Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Hjälplös

Vissa dagar vill jag verkligen bara strypa min lillebror. Han är en sån typsik tonåring så jag bli galen! Och det gäller i detta fall också.. Han har i några dagar mått skit dåligt men inte sagt varför, tills igår. Tydligen så är det/håller det på att ta slut med flickvännen. Och han är såå ledsen. Dom har varit tsm i ca 1½ månad kanske, säger att de älskar varann och dittan och dattan. Ni vet väl själv hur det var när man var runt 15 år!? Det var likadant för mig. Det känns som om att livet ska gå under för att det tar slut, man vill inte leva eller nått.

Jag har en sån lust att skaka om han och säga åt han att skärpa sig. Jag menar, dom har inte ens varit tsm i två månader. Men jag kan ju inte göra det! Jag vet precis hur det var när jag själv var i den åldern. Gaaahh, jag känner mig så hjälplös. Det krossar mitt lilla hjärta att de han så här, finns de nån som har nå bra tips om hur jag ska kunna hjälpa honom?

-

Just nu sitter jag hos pappa. Har ätit två mackor och druckit kaffe under tiden jag har läst lite bloggar. Bra start på dagen :) Dessutom skiner solen som aldrig förr känns det som, härligt! Har dessutom sökt ett till jobb, denna gång på ett fjällhotell i Idre :) Hoppas!

Om ca en timme ska jag bege mig till miroi en sväng. Det brukar inte ta så lång tid där, skönt de. Ska väl bara berätta om vilka jobb jag har sökt och så.. Efter det ska jag åka hem och börja göra mig klar, sen hämta Louise och börja med maten. Fläskfilé och potatisgratäng! Vi ska äta och dricka lite hemma hos mig innan vi drar till kungsgården på klubbfest :) Hoppas på en mycket bra kväll.

Och i morgon är det fest igen. Shit, jag är för gammal för sånt nu! Och nästa helg kanske det blir en sväng till åland med Linda :) Skulle va kul! Har inte hört att det är nån rolig Halloween fest ändå så, så då kan man lika gärna dra dit.

Nä, nu ska jag facebokka lite sen börja vandra ner till miroi!
Ha en bra helg alla :)

Jag blir galen..

.. utan internet. Och pappas dator är den segaste i världen tack vare all skit som ligger på den. Skulle ha funnit ork till att rensa den nån dag.

Sitter allstå hos pappa nu :) Skönt att komma hit. Spenderade dagen med Fredrik, han kom hem till mig i morse och bytte däck åt mig, drack kaffe sen drog vi till valbo. Snurra runt inne på ikea och köpte lite nya saker till hans lya, sen gick vi och leta nya jeans åt han och hittade dessutom ett par. Fick med mig en ring, ljus och alkohol från valbo. Sen drog vi till dollarstore och köpte lite mer saker till hans lya. Det är ju fest hos han på lördag, så det lär ju vara fint tills dess! Han lever som en riktig ungkarl :P

När jag kom hem så kollade jag på ett avsnitt av True Blood, har kommit till säsong 3 nu. Tröttnar aldrig! Sen vart det tv ett tag sen promenixa till pappa.

Har börjat använda Bobby's hårprodukter nu. Klart bästa jag har varit med om! Mycket bättre än tresemé (vette fan hur det stavas) och syoss. Så ni vet ;)

Nu ska jag kolla lite på platsbanken om jag hittar nå passande jobb man kan söka.

Have a nice kväll alla.

Internet lös

Har inge internet nå längre hos mamma. Dom där jävla försäljarna hade lurat henne, hon som inte fattar nått av de där tacka ja. Lång historia kort så är det mobilt internet, vilket vi inte kan använda då vi har tre datorer och min lillebror spelar typ wow och sånt och då nlir mobilt för segt. Så nu får vi vänta 4 veckor innan vi får det vanliga igen. Segt! Har varit utan internet i två dagar nu, man blir ju så efter på en gång. Hade 99 (!) olästa blogg inlägg, men orkade bara läsa typ 10.

Sitter just nu hos min kära far, fast han är inte hemma. Lära hit och kolla mailen och så, ska kolla efter lite jobb också. Och dessutom skaffa abonemang på telefon, fyller på den med 195 kr i månaden för att få gratis sms (jag ringer mer eller mindre aldrig till nån) det går ut i morgon och jag har fortfarande 145 kr kvar. Känns onödigt att betala så mycket när jag ändå inte gör av med pengarna. Så nu får det bli abonemang!

På onsdag ska jag med Fredrik till valbo och kika runt lite. Sen på fredag äre klubbfest :) Ska bjuda Louise och Fredrik på mat innan, fläskfilé och potatisgratäng får det bli. Orkar inte göra nått speciellt.. Sen på lördag äre inflyttningsfest hos Fredrik. Hur ska jag orka? Haha.

Kommer väl inte att bli så mycket skrivet här nu tills vi får internet hos mamma igen.

Ha det så bra så länge!

Oh im on fire

Har nog helt ärligt aldrig känt mig så här ensam i hela mitt liv.
Only you can cool my desire, oh oh oh im on fire..

...

Namn - Anna Ida Sofia Lund
Bor - Sandviken/Stensätra
Syskon - Två bröder
Ålder - 19
Född -  12 september
Ögonfärg - Blå
Längd - Ingen aning
Sko storlek - 38
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Jungfru
Födelseort - Gävle

DAGENS..

Låt
- James Intveld - King Cry-baby
Saknad - TINA!
Kläder - Mys kläder
Underkläder - Trosor och BH, vad annars?
Mat - Falukorv och makaroner
Köp - Inget än
Göra sen - Fläska och kolla på true blood
Godis - Ingen än så länge!


SVARA ÄRLIGT

Tycker du om att plocka svamp
- Ja!

Tycker du om godis - Vem gör inte de?
Hur många gånger i veckan äter du godis - 2 kanske
Äter du oftast nyttig mat - Nej fy
Tycker du att du själv är söt/snygg - Ibland
Du ger mycket komplimanger till andra - Nej det är jag dålig på
Är du nöjd med ditt förnamn -  Nja, det duger
Du tycker att du själv är smart - Ibland
Vad är det sämsta hos dig - Är så osäker
Vad är det bästa hos dig - Jag tycker själv att jag är omtänksam
Har du bra självförtroende - Nja.. Ibland
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Beror på
Du tycker om att vara med tjejer - Haha, helst inte. Bara med mina brudar :)
Känner du dina grannar - Ja
Gillar du skolan - Ja
Har du någon gång skolkat - Jaaa
Spelar du något instrument - Nej
Sporter/aktiviteter har du gått i - Inget.
Har du några tatueringar - 3 st, soon 4 :)
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Morgon och kväll typ
Tycker du om djur - Bara dom snälla, haha

BRUKAR DU...

Sova - Ja
Ta mediciner du inte borde ta - Har hänt, ja
Röka - Ja.
Snusa - Nej
Skada dig - Nej
Klä dig i svart - Ja.
Lita på folk - Nej
Skada dig med flit - Nej
Drömma mardrömmar - Ja
Gå i skolan - Inte längre
Gå i kyrkan - Nej
Ljuga - Endast mindre vita länger isf :P


NÄR...

Åt du senast - Vid 12 tiden
Läste du ut en bok senast- Somras
Köpte du något senast - Hm. Minns inte
Sjöng du senast - Minns inte
Klagade du senast - Det gör jag jämt
Klantade du dig senast - Bra fråga

HAR DU...

För många vänner
- Nej, skulle gärna vela knyta lite nya
kontakter
Någon annan psykisk sjukdom? -  Nej
Skadat någon? - Nja, inte fysiskt iaf. Sen har man väl bara slagit nån lite smått hit och dit :P
Några piercnings - Endast öronen
Några tatueringar - 3 st
Egen dator - Ja
Gjort bort dig rejält - Haha, ooja. Vintjärn ;)


ÄR DU...

Snäll - Jadå
Snygg - Snyggare än vissa andra iaf!

Söt - Det också
Kort - Rätt så
Klantig - Inte så värst.


Kvällen räddad

Yees, min kära lillebror har räddat min kväll!! Vi köpte förr en sån där kabel som man kopplar mellan dator och tv, för att kunna se film på tvn från datorn. Ja, ni vet vad jag menar. Men den kabeln passade inte till våran bärbara, men idag kom vi på den briljanta idén att koppla in de på lillebrors dator, till hans tv. Och se på fan, det funka!

Så nu ska jag åka till ica och köpa en massa götta sen blire true blood för fulla muggar :D
Så ser min fredags kväll ut, hoppas att alla ni andra får en minst lika trevlig som mig ^^

I morgon blire tjej kväll hos Linda, ska bli kul!

Glad!

Fick precis reda på att jag har svartjobb som håller i sig så länge det är snö ute :) S K Ö N T ! Min bror ska köra snö på några ställen är i Sandviken, och jag ska ta handskottningen. Då får jag in pengar så jag klarar mig iaf så länge jag inte har ett jobb :)

Sökte för den delen två jobb i går, ett i Storsätern och ett i Grövelsjön. Det är på deras fjällhotell, säsongs jobb. Blir nog svårt för mig att få nått utav jobberna, men jag hoppas som fan att jag får de :) Trivs som fisken i vattnet där uppe, så skulle lätt kunna tänka mig att flytta dit och jobba en säsong. Så håll tummarna för mig!

Fredag

Ännu en fredag. Men denna gång innebär det inte miroi, ska börja gå där varannan vecka nu istället, skönt :)

Har hållt på och gått igenom lite gamla bilder nu på morgonen. Skönt att man är uppe i tid! Vaknar vid kl 8 varje morgon nu.. Ska strax äta lite frukost, sen hämta pappa och skjutsa han till bussen, han ska åka med Birka Paradise med några från jobbet :) Hoppas de får kul, och att han köper med sig nå götta till mig hihi.

Har laddat hem säsong 2&3 av true blood, men de vägrar funka på tv'n. It sucks! Jag som tänkte underhålla mig med de ikväll. Får se om jag åker hem till pappa och ser några avsnitt på datorn där istället. Känns som så nu :)

Nä, frukost nu sen dra en snabb repa med dammsugaren inne på rummet innan det är dags att hämta gubben.

Halloween förra året, haha.
Vad händer i år då tro? Har inte hört att de händer nå kul än..

Dixie

Hitta några gamla kort på min förra katt Dixie, så jag saknar henne:(

Vardagsrummet

Här kommer före och efter bilderna :)
Före:



Efter:


Nya tv'n

Min nya öl-drickar-fåtölj :)


Vi har köpt ett nytt soffbord nu, ett svart glasbord.
Det enda som fattas nu är att stoldynorna ska kläs om,
och en tavla ovanför soffan. Sen är de klart :D

Förkyld

Sist jag var riktigt sjuk var veckan innan morfar dog, alltså 1½ år sen. Trodde jag skulle bli riktigt sjuk denna gång med, mådde inge bra alls igår. Men idag känns de bättre! Är dock så jävla snorig så det är fan inte sant.

Så idag blir det en inne dag, även fast det är så fint väder ute. Det skulle behövas dammsugas och jävlas här hemma, men det är ju så drygt när man är täppt i näsan. Drygare än vanligt så alltså.. Så vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Håller på å laddar hem säsong 2 av True Blood, men det går ju så segt så kan inte kolla på de heller.

Så det får väl bli till å tröka framför tvn bara. Och leta lite jobb..

Snö

Just i detta nu så snöar det utanför mitt fönster, fy! Vill ha sommar igen.

Om en timme ska jag åka och besikta bilen, det är också ett stort fy! Hoppashoppashoppas att den går igenom, har inte råd att om besikta och eventuella reparationskostnader. Första gånger jag åker och besiktar själv dessutom, det är nu man skulle ha haft Tina här så hon hade kunnat följa med som stöd haha. Jag blir så nervös när det gäller sånt där.

Nu är vardagsrummet klart :) Fick hem soffan och fåtöljen igår. Det enda som saknas är en tavla och ett lite större soffbord. Skönt att kasta bort lite gammalt och köpa nytt! Så har knäppt lite efter bilder nu också, de kommer upp senare.

För övrigt så har jag mest spenderat dagarna med True Blood, mycket braa. Trodde jag hade lyckats tanka ner säsong 2 istället för 1, men så var icke fallet. Har ett avsnitt kvar på säsong 1, sen äre dags för 2. Av alla vampyr filmer och serier som finns nu, så är True Blood helt klart bäst!

Nä, detta går inte. Ska göra mig klar nu och äta lite frukost, sen bege mig till besiktningen.
Önska mig lycka till!!

Måndag igen

Hatar måndagar.
Det var jobbigt att dra sig upp ur sängen i morse. Det är kallt, blåser som fan och grått ute. Så efter att jag har skjutsat Louise så ska jag tända ljus och krypa under täcket och glo på tv. Senare mot kvällen ska jag åka hem till pappsi och fika lite!

Så ser min måndag ut. Ska väl försöka leta lite jobb också.. Trök göra!

Nä nu ska jag göra mig klar sen åka och hämta upp Louise!

:(

Jag vet att jag tjatar om hur mycket jag saknar Tina, och det tänker jag fortsätta med!
Det är nu över tre månader sen sist vi sågs. Kan ni tänka er? Tre hela månader sen sist jag träffade min bästa vän.
Sist jag såg henne var när vi var på väg hem från power meet, hon låg i baksätet och sussa sött, slut efter helgens bravader. När jag släppte av henne tog vi en cigg och skrattade om allt som hade hänt i västerås. Sen vare dags at ta farväl. Åh! :( Jag har mens och över reagerar på allt nu, sitter nästan och grinar bara för att jag saknar henne så. Jag är inte hel utan henne!!! <3

Helgen

Känns som om att det har varit en bra helg nu :)
I fredags vart det som sagt bandy, vilket var skit kul! Igår vart de bara slapp och kolla på bandy hela kvällen. Och idag vart det åshammar på morgonen och klyva den sista veden, sen har jag bara kollat på bandyn. SAIK åkte ut i semin, tråkigt. Dynamo Kazan vann, vilket dom förtjänade!

I veckan så ser det inte ut att hända nånting? Lät bara som om att jag ska skjutsa Louise till sjukhuset en vända imorn.. Sen ska jag bara söka en massa jobb. Blir galen av att vara arbetslös!
Helgen blir nog nykter, ska hem till Linda på tjej kväll men får se om jag dricker eller inte. Det visar sig då :)

För övrigt så är jag trött på allt och har nog aldrig känt mig så ensam som jag gör nu :)
Orkar inte bry mig i nån eller nått längre känns det som.

Bandy!!

Hade verkligen skit kul igår!! Kvällen började hos Embra, sen Andreas en sväng innan vi gick ner till arenan för att se lite natt bandy! Satt i baren först och tog en cider med några, mycket kul :) Träffade Kalle som jag gick i samma klass som på fordon, mycket kul att ses igen! Vi hade som vanligt mycket skit att prata om. Träffade dessutom en annan fd. klasskamrat, Erik. Trevligt! :)

En bandy fylla vart det då iaf, mycket kul. Och SAIK vann, men vet dock inte med hur mycket hihi. Kom hem runt halv 3 eller nått, somnade som en stock.

Tackar gudarna för att jag inte är så bakfull idag. Men nog allt är man seg! Men det har jag inte tid med, ska duscha nu sen göra mig klar. Ska hem till Linda idag, Hugo fyller 6 år. Fan va årena rinner iväg!
Annars idag/ikväll blir det bara lugnt, ska till åshammar kl 8 imorn så vill vara pigg och inte bakfull!

Nä, duschen vare ja!

Men fy

Mötet på miroi gick bra som vanligt, men dessvärre inte så vettigt, som vanligt.
DET SNÖAR!!! Brrr. Men fyfan, jag vill ha sommar :(:( Det var inte många flingor som kom, men ändå.. Det märks att vintern närmar sig med stora steg! Usch.
Nu har jag betalat både blomman och kjolen som jag hitta på tradera, så de kommer väl nästa vecka nångång :)
Nu ska jag pälsa på mig som fan, sen vänta på bror så vi kan åka till åshammar.

Fredag

.. och jag ska som vanligt snart bege mig till miroi, trökigt. Men möterna där går så fort så, så man ska väl inte klaga. Ska gå igenom mitt CV och personliga brev idag, sen blire väl hemgång.
Så som jag fattade det så ska jag och bror till åshammar idag, hoppas det. Blir vansinnig av att sitta hemma på arselet bara! Fy.

Natt bandy ikväll, ska bli MYCKET kul =D Ser fram emot de som en tok.

Mamma, Kicki och jag ska på Rock n roll x-mas i december nångång. The Refreshments, Nisse Hellberg och Sven Zetterberg spelar. Ska bli kul :) Dom bjöd mig på en biljett, ska nämligen va chaffis åt dom. Har aldrig varit på en jul konsert förut, även fast jag så gärna ha velat. Men nu så!

Nu ska jag göra mig klar och bege mig ut.



Ajaj

Nu har jag ätit popcorn, ostkrokar och godis. Min mage har ont :(
BLÄ! Men de skiter man väl i, de var gött som fan :)

Tidigare skrev jag att jag inte har nå pengar, men endå kan jag inte ge fan i att köpa saker från tradera. Nu tänker jag inte besöka den sidan igen förän jag är miljonär! Nä, men tills jag vet att jag har råd att köpa saker där iaf.
Denna gång vart det en kjol för 155 kr, inte så farligt egentligen!

Denna till ett svart linne, blomman i håret och högklackat.
Är inte de psychobilly så säg!
Bara luggen som saknas, men törs inte klippa lugg så de får gå endå!

De är dags för BANDYYYY

YES, imorn blire bandy :D Natt bandy närmare sagt, SAIK - Bollnäs kl 01:00, kuuuul. Har aldrig på en match som spelas så sent :) Hoppas det kommer mycket folk.

För övrigt imorn så ska jag som vanligt till miroi, sen till åshammar några timmar och dona. Var ju bjuden på tacos hos Emelie imorn också, men hinner inte de tack vare de =/ Brukar komma hem runt 8-9 på kvällen därifrån och vara helt slut. Så om jag ska orka med bandyn så lär jag då ta och vila ett par timmar innan. Så inge tacos för min del :( Men hoppas brudarna får en kul kväll!

Idag har jag bara trökat, sitter just nu och väntar på att pappa ska komma. Sen ska jag bara fortsätta att tröka.
Trökigt. Haha

God morgon

Jag var först upp idag i huset. Skönt att vara uppe i tid!

Nu ska jag koka kaffe sen pälsa på mig och gå ut på promenad som vanligt! Sen ska jag hem och duscha, söka jobb, åka till kyrkogården, ica och handla sen tvätta fönster. Ikväll börjar vampire diarys igen, äntligen!! haha. Så ska bänka mig framför tvn som vanligt ikväll.

Vann denna hårblomma på tradera i morse, 20 kr bara :) (8 kr för blomman, 12 kr för frakt)Har alltid velat haft en, men har aldrig hittat nån jag riktigt ha velat haft och så brukar som safta på rätt bra på priset. Inte så att jag tänker betala äver 100 kr för en fjuttig blomma. Så det var en bra start på morgonen.

Ska besikta bilen nästa vecka, 300 kr. Sen ska skatten på bilen betalas, 1800 kr. Restskatten, 800 kr. Sen en eventuell ombesktning och så ska jag ha råd att tanka bil fan också. Och jag äger just nu ca 3000 kr, kul!! Hoppas mamma och pappa hjälper mig att betala.. Får inga pengar alls förän i november, men dom pengarna är väl inte mycket att hurra över heller.

Förstår inte vart alla mina pengar tar vägen!? Fan nyss hade jag ju hur mycket som helst kändes det som ju.. I värsta fall så får jag väl ställa av bilen tills jag har råd att betala skatten =/

Fyfan va allt känns tungt nu.

....

Klockan är inte ens halv 10 på kvällen och jag är redan skit trött. Hur fan går de ihop? För 12 timmar sen gick jag upp liksom.. Har iofs rört på mig mycket idag, men iaf. Dagarna bara flyger förbi, mer än vad dom gjorde när man gick i skolan eller jobbade. Folk undrar hur jag som arbetslös får dagarna att gå, men det är inte så svårt. För de går av sig själva, och fort går det!

Suck och stön, trött på livet....

Vart dessutom kallad till tandläkaren idag, den 19 nov ska jag dit. Awesome! Inte, jag hatar tandläkare.

Nu ska jag sova.

Dead girls don't cry

Har fått lite gjort idag iaf.. Gjorde en stor städning och tvättning av bilen. Det behövdes! Så nu är det redo för vintern :) Hoppas den går igenom besiktningen nästa vecka bara..
Det tog 2½ timme innan jag var klar, shit.. Efter det åt jag falukorv och rotmos som jag hade kokat ihop innan. Så jefla gött! :) Kommer nog aldrig tröttna på det.

Nu har jag nyss tvättat hälften av alla fönster i huset och kollat lite efter jobb med icke, ingenting som passar mig.. Så trökigt =/

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. En promenad kanske? Fast egentligen orkar jag inte. Pappa kommer hit om ett tag iaf, blir väl lite fika och så då.

För övrigt är jag så trött på att ge och ge men aldrig få nått tillbaka. Jag försöker mitt bästa när de kommer till mina vänner, man vafan. Snart ger jag upp! Eller jag har nog gett upp tror jag. Jo, det har jag.
Suck.

Sunshine!

Jag kollade, som så många andra, på när den där killen tar livet av sig.. Det är ju bara ännu ett bevis på hur sjuk världen är! Visst, han hade väl inte fått den hjälp han vela ha å dittan å dattan, men vem fan hänger sig live när andra kan se på? Killen måste ha varit rubbad på nå vis. Det är många som är nyfikna och kan inte låta bli att kolla på de, och sen mår de verkligen dåligt över de. Mig påverkar det inte mycket, av nån anledning. Jag har aldrig varit känslig för sånt där, död, blod osv.. Tack och lov för de! Men jag hoppade ju inte av glädje när jag kolla på de, lite kusligt vare allt. Men jag tycker mest att de var sjukt..

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe sen gå ut och gå, hur fint väder som helst nu :) Sen ska jag försöka orka städa och tvätta bilen. Det behövs! Har inte gjort de sen jag kom hem från Norge nu, haha ^^
Sen ska jag och bror åka och hämta nya möblerna till vardagsrummet :)

Have a good day!

Städning

Håller på å plockar här hemma lite.. Har kastat lite som jag har sparat från studenten bland annat. Det skärde lite i hjärtat :( Det var faktiskt den bästa dagen i hela mitt liv. Jag har aldrig varit så stolt över mig själv nångång! Åh va jag önskar att man kunna få uppleva det igen. Och som vanligt, så saknar jag min klass och allt tok vi gjorde. Lyssnar på Iyaz - Replay nu och tänker tillbaka till Finland resan, shit haha. Den lär jag aldrig glömma :) The time of my life, verkligen!!

Annars idag har jag inte gjort mycket. Kalle och Micke höll på med min bil, när de var klar så målade jag plast detaljerna svarta igen, de hade bleknat en aning haha. Sen har det bara varit tv och som sagt, städning. Som jag inte riktigt är klar med än.. Ska diska lite och så. Sen blire väl bara tv igen till det är dags att sova!
Trök.

Längtar som fasen till klubb festen i slutet av månaden. Har besämt mig för att vara nykter tills dess, har endå inte råd att dricka så =/ Ska försöka få allt klart i åshammar istället så man får lite pengar..

I morgon får vi hem nya möblerna till vardagsrummet, så ska väl antagligen hålla på med de på kvällen. Fy fan för att skruva möbler! Men de blir snyggt när de är klart. Har bestämt med Louise och Fredrik att vi ska inviga det innan klubb festen med lite mat och så innan vi drar iväg.. Ska bli kul!

Nåja, har inte tid att sitta här. Eller jo det har jag, jag är ju tidsmiljonär hähä.

...

Så där ja, um avklarat. Trodde att jag skulle få yra runt hur länge som helst där, men det stod en stor skylt ppå baksidan så de gick inte att missa, haha :) Så nu behöver jag (förhoppningsvis) inte traska dit nå mer förän i sommar då det är dags för mer piller igen.

Håller på å fixar och donar här hemma. Så skönt med lite nytt!! Äntligen har mamma insett att det är dags att kasta alla 70,80 och 90 tals grejer och köpa nytt! Har tvingat henne att kasta vissa saker, sånt som hon har fått av oss barn när vi var små, eller hennes typ 20, 30 och 40 års presenter.. Varför ska man spara på sånt skit för när det ändp bara står där och ser fult ut? Visst, det skär lite i hjärtat. Men vafan, det är inte hela världen.
Men som sagt, nu håller en massa saker på att kastas här, skönt!

Om en timme kommer bror och hämtar mig, vi ska till åshammar och måla. Hugo boy skulle med han också :) Tar väl bara ca en timme skulle jag kunna tro med den lilla målningen vi ska göra idag. Sen blire väl hem och fortsätta.. Kanske ta en till promenad också :)

Allt är redan planerat och klart till PM -11, haha.
Ni kan inte förstå hur mycket jag längtar!!!

Tidig morgon

Kl är 8 och jag tycker att det är tidigt.. Märks att man inte har gått i skolan eller jobbat på ett tag nu haha..

Vaknade halv 8 av att jag drömde konstigt. En dröm som kommer tillbaka några gånger om året. Jag drömmer om att jag ska flytta in i mitt gamla hus på skogsgatan tillsammans med pappa igen. Denna gång var det vinter ute och en massa julpynt uppe. Jag var så lycklig över att få flytta tillbaka dit och få bo med pappa! Den känslan satt kvar när jag vaknade.. Usch det är så jobbigt. Önskar att den drömmen kunna bli sann. Saknar det där huset så fruktansvärt mycket!!

Och bara för att jag drömde om vintern så längtar jag till den. Hoppades på att det skulle va en meter snö när jag vaknade och kolla ut genom fönstret, men icke. Haha. Och jag längtar så mycket till julen, jag är en riktig sucker för jul och allt vad det innebär! Så har det alltid varit och förhoppningsvis alltid vara :)

Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart, sen ska jag pälsa på mig och gå ut och gå.. Bara 2.4 grader nu :S Fy satan. Visste ni att man lär gå 3 timmar och 40 min för att förbränna en muffins? Shit! Lär nog börja gå 2 timmar om dagen nu ja :P Haha.

Senare ska jag till um, åååh orkar inte. Tycker det är så jobbigt att dra sig dit. Men gör jag de nu så behöver jag inte gå dit förän nästa år igen.. Så jag måste!

Kaffe vare ja..
Ha en bra dag alla!

Söndag

Hatar söndagar fortfarande.
Dock skönt att slippa vara bakfull idag :)

Igår vart det några timmar inne i valbo.. Var till de stället jag hatar MEST av allt, ikea. Fy! Åker aldrig mer dit med mamma iaf haha. Sen vart de en sväng på gina och hm, fick med mig ett par jeans, en bh, smink och lite hår grejer hem :) Skulle köpa skor, men vart dåligt med de som vanligt haha. Tror ingen kan va sämre än mig på att köpa skor! Ska dit i veckan igen och kolla lite mera om jag hittar nå som man kan ha nu i vinter.

Kvällen spenderades åt att skruva ihop möblerna och dricka nån öl, mycket gott :) Sen slocka jag som ens stock.

I morse tog jag en promenad, har blivit dåligt med de dom senaste dagarna tack vare det dåliga vädret.. Sen vart de att dona lite i vardagsrummet. Knäppte lite före bilder, så ska lägga ut före och efter bilder senare :) Det kommer att bli sjukt snyggt där inne!

I morgon ska jag fortsätta att dona lite här hemma, sen iväg till ungdomsmottagningen, måste ha nya p-piller. Har skjutit upp de föör länge nu! Är inne på sista raden på sista kartan, haha. Inte bra! Dom hade tydligen flyttat till sjukhuset nu, får se om man hittar på dom då. Kommer väl att yra runt där och se dum ut ett bra tag innan jag hittar rätt :P Sen efter att bror har slutat så ska vi till åshammar och måla.

Nu ska jag fan i mig sooova.
God natt allt löst folk där ute!

Tina Mariell Westerberg

Underbara människa!!!
Pratade med henne i telefon i, jaa jag vet inte hur länge igår. Pengarna tog slut för henne iaf haha :D Vi pratade om allt tok som hände i somras, och allt vi ska göra sommaren som kommer. JAG LÄNGTARRRR!!
Dessutom pratade vi om lite annat, skönt att få lätta på hjärtat lite. Hon är nog den enda människan jag kan berätta sånt för! Och dessutom veta att de inte kommer ut till nån annan :) I LOVE YOU KNÄPPGÖKEN! <3

Trök göra!

Fan vilket trök göra det är att skriva personligt brev.. Var till miroi tidigare och då skickade Robert en mall och så skulle jag fylla i de. Men tror ni jag har fått de då? Nej. Och så har jag tappat bort nummret till han så jag får skriva det jag kommer ihåg skulle va med. Ska skicka cv och pb för ett jobb i kungsberg, som lokalvådare. Inte för att jag tror att jag kommer att få det, eftersom att jag inte har nå tidigare erfarenheter av de jobber och så är jobb i kungsberg sååå eftertraktade. Men är så illa tvungen att söka det, sen är det väl bara å hoppas. Jobbet skulle va från december till april så det skulle inte va helt fel!

Varför sitter jag här och skriver när jag lär skriva klart de där?
Suck :P

Fredag

.. vilket innebär miroi som vanligt. Trök! Har gått där en månad snart och de har inge gett mig nått. Men man måste väl antar jag :S Efter denna gång får ja bestämma om jag vill ses varannan vecka istället, lika bra det eftersom att jag inte får nått ut av möterna iaf.

Fredag idag ja.. När jag vakna så bestämde jag mig för mys dag/kväll. Hade helt glömt bort att jag ska hem till Solveig idag som fyller 60. Skulle tydligen bli en massa folk där. Så blir väl där några timmar på kvällen.

I morgon blir det förhoppningsvis valbo, måste köpa nya skor! Annars blire bara lugnt i helgen tror ja. Var sugen på att åka på oktoberfest i Gävle men har nog inte pengar till det.. Orkar inte dricka heller.

Igår hämtade vi de nya stolarna, skit fina. Så nu ska vi börja göra om inne i vardagsrummet! När det är klart så tänkte jag bjuda över lite folk på tacos och inviga det =D Länge sen det var nå festligheter här hemma nu.
Börjar bli dags igen!

Nu ska jag dricka upp kaffet sen göra mig klar och rulla ner till miroi.

Torsdag morgon

Eller förmiddag är det ju egentligen..

Klev nyss upp, hörde att det regnade tidigare i morse så då tyckte jag inte att det var nån idé att kliva upp tidigt.
Rätt skönt med skit väder faktiskt :)

Nu ska jag slänga i en maskin tvätt, sen laga mat. Undra vad man ska hitta på för gott idag då?
Sen när mamma kommer hem så ska vi åka iväg och hämta några stolar som vi ska ha till matbordet vi har i vardagsrummet nu :) Nästa vecka kommer nya soffan och fåtöljen, sen ska det upp nya tapeter. Blir nog fint när det är klart =) Ska även måla om några skåp där inne. Full rulle!

Hade tänk att vara nykter fram tills klubbfesten, men såg i tidningen i morse att det var oktoberfest i gävle i helgen.. Skulle ju va nått! Men får se hur det blir. Nästa fredag blev jag bjuden på tacos hemma hos Emelie =) Förhoppningsvis så kommer inget annat ivägen.

Nej, tvätta vare ja..

Jobbjobbjobb

Vill ha låten Varför åka skidor helst nyss! Om de är nån som kan få tag på den eller har den får gärna höra av sig =)

Just nu sitter jag och skriver cv och personligt brev som jag ska skicka till Boliden. Tror jag skulle trivas bra som gruvarbetare =) Om inte annat så tjärnar dom fina pengar!
Lär göra klart de nu.

Senare ikväll är det Bonde söker fru, får inte missas =D

Regn och regn

Idag är det lite halv taskigt väder. Men det kan de få vara, har varit så fint ett tag nu..

Igår vart det lite målning i åshammar, men hann inte klart. Det blir ju så mörkt så fort nu! Kom hem runt 8 nångång, kolla på tv sen somna jag ovaggad. Blir så trött jämt efter att jag har varit i åshammar..

Idag då? Jo jag ska städa och tvätta pappas bil. Eller iaf städa eftersom att det är så dåligt väder. Sen tänkte jag rota runt och leta jobb. Sen blir det väl de gamla vanliga, städa, laga mat, diska, tvätta.... Kul!

Helgen ser ut att bli lung. Skönt! Ska försöka hålla mig nykter nu tills det är fest med klubben i slutet av oktober.

Stort grattis till min ''gamle'' väl Emelie Fahlberg & Löffa som ska bli föräldrar =) Hoppas allt går bra!

Nu ska jag dra på mig kläder och vänta på pappa..

FpAm07

Jag saknar skolan så fruktansvärt mycket. Och klassen. Och lärarna. Tänk om man kunna få uppleva sista året igen, de var helt klart det bästa skol året jag har varit med om. Bättre än så blir det bara inte!

Kast körning alá Kalle!

Innan vi for ned i garpenbergsgruvan ;) Det hätigaste jag har varit med om!

Bästa!!

Just walk on by

Det händer inte mycket alls i mitt stackars liv känns det som. Kliver upp på morgonen, dricker kaffe, går ut och går en timme, lagar mat, kollar på tv, städar lite, åker till åshammar, duschar, kollar tv och sover.. Känns som om att alla dagar ser ut så nu för tiden :P

Och precis så kommer denna dag att se ut idag också. Efter promenaden så var jag ut i trädgården och tog reda på den sista gräslöken som var kvar, klöpp den och in frysen. Så nu har man så man klarar sig hela vintern! Jag hatar lök, men älskar gräslök, konstigt nog haha. Hur som haver, efter det så lagade jag biffstroganoff och ris. Gött! Nu ska jag plocka lite här hemma sen byta om och åka till åshammar. Blir inte där så många timmar idag, bror och Linda ska till gävle och kolla på bio så vi lär åka hem i tid.

Det känns som om att turerna till åshammar är det enda roliga i mitt liv just nu, bara då det händer nå vettigt.

Usch, jag vill härifrån!

Måndag

Även fast jag egentligen har fredag hela veckan så hatar jag måndag fortfarande..

Tog en promenad på morgonen efter att jag hade kastat i mig lite kaffe. Efter det har jag lagat mat (köttullar, sås, potatis & ligonsylt MUMS!) och städat lite här hemma. Ska ta reda på disken strax och sen göra mig klar. Ska åka till åshammar med bror och göra klart det sista. Förhoppningsvis så tar det inte så lång tid! Men det göre väl säkert antar jag :P Ska köra dit hans audi, har kört den en gång och hoppades på att jag skulle slippa göra det igen! Fy dör diesel säger jag bara :P Så äckligt att köra haha. Men det får väl gå endå då..

Ikväll blir det väl antagligen den samma gamla vanliga, tv och sova. Vilket liv man har :P

Slut!

Hade en mycket trevlig kväll igår. Började med att jag gick hem till Sara, vi satt där och drack och pratade en massa :) Kul att träffa henne igen, evigheter sen sist! Sen åkte vi till årsunda på Kb's och Tobbes 20 års fest. Träffade Amanda där, evigeter sen sist jag träffa henne också så det var kul :)
Kom hem runt 2, bums i säng!

Vakande och var lite små sliten imorse, men det var då värre förra helgen. Klev upp och klädde på mig, sen kom bror och hämtade mig och vi for till åshammar för att klyva den sista veden, lära bli klar med det. Så missade dessvärre mötet med Los Raggos =/ Blev röstad till att få bära ryggmärke nu, fast bara halva. Hoppas på hela till nästa år! Mycket kul!! =)

Nu är jag helt slut i kroppen, dessa stockar tar livet av mig! Har ont överallt.
Så ikväll blir det bara fläsk och film =)

Lördag

Det vart som sagt åshammar igår. Kom hem runt 8 på kvällen, helt slut. Fyfan! Men skönt att göra av med en massa energi och känna att man får nått gjort =D

Jag somnade vid halv 10 (!!!) igår. Jag var så slut i kropp och huvud och kände inte alls för att sitta uppe och kolla på tv eller nått. Skönt att kunna somna så tidigt :)

Vaknade runt 8 idag, men låg och drog mig ett par timmar. Tänkte att jag skulle ta en promenad nu på morgonen med dimman ligger så tjock och det är så grå tirst ute så jag har ingen lust alls. Så ska färga håret istället :) Det är på tiden kan jag lova! Har inte färgat de sen studenten nu, vilket är 4 månader sen nu haha.
Efter att jag har färgat håret så ska jag kasta ihop lite mat, tacogratäng får det bli. Sen är det dags att göra sig i ordning och dra till Sara :) Blir nån öl där, får se vad som händer sen. Är sååå sugen på att åka till lilltjära, men har så dåligt med pengar :( Det verkar fan som om att alla ska dit ikväll! Jaja, men vet aldrig vart jag hamnar till slut ;)

Nu har min kära bil kommit hem från lagningen också, så hoppas den går igenom besiktingen sen :)

Du måste vara det finaste mina små blå har åskådat.
Inte bra!!

Sommaren 2011

Såå jag längtar :)

Igår kom Louise hit efter att hon hade slutat skolan, så vi satt och snacka lite skit. Bland annat om PM och CCW, sällan haha! Går inte att undvika.. Jag längtar så mycket så jag håller  på å spricker!

På kvällen vart det en promenad sen fläska ned sig i soffan och kolla på Hooligans 2, rätt så bra film. Men den som inte gillar våld och blod ska inte kolla på den haha :) Sen vart det The Love Guru och några avsnitt av En ängels tålamod. Sen somna jag som en stock!

Just nu sitter jag har och ser ful ut. Utslgen håller i sig än, mest runt munnen. Är så torr, men smörjer jag in mig så blir det bara värre. Detta gör mig galen!
Jaja, ska strax göra mig klar och laga nå mat, sen hoppa på cykel och bege mig till miroi. Bilen är på lagning så det får bli så.. Det är så underbart väder så det gör ingenting :)

Ikväll tror jag att det blir åshammar. Får se hur pigg man är när man kommer därifrån, får se om jag orkar göra nått efteråt. Men förmodligen blir det bara film och sova.

Blir inge lilltjära på lördag. Räknade ut att det skulle kosta runt 500 kr för mig att åka dit, och det har jag absolut inte råd med. Så ska ta nån öl tillsammans med Sara istället, får se vart bena bär oss eller om det bara blir en lugn kväll hemma hos henne :) Det visar sig.

Saknar dig Tina, inget är sig likt här hemma utan dig!