Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Är det härligt, så är det farligt.

Första advent idag. Helt sjukt vad tiden går!

Under helgen har jag och mamma gjort lite jul fint här hemma :) Mysigt. Sk väl plockas fram lite mer när det närmar sig jul också.. Lite för tidigt att dra fram tomtar och skit nu tycker ja.

Igår så var jag och mamma till gammelstilla på julmarknad, jätte mysigt var det där. Köpte lite små saker där.. Sen åkte vi och tände ljus på kyrkogården, sen var vi och köpte mat. Till kvällen var det väl planerat att jag skulle till granliden på Eddie Nilsson, men det verkade inte vara nå folk som skulle dit så jag visste inte hur jag skulle göra. Men Fredrik kom hem hit och tog nån öl med mig iaf, sen drog han till granliden men jag orkade inte följa med. Var helt slut! Så kollade på Eragon med mamma, sen vart det sängen.

Idag har jag fixat och donat lite här hemma, och sen kom bronsan, Linda och Hugo hit och åt lite jul mat med oss :) Mysigt! Längtar faktiskt lite till julafton nu. Önskar att det hade kunnat vara lite snö ute bara och några minusgrader så man kanske hade kunnat fått lite jul känsla! Är så less på det här skit vädret nu.

Ska väl ta och packa ihop mina grejer nu och bege mig hem till pappa. Ska göra lite jul fint där hemma också, eftersom att pappa är kass på det :P Haha. Sen hade jag tänkt att ta en lång promenad, sen blir det väl bara tv och sova. Dags för skola imån igen!

Under nyår drar pappa till Norge, så får lägenheten för mig själv. Skönt! :) Så tänkte ha lite för fest och äta nå god mat där hemma på nyårsafton innan man drar ut på nått annat. Om det är nån som är sugen på att komma så är det bara å höra av sig! :) Inte så långt kvar nu på detta år. Skönt faktiskt, för nytt år betyder nya tag!

Nu ska jag göra nån nytta.
Tjing!

Strike!

Jag har upptäckt mina nya idoler, The Baseballs! Har nyss lyssnat igenom ett av deras album, Strike. Så fantastiskt bra! Låtarna finns på youtube, rekomenderar verkligen er att lyssna på dom om ni aldrig har hört dom förr. Jag lir så glad av deras musik! Umbrella och Hot 'n cold är mina favoriter, och ja, det är covers på Rihannas och Katy Perrys låtar.

Igår var det öppet hus på skolan, var kul faktiskt! Lillebror kom dit och testade på att köra lastmaskin och grävmaskin, han tyckte att det var skit kul! Storebror prova på han med. Dom såg ut som små barn på julafton när dom satt där i, precis som mig hihi. Vi är bra lik varann vi =P

Idag gick jag upp i skaplig tid, for iväg och köpte en julklapp till pappa. Den var nedsatt från 595 till 195 kr, så tänkte att det är lika bra att åka iväg i tid och köpa den, innan de tar slut. Åkte hem och slog in den efter det, sen åkte jag till skolan och hade en ''lektion''

Sen dess har jag inte gjort mycket. Väntar på att min bror ska bli klar i garaget så jag får gå in där och rota fram en del av jul sakerna. Första advent på söndag ju.. Tiden bara rinner iväg! Ska nog till gammelstilla imån på julmarknad, sen hem och fortsätta med jul sakerna. Sen på kvällen imån blir det nog Eddie Nilsson på granliden =)

Just ja, fick köra en maskin värd 2-3 mille igår (kommer inte riktigt ihåg vad Brodin sa att den kosta) inte alla dagar man får göra det eller =) Så nu kan man känna sig lite manlig!

Det var allt jag hade att säga idag.
Tjing

Kom ihåg

Jag har tråkigt.. Så jag kom på att ni ska komma ihåg att:
Rösta på Sara (nr2) till sandvikens lucia
Rösta på Pinglan (nr1) till årets lussekatt
Och att det är öppet hus på fordonsprogrammet imorgon, alla som är intresserade att prova på att köra lastbil, lastmaskin, grävmaskin, grävlastare, dumper, truck, personbil, prova på att meka och prova på körkortsfrågor är välkommna mellan 18:00-20:00. Men man är såklart inte tvingad till att prova köra, det är upp till en själv =) Det kommer att finnas massor av fika och elever/lärare som ni kan fråga om ni har några frågor angående programmet. Så komsikom!! =)

Andra sidan

Igår fick jag reda på att ännu en har lämnat oss alledeles för tidigt. Det var inte någon jag kände precis, det var en nära vän till mina vänner om man säger så. Har bara träffat honom på någon fest.. Men det kom som en kall dusch ändå när jag fick höra det. Det är så tragiskt.

Jag hoppas att du nu har funnit den frid du leatde efter, Ago.

Fredag

Hade en ''lektion'' idag, som vanligt på fredagar.. Men vi gjorde som vanligt inte så mycket, lyssna på musik och snacka skit mest som vanligt :P Haha. Har så slappa lektioner så det är sjukt!

Brosan fråga om jag skulle med in till gävle på feltema och käka max efter det med han å Linda, så klart följde jag med. Köpte nå kablar och skit till stereon, så nu har bror kopplat in den åt mig också. Tack för de! Och nu sitter jag här, med min kära Nisse i knät <3 Tycker om han även fast han är världens drygaste katt unge!

Vet inte alls vad jag ska hitta på ikväll? Har ju inte råd att härja nå iaf. Så det blir väl bara lugnt antar jag.. Samma imån med, trööööööööök.

Skulle tydligen inte bli nå julbord med los raggos i december, så man kanske far iväg på luciarocken istället? Hoppas de =) Skulle ju va kul! Om de är nån som ska dit så kan ni ju höra av er!

Nu ska jag ta och duscha iaf.
Tjing

Ge mig pengar

Jag har aldrig behövt oroa mig för pengar, jag har jämt haft så jag har klarat mig och fått några hundralappar över varje månad. Men nu är det knapert må ni tro! Väldigt dålig tidpungt att skaffa bil känner jag.

Jag har just nu 700 kr. Den sista kommer studiebidraget på 1050 kr. Det är alltså 1750 kr.. Jag ska betala försäkringen på bilen (250) studentmössan (400) och skolfotot (400) och så tillkommer det kanske 200 kr till bilen också. Lär köpa nå sladdar så jag kan koppla in bättre ljud. Står inte ut med skruttet jag har nu! Och när jag har betalat allt de har jag alltså 500 kr kvar.. Jag HOPPAS att jag får mina 700 av skolan till slutet av månaden, för då har jag iaf 1200 kr. I december ska jag på julbord på hillbillys, det går väl iaf kanske ett par hundra till det. Sen fyller Louise 18 år, då ska man köpta present till henne och så ska det ju såklart firas, så alkohol lär ju köpas. Har ränkat ut att det kanske kommer gå på 650 kr för julbordet och kalaset. Då har jag 650 kr som ska räcka till julkappar åt 5 personer + katten så klart. Lilla Nisse lär ju ha nå också =) Så jag är fattigare än fattigast nu känns de som! Just jag förfasen, lär fylla på telefon med 200 med. ÅÅÅÅH!!
FYFAN FÖR DET HÄR!

Nu blir det hejhej nyktra helger fram till den 12 dec då julbordet är. Suck! Har nästan full tank i bilen iaf, får snåla på de så gott det går. För tanka kan jag ju bara glömma nu!

Som sagt, har aldrig haft pengar brist förr, så detta är nytt för mig :P Har liksom aldrig behövt tänka en gång till innan jag köper något. Trodde jag skulle ha råd med nya skor denna månad, så jag slipper hasa runt i mina skruttna skor som jag har haft i 2-3 år. Men icke!

Så i helgen blir jag alltså nykter. Om inte någon bjuder på en fylla? ;) Så blev det ju i lördags, och de tackar man ju inte nej till =) Nä då, kanske ska ta och göra nån nytta i helgen istället? Får nog bli så.

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv.
Tjing

JLT

Eftersom att man har blivit fattig nu när man har skaffat bil så trodde jag att det skulle bli en lugn och nykter helg. Men icke! Först vart det jäderfors på 25 års kalas igår, och sen drog vi vidare till lobby :) JLT spelade, skit bra! Träffade en massa roligt folk där med, hade verkligen jätte trevligt :)

Det mindre roliga var att jag gick hem ifrån stan. Det är typ 6 km :P Jobbigt som fasen. Regnade gjorde det med. Så det var ju lagomt skönt att få gå å lägga sig i sängen när man kom hem kan jag lova.

Vart inte mycket sömn inatt/imorse. Har så svårt för att sova när jag är full :P Klev upp runt 12-1 iaf, och började laga mat. Fläkfilé, pommes och bea. Mums! Det satt fint i kistan. Och nu sitter jag här bara och försöker vakna till liv på nå vis. Måste ta och packa ihop grejerna och åka hem till pappa snart..

Det var allt jag hade att dela med mig för idag :P
Tjing!

Vilket folk det finns!

Det finns folk jag inte alls förstår mig på. Som den där ''Kissie'' som bloggar. Söker ni på det namnet nånstans så får ni fram hennes blogg, om ni inte har läst den förr.

Vilken brud säger jag bara! Är man fet och mer eller mindre värdelös bara för att är en större storlek än xs? Jag blir så förvånad och fram för allt fröbannad när jag läser det, så jag vet inte ens vad jag ska skriva. Hur kan man säga nått dyligt? Jag tar inte åt mig av det hon skriver, men det finns så många andra tjejer som gör det! Det går rykten om att det är två tjejer som begick självmord tack vare henne och hennes syn på livet och människan, dom visste att dom aldrig skulle kunna bli som henne, och tog därför livet av sig.

Är det så det ska vara? Det är ju rent vansinne.

Visst, jag skulle gärna vela vara smal osv.. Men vafan hade det spelat för roll egentligen? Inte fan hade jag varit lyckligare för det eller. Jag har min underbara familj, släkt och vänner. Det är allt jag behöver! Det är dom som gör mig lycklig, inte siffrona på vågen. Så länge jag och min kropp mår bra, så har jag inget att klaga på.

Så, nu fick jag de sagt med =)

Nu ska jag gå och ta ut PIZZAN ur ugnen och jag ska NJUTA AV DEN RIKTIGT REJÄLT!!

Gone forever

God morgon, eller nått.

Denna dag började inte allt för bra, finns ju sina förklaringar till det. Är så trött på att det ska gå fram och tillbaka hela tiden, när fan ska du bestämma dig för hur du ska ha det? Tro inte att jag stannar här och kryper på knäna för dig. Är så trött på att aldrig veta!

Mellan november förra året till maj nu i år var jag precis likandan. Det var nånting som fattades inom mig, jag försökte fylla det med alkohol och nya killar hela tiden. Då trodde jag att jag levde livet och mådde skit bra.. Varje helg, fredag och lördag, skit full och på span efter nya killar. Under loverna var man dyng nästan varje dag. Jag gjorde allt för att fylla det där ''hålet'' man hade inom sig. I mars nångång kom jag på mig själv, vafan håller jag på med? Jag blir inte lyckligare av det här. Men det enda som hjälpte mot dom tankarna var åter igen, alkohol och killar. Främst alkoholen. Låter som om att man låg med halva sverige under den där tiden, men så var det faktiskt inte =P Det var mer att man flörtade och fick känna känslan av att någon vela ha en. Låter sjukt kanske, men så var det. Jag träffade en del jätte trevliga killar som man började träffa lite oftare, men när man fick reda på att dom började få känslor för en så stack jag som en avlöning. Klarade bara inte av att ha ett förhållande då, jag var så rädd för att bli sårad.

Det var inte fören i maj när morfar dog som jag insåg hur mitt liv såg ut och insåg att så här kan jag bara inte fortsätta. Livet är för kort för att hålla på så där. När jag satt vid sängen och höll morfar i handen efter att han hade dött så lovade jag han att jag skulle ta tag i mitt liv, ta hand om familjen och göra honom stolt.

Så jag tog mig i kragen. Visst, jag har inte haft en alkohol fri helg sen han dog. Men jag har inte druckigt för att känna ruset och försöka glömma hur värdelös man är. Och det där med karlar la jag ner helt, för att ägna tid åt mig själv och familjen istället.

Men så kommer dagen man träffar en, som man vet är en stor jävla skit stövel jävel. Och självklart ska man falla för han! Typiskt mig, falla för fel personer. Första månaden var bra, sen gick det utför. Sen dess har det bara varit fram och tillbaka hela tiden. Orkar inte med det längre! Hatar när känslor ska ta över sunt förnuft. Usch!

Kan man verkligen vara så känslokall så man helt enkelt inte bryr sig i att man sårar folk? Eller har man för mycket stolthet i sig för att visa lite ånger? Jag vet inte. Jag var själv precis likadan förr. Hoppas han mognar på sig nångång med,och tar tag i sitt liv.

Nu ska jag ta reda på tvätten och städa undan lite. Sen vandra hem till pappa! Fars dag idag också, så ska ge pappa en bamse kram när jag kommer dit. Han är världens bästa!

Begravning

Igår vart det impuls begravning typ.. En nära vän till familjen dog för någon vecka sedan, och igår var begravningen. Mamma skulle gå på den, och i sista sekunden sa mamma att hon vela att jag skulle med. Så hon slapp gå själv.. Begravningen var jätte fin, verkligen. Men så klart var det jätte jobbigt. Började genast tänka på morfars begravning när jag klev in i kyrkan.. Saknar han så.

Vila i frid Lisa!

Eftersom att det kom så hastigt att jag skulle gå på begravning så hann jag ju inte direkt fixa till mig nå, slängde på mig svarta kläder bara. Så man såg ju ut som hejkomochhjälpmig.. Och så klart ska det vara världens snygging där! Inte fan trodde jag att jag skulle få träffa en sådan karl på en begravning eller.. Det var nått med han som bara fick mig att smälta, en blick och mina ben vek sig. Åh, så jag önskar att jag kunna vrida tillbaka tiden till de ögonblicket! Haha. Över kåta Anna, det är jag de. Nej då =P

Men det var då jag insåg att, går en - så finns de tusen åter.

Efter begravningen så åkte jag hem och gjorde mig klar, sen åkte jag hem till Linda. Vi åt och drack lite gott, jätte mysigt. Sen drog vi till heartbreak och dansa så man var helt slut efteråt. Kan ju säga att man var ganska så nöjd när man kom hem till sin underbara säng sen!

Idag är jag jätte seg. Bakfull tror jag att det kallas... Men jag har iaf städat hela mig gaderod och rensat ur den, duktigt tycker jag =) Det händer allt för sällan..

Nu ska jag ta en dusch så man kanske känner sig lite piggare. Sen kanske jag ska gå hem till Johnny lite senare om jag orkar, annars blir jag bara hemma.