Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Ingen rubrik?

Inleder med att tipsa om en bra låt, Linkin Park - Leave out all the rest. Förmodligen gammal, men bra ;)

Igår vart det inte ett nå gjort. Det var ju skit taskigt väder, så det enda jag orkade göra var att bege mig till ica och köpa godis haha. Sen kolla jag på Twillight och New Moon =)

Idag var jag ut med pappa och handla saker som ska med till Rättvik. Han betala allt, snäll som han är. Han har även betalat två räkningar åt mig. Tur att nån hjälper en när man har det svårt ekonomiskt =) <3 Skönt att få spendera tid med honom också, inte allt för ofta man gör det nu för tiden.

Har städat mitt rum och bytt säng kläder nu. Vill ha det rent och frächt när man kommer hem från Rättvik! Har packat in en del i bilen å. Tältvagnen är redan färdigpackad.. Bara kläder som ska packas nu! Får väl göra de imorn. Är så sugen på att dra redan imorn.. Hm, får se hur det blir. Det finns ändå inget att göra här. Det ända som händer är att jag å mamma bråkar hela tiden som vanligt. Flyttar nog hem till pappa igen inom en snar framtid, orkar inte med det här nå mer.

Hoppas vi ses i Rättvik gott folk!

Varför skulle det gå så här

Kolla nyss på tv lite. Det sägs att Michael Jackson har en hemlig son, om det är sant eller inte får man väl bilda en egen uppfattning om. Jag tror faktiskt att det är sant, att han är Michaels son, dom är oneklingen lik varann..
http://www.expressen.se/noje/michaeljackson/1.1656181/joe-jackson-omer-bhatti-ar-en-jackson

Idag har jag spenderat hela dagen till att hålla på med tältvagnen och bilen, svettigt har det varit men nu är det gjort iaf. Har redan packat in alla camping saker i vagnen, så nu är det endast kläder och sådant som ska packas. Fast det gör jag senare i veckan.. På söndag morgon drar vi till Rättvik / Classic car week. Längtar faktiskt! Bara för nån dag sen så hade jag tappat lusten helt för det, allt verkade bara så krångligt. Men nu är allt solklart! Händel och jag åker på söndag, Linda kommer på tisdag och gör oss sällskap till fredagen. Louise kommer på tisdag hon med, men hon sover hos Sara i Tällberg, men dom kommer man att umgås rätt mycket med under veckan ändå antar jag :) Och så är det ju så klart en massa annat kul folk som man ska umgås med där å.

Det kan bli en kanon vecka! Om allt går som jag vill haha. Hoppas jag slipper jobba ex, fjantiga brudar, en allt för full bror och mor OSV..... Men det löser sig nog! I år ska jag skita i allt och bara dricka en massa öl, då kan det ju bara inte bli fel ;)

Nej, nu ska jag sooova :)
Tjing!

I dina armar finns en dröm som jag kan nå

Hittat på en skit bra låt med Lasse Stefanz, Om jag stannar hos dig. Skit bra! :)

Igår kväll började jag känna mig lite bättre. På kvällen gick jag till verkstaden och snacka skit med Fredrik ett tag, sen gick jag hem igen till ensamheten. Gick ut och plocka lite jordgubbar, hade över grädde och chokladsås på dom - MUMS! Och så en chips påse och en päron cider, sen var min kväll räddad. Första lördagen (förutom när jag var i Norge) på fleeera månder som jag var hemma tog det lugnt. Sist jag var hemma en lördag var nog i vintras nångång, så det var väl på tiden.

I morse när jag vakna var humöret på topp trots det tråkigt vädret. På tiden att det regnar tycker jag, är så torrt i marken nu.. Så tänkte att jag och mamma kunna åka till valbo och kolla på en ny telefon och lite annat. Men som vanligt så började vi bråka och humöret sjönk ner till det lägsta igen.

Så nu sitter jag i min ensamhet hos pappa, och humöret är på topp igen :) Eller nästan iaf. Lyssnar på Lasse Stefanz och taggar till CCW. Bara en vecka kvar tills jag drar :D Hoppas att det blir mer lyckat i år än förra året, det var ju mer eller mindre bara katastrof då. Ingen karl ska få förstöra i år! Hoppas det blir bra väder i år också, förra året regna det nästan hela veckan.. Kommer att kännas konstigt att åka dit utan Tina, det var ju hon och jag som drog iväg på alla äventyr tillsammans innan hon flytta. Hon och jag funkar så bra ihop när vi är ut på våra äventyr. Så jag saknar henne! <3

Lite bilder från Norge :

    

1: Byn. 2: Farbor Stig. Vi var ut och fiska en kväll. 3: Pappa och lillebror. 4: Solnedgång, helt underbart att vara ute på sjön då. 5: Solveig, Stig, pappa och lillebror. Vi skulle på utflykt, men det vart helt misslyckat p.g.a åska och regn haha.

Lördag

Måste vara den mest värdelösa lördagen på länge.

Ingenting händer och jag har för den delen ingen lust att göra nå. Har saker som skulle ha gjorts med finner ingen motivation till det. Har t.ex. inte städat ur bilen än sen vi var till Västerås, ni kan ju tänka er själva hur det ser ut i den.... Men som sagt, har varken ork eller lust till att städa den.

Men samtisigt kryper det i kroppen hela tiden och jag känner att jag måste göra något, men det är som en stor vägg som jag måste ta mig igenom innan jag kan göra något. Förstår inte vad det är för fel! Jag vill, men det är som om att jag inte kan. Allt står bara helt still för mig.

Bara att ringa ett samtal för att fixa campingen till ccw känns som om att bestiga ett berg.
Jag blir så trött på mig själv.

Tomt..

Länge sen det vart nå skrivet här märker jag.

Kort sagt så hade jag en fantastiskt kul helg i Västerås när Power Meet var. Vi kom dit tidigt på fredag morgon, första ölen öppnades direkt när jag hade parkerat bilen. Sen fortsatte det så fram till söndag morgon. Det var den sista helgen jag spenderade tillsammans med Tina, innan det var dags för henne att flytta till Narvik, Norge. Bättre avskedsfest kunna det knappast bli! Bilder från den helgen finns på facebook.

Kom hem söndag kväll från Västerås, då var jag ensam hemma för alla andra hade åkt till Norge. På måndagen vart det inte många knop gjorda, men på tisdagen hade jag fest här hemma. Halv spåra som vanligt haha. Men vi hade dock jätte kul! =) Såg ut som ett rent helvete här dagen efter.

Så då på onsdagen hade jag fullt upp, lära städa hela huset och trädgården sen dagen innan, packa ur sakerna från Västerås (hade inte orkat göra de innan) och packa till Norge, skulle åka dit dagen efter. Det vart stressigt, men jag hann bli klar i skaplig tid på kvällen iaf =)

Började åka mot Norge 04:30 på torsdag morgon. Åkte själv för första gången, gick bra men var dock väldigt trött.

Har haft en helt underbar vecka där! Har inte gjort ett skit typ, bara varit liksom.. Inga måsten, ingenting. Helt fantastiskt har det varit! Och så åkte jag hem idag, och såå jag ångrar det nu..

Just nu känner jag mig bara allmänt tom. Känns som om att det inte finns något att komma tillbaka till. Det känns som om att Sandviken inte har något att erbjuda mig längre. Jag vill härifrån. Så fort jag kom hem så dök det upp en massa måsten och en mamma som tjata om allt mellan himmel och jord direkt! Tankarna svävar fram och tillbaka hela tiden. Mest om jobb och pengar så klart. Känner mest för att bara skita i allt, lägga mig på golvet och bryta ihop. Framtiden ser inte alls ljus ut nu för mig känns det som. Har nog aldrig mått så här förvirrat och dåligt i hela mitt liv.

Snart så!

I morgon är dagen jag har väntat på i ett år nu. I morgon drar vi till Västerås på Power Big Meet =)

Har packat och jävlats med bilen idag och igår. Men nu tror jag allt är klart! Så nu är det bara att vänta på att vi ska åka. Ska kliva upp 03:30, vi åker 05:00 för att slippa den värsta trafiken. Förhoppningsvis är det inte så mycket bilar i Västerås i den tiden! Hoppas att vi hittar dit vi ska med, jag ska köra så får se hur det slutar haha.

Hoppas på en toppen helg tillsammans med Louise, Tina, Sofia, Fredrik och allt annat folk som man kommer att träffar där! Ska bli så kul att träffa alla dom som man endast träffar under PM eller CCW.

Tina min käraste ägodel flyttar till Norge på måndag, så vi ska ha avskedsfest för henne med. Men ska försöka att inte tänka så mycket på att hon flyttar. Det kommer att bli så tungt.. Nu när vi äntligen har fått tillbaka kontakten efter alla dessa år! Hon och jag är så lik varann, vi tänker lika och gör samma saker hela tiden. En riktigt bra vän är hon och jag kommer att sakna henne så det gör ont när hon flyttar.

Jag, Tina och Louise på en fest för måånga år sen.
Imorn är det vi tre igen och vi ska ha så grymt kul!! <3

Torsdag kväll

.. och arbets veckan är över för min del. Ska nog bara iväg och fixa lite små saker imorn. Skönt.

Är helt slut idag med, förstår inte varför. Känns som om att det är för mycket som händer på en och samma gång nu. Känner mig stressad inför power meet, det är inte riktigt klar än hur det blir med allt. Jag vet inte när jag åker till Norge nå längre, var ju tänkt att jag skulle åka torsdagen efter att jag har kommit hem från västerås. Men vet inte hur det blir med det.. Och så har vi ju ccw, som jag inte alls vad hur det blir med. Har ingen att vara där med, kul och vara där själv då? Nej. Har ju bokat campingplats redan, han som har campingen ringde mig tidigare i veckan men hann inte att svara. Och jag glömmer bort att ringa upp tammefan hela tiden.

Dagarna bara flyger förbi och jag hinner inte med.

-

Idag fyller pappa 59 år, gammel gubbe =) Så har varit där och fikat lite. Annars så har jag jobbat tidigare idag, men vart klar till lunch, skönt de! Slockna som en sten när jag kom hem. Men jag är fortfarande lika trött.. Så det har inte blivit mycket gjort här hemma idag.

-

Imorn ska jag dra fram tält vagnen och fixa till den. Lär försöka komma ihåg att ringa till campingen guben också och kolla vad han vela. Skulle inte förvåna mig om han har lovat bort min plats till nån annan eller nått. Då får jag nå fel ju! Hoppas att det inte är så..

-

Bilderna från midsommar kommer på facebook inom kort, orkar inte lägga upp nå bilder här.

Nu ska jag ta en dusch sen sova.
Tjing