*

Sommaren börjar lida mot sitt slut.. Vilket inte känns kul alls. Den här sommaren har delvis varit bra, delvis dålig. Man hinner som vanligt aldrig med allt man vill.. Har inte varit i Sandviken ock umgåtts med familjen så mycket som jag egentligen hade velat. Inte varit hemifrån så mycket som jag tänkte. Meeeeen, istället har det blivit en massa gjort här. Så nått positivt! Det bästa med hela sommaren var iaf resan till Norge! Det var så mysigt att visa Erik alla mina smultronställen i storsätern, grövelsjön och elgå. Och han visade mig omkring i Idre. Allt var så perfekt!
Längtar till nästa år, förhoppningsvis kommer vi iväg då igen.

De senaste två veckorna har vart lite upp och ned, in och ut, fram och tillbaka.. Mycket förvirrande hela enkelt. Arg, ledsen och irriterad på det mesta och de flesta. Känt mig ensam och övergiven. Men igår kväll löste sig allting.. Tack och lov för min fästman! Utan han vet jag inte vad jag skulle göra..

2 månader kvar på jobbet nu bara. Vilket inte alls känns kul! Trivs jätte bra där nu och fått höra att mina arbetskamrater tycker om mig med. Jag vill stanna! Men förhoppningsvis får jag komma tillbaka nästa säsong iaf. Tills dess måste jag försöka hitta nå annat jobb.

Nä, nu ska jag fixa lite frukost och vänta in Erik. Får se om vi åker till åmot eller inte senare idag..

*

Gjort storstädning i sovrummet.. Det behövdes! Big time.
Satt upp nya gardiner och bytte till de nya sängkläderna jag har köpt! Och så la jag på mormors virkade överkast som jag fick av mamma :) så fint!

*

Helgen var underbar och väldigt effektiv. Min pappa kom hit och hjälpte oss att få till en ny trapp eftersom den andra rasade ihop.. Det var lite större än va jag trodde, men åh så nöjd jag är! Det vart så bra!
Vi käkade gott, drack gott och hade det allmänt trevligt hela helgen. Dessutom kom min farbror Stefan på motorcykeln på söndag morgon också, så han hjälpte Erik att få det sista gjort på garaget. Så nu är det äntligen klart på utsidan! Och jag höll på att jävlas med grusgången hela helgen + en massa annat skit i trädgården. Så skönt att få en massa gjort! Var riktigt tråkigt när pappa åkte hem igår, hoppas han kan komma hit snart igen :)

*

Årets skörd av potatis!
Inte dåligt för några få plantor i en pallkrage.. Mycket nöjd! :)