Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Metalkväll

Ja på lördag är de Metalkväll på bolaget! Äntligen händer nå vettigt i Sandviken.. Ska bli as kul!

Vart en sväng till Valbo med mamma idag.. Kom hem med en bh, strumpbyxor, ett neon gult linne och solbrillor! När jag kom hem så blev de en springtur, eller försökte med de iaf.. Fick håll som vägrade ge sig, så jävla drygt. Sen efter de har jag mest legat och kollat på tv. Och färgat morsans hår. Skulle ha färgat mitt å, men så jävla krångligt med mitt halv meter långa hår! Tänkte att jag skulle ta tag i de innan vi drar till Trollhättan iaf, så man inte ser ut som skit i skallen när man ska utforska nya trakter!

Imorgon står de träning på schemat på kvällen. Under dan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Mamma har ledig vecka så ska väl förmodligen hitta på nå med henne iaf.

De var allt för den här gången!

Idioter

Fan va jag kan reta upp mig på folk alltså. Dom som inte tänker längre än vad näsan räcker. Önskar att man kunna banka in lite vett i deras skallar! Och de ska föreställa vuxna människor.. 

Började denna lördag med en kopp kaffe och just nu den bästa låten, D-A-D - I want what she's got. Bättre än så kan inte en dag börja! 

Sitter just nu och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet, vi ska åka och stor handla. Sen vette sjutton vad man ska hitta på. Det blir antagligen bara lugnt! 

*

Som vanligt på fredag är de styrkepass, som kändes väldigt lätt denna gång. Får nog kasta på mer vikter nästa gång.. Stannade till på ica och handla lite innan, och hämtade ett paket. Beställde en body och nya löparskor ifrån ellos, tyvärr så var skorna på tok för små så måste byta dom. Bodyn satt bra, men vet inte om jag törs använda den nångång, haha. De kändes så... utmanande på nå vis. Får se hut jag gör med den.

De var tänkt att jag skulle ta en springtur också men fick sånt jävla håll som vägrade att ge sig så de fick bli en rask promenad ist. Så nu är jag rätt slut i kroppen! Och så har jag den där förbannade dammsugningen kvar... Å laga mat lär jag göra också. Trök göra! 

Annars ikväll blir de bara lugnt. Imorgon kanske Danne skulle ha fest, får se om man drar sig dit en sväng eller hur jag gör.. Nykter blir jag iaf. Vet inte alls va de är för fel på mig, vill inte ens dricka. Detta blir den 3 nyktra helgen i rad för mig nu! Jisses, de har nog aldrig hänt. Men nästa helg blir de annat! Då spelar Scar Symmetry, The Storyteller och Foolproof på bolaget. Kul att de äntligen händer nå vettigt här i lilla byn! Ska dit med Louise och en klasskompis till henne. Och nån till.. Trevligt att träffa lite nytt folk! Så de ser jag fram emot.

Kan ju även dela med mig av att jag tycker att Estelle är ett jätte fint namn på den lilla prinsessan! Vart ett jäkla liv om de, eftersom namnet inte har med nå kungligheter att göra. Och för att de låter ''illa'' (?) Dom valde de bara för att de lät fint. Kul att dom våga gå mot strömmen! Jag blir så trött på folk som inte har något trevligt att säga när något sånt här gljädjande händer. Visst, alla får ha sin åsikt och dela med sig av den. Men att säga att ens dotter har ett fult namn är bara brist på respekt. Har själv varit med om en människa som sa rakt upp i ansiktet på mig att Anna var ett fult namn. Det var inte kul alls att höra då.. De finns många namn jag tycker är fula, men eftersom jag är en vuxen människa med lite vett i skallen så gormar jag inte de rakt ut. Tänkt så mycket finare världen hade varit om vi visade lite mer respekt mot varandra =)

De var allt för idag!
Nu ska jag sätta igång med städningen.

*

Har sovit som ett as inatt. På ett dålgit sätt alltså. Vaknade hela tiden.. När kl va 4 så gav jag upp och kollade på tv istället. 

Jag är nog en av de få som tycker om kungafamiljen och är så glad för Viktoria och Daniel skull! Låg och kollade när Daniel berättade att de hade fått en liten dotter, vilken glädje de fanns i hans ögon! Kul helt enkelt =)

Nu blir det kaffe sen lång promenad i de helt utsökta vädret!

*

Helt slut i kroppen efter gårdagens träning.. Först en lång promenad på morgonen, sen spinning i 30 min. och efter de strykepass i 60 min. Skakade i hela kroppen när jag kom hem! 

Kollade på bandyn när jag kom hem, Saik lyckades slå Villa till slut och vart därmed seriesegrare! Nu börjar slutspelet, kvartsfinal mot Edsbyn först. Förhoppningsvis får man stå på studenternas den 25 mars och uppleva samma glädje som förra året =)

Hade skit konstiga drömmar imorse. Drömde att jag var jagad, att nån vela skada mig och att nått virus hade dödat alla som bor i björksätra haha. Den kostiga känlsan som jag kände då sitter fortfarande kvar, lite obehagligt. Tänkte att jag skulle gå ut och gå en sväng och skaka av mig de men jag orkar fan inte. Som sagt är jag helt slut sen igår så de blir lugnt fram tills de är dags för spinning och funk. styrka lite senare!

Snart är de helg igen och så som de ser ut så blir de lugnt. Fattigt och eländigt i kassan så.. 
Helt ärligt så har jag ingen lust att göra nått heller. Inget som har med alkohol att göra iaf! 
Vad fan har hänt med mig? Haha. 

*

Är så taggad på livet idag! Tänk så glad man kan bli över lite sol och värme. Satt tidigare ute på altan i solen och drack kaffe, helt jävla underbart. 

Och så vart jag as taggad på att börja träna stenhårt nu och verkligen tänka på vad jag stoppar för skit i käften. Nu jävlar ska extra kilorna bort!! De var då fan om jag inte ska klara det! Blir nästan förbannad på mig själv, jag klagar över min kropp, men ändå så sitter jag och trycker i mig godis, chips - ja allt onyttigt! Sluta klaga för fan och gör nått åt de ist vettja. Ja! Precis de ska jag göra. M-E-N jag tänker inte sluta helt med livets goda. Det är livet för kort för. Men äta det i mindre mängder låter väl inte helt fel? Nä, precis. Så får de fan bli! YES! Slut predikat om det.

Nu ska jag fortsätta att njuta av de fina vädret!

*

Så jävla drygt att vaka skit tidigt varje morgon. Helt i onödan!

Men ist för att ligga här och klaga så ska jag bege mig ut på en promenad. Ska bara försöka vakna riktigt till liv först. Kaffe och Pantera hjälper mig med det.

Träning senare och efter de skynda sig hem och kolla på bandy. Sista matchen innan slutspel! Fan va dålig man har varit på att gå och kolla på matcherna i år igen. Måste försöka bege mig iväg på en slutspelsmatch iaf. Och sen håller får man hålla tummarna för att de blir final i år igen!

Nä va mycket svammel de blev nu. Nu ska jag veva igång kaffet!

*

Vem fan behöver tv?!?

Inte den människan som känner Louise Westblom iaf! Som jag för övrigt hade på besök tidigare. Kafferep och skitsnack som vanligt blev de, alltid lika trevligt.

Ligger och kollar på sons of anarchy nu, ska väl snart ta och stänga mig blå.

Imorgon står det spinning och styrkepass på schemat. Fuck va skönt!

*

Tänkte dra en sväng till valbo idag och kika lite, men ångrade mig i sista sekund och drog en repa på stan istället. Kom på att om jag åker till valbo så får jag förmodligen bara en massa skit med mig hem som jag egentligen inte har råd med. Mycket utgifter denna månad! Tur att brorsan är skyldig mig pengar annars så hade jag aldrig haft råd att åka till trollhättan.

Har nyss matat magen lite och dragit igång både tvättmaskin och diskmaskin. När tvättmaskinen är klar så tänkte jag ta en promenad, så otroligt härligt väder idag! 

Nå mycket mer än så hade jag inte på hjärtat just nu!

Fuck yeah

Såg nyss att Amaranthe kommer till rockstad falun i år, varför har jag inte sett de tidigare? Dessutom kommer Engel, Sister Sin, D-A-D, Epica, Mimikry, Bourbon Boys, F.K.Ü, Nightmare, och ja.. Sabaton också då som vanligt. Och en massa fler kick ass band. Fett! Kan inte missas. Köper nog en biljett nästa månad =)


Så då vet ni vart jag befinner mig den 16-18 aug!

Hello and hej då

Börjar tro att nyktra helger är överskattade.
Men samtidigt är jag så less på att supa i den här piss byn.

Twitter

Ger twitter en till chans till. Även fast jag inte fattar ett skit.
lundanna_ heter jag där, så den som känner fört kan ju lägga till mig!

Nu väntar jag på att Louise ska komma på kaffe, vart lite ändring i planerna. Sen blir de nog en promenad, är så jävla slut i bena efter gårdagens springtur så de blir inte nån sådan idag igen! Annars idag blir de bara lugnt. Andra helgen i rad nu som jag är nykter, minns inte sist jag var de. Skönt faktiskt!

Skulle behöva göra nått åt utseendet på denna skrot blogg.. Men är totalt sämst på de så den som har lite tid över och känner för att göra de åt mig kan ju höra av sig =)

Vad skulle livet va utan musik?

Har hittat massor av nya favorit låtar dom senaste dagarna!

Five finger death punch - if i fall
Amaranthe - hunger, amaranthine, call out my name & 1.000.000 lightyears
3 doors down - believer
Norlie & KKV - tröjan du hatar, när jag går ner & can i be the one
Mustasch - bring me everyone

Alla låtar finns på spotify för den som vill lyssna!

Styrkepasset idag var så jävla skönt!! Innan de så solade jag som vanligt och på vägen hem köpte jag med mig en pizza efter att lillebror hade tjatat skallen av mig. Så åt en bit, sen skulle jag ut och gå en sväng tänkte ja. Men de vart en lång springtur istället! Fyfan va skönt de var! De måste jag fortsätta med. 

Är så glad att Louise drog med mig på träningar i början av november. Måste nästan säga att de förändrade mitt liv lite! Jag mår så mycket bättre både fysiskt och psykiskt. Fysiskt för att hela kroppen har fått en bättre hållning så jag har inte ont i rygg och nacke nå mer. Min axel har blivit mycket bättre och jag känner mig så mycket piggare än tidigare. Psykiskt för att de är så skönt att komma iväg dit och göra nå annat än att sitta hemma. Och nu när träningen äntligen har börjat ge resultat (kunna lägga på mer vikter idag) så får jag faktiskt lite bättre självförtroende! Har alltid haft en relativt negativ inställning till träning, men nu förstår jag verkligen vad som menas med att man mår så mycket bättre om man rör på sig. 

Nog predikat om de. Ikväll blir de bara lugnt, film med morsan bara. I morgon ska jag ut på en springtur tänkte ja om de inte är för dåligt väder. Sen ska jag till Staffans Bil och hälsa på Louise och Krille =) Tar med mig lite gofika dit och dom står för kaffet. Perfekt! 

Nä nu orkar jag inte skriva mer, hejsvejs!


Louise och jag i den här tiden förra året..
Vi ser så små ut tycker jag!

Vart är orken?

Har nyss tryckt i mig lite sen frukost.. Försöker nu att finna ork till att börja med städningen men de går segt.
Lär även till ica och posta ett brev. Köpte ett par nya tunnlar till öronen på tradera men de visade sig att dom var för stora när jag fick hem dom så ska skicka tillbaka dom och få nya.

Annars så känns halsen mycket bättre idag, har knappt nå ont alls. Nu är det huvet som vägrar ge sig istället! Idiot grejer. De är så frustrerande..

Helgen blir lugn. Har inga pengar alls för att göra nå kul.. Lär spara de mesta så man har råd att åka till Trollhättan. Skulle ha varit kul att åka och kolla på rallyn men de är ju inge vidare de heller när man fortfarande inte är riktigt frisk. Så nä, en lugn hemma helg blire. De enda som är planerat är att jag ska träffa Louise över lite gofika =)

De var väl allt för idag de!


Vill ha sommar!!

Fuck it

När fan ska halsen ge sig? Mådde så jävla bra hela dan igår, och så precis innan jag ska åka hem till pappa och fika så sväller halsen igen för mig igen och så börjar jag få ont. Men gick på träningen iaf, spinningen var riktigt tung då jag fick svårt att andas och svettades som en idiot. Men styrkepasset var inga problem alls..

Kan inte minnas att jag har haft så här ont i halsen förr. Om de inte ger sig till helgen så får de bli ett besök hos farbror doktor. 

Så om jag inte känner mig bättre inom dom närmsta timmarna så blir de inge spinning och funk. styrka idag :( Fan! Då blir jag nog bara liggandes på soffan hela dagen istället. Eller kanske en lugnare promenad, men just nu kräk snöar det ute så har ingen större lust med det.

Vart något uppretad nu när jag var in på mailen och kolla. Har ju sålt en massa skit på tradera, och betalningen för allt detta som folk köpte skulle ha varit inne i fredags. Ett par skor och en klänning var fortfarande obetalda igår så skickade mail till dom två köparna och skrev att annonsen kommer att läggas ut igen eftersom dom inte har betalt (då skickade jag mail till dom i söndags också och påminnde dom att dom skulle betala) Fick svar från en tjej nu imorse; "har haft problem med betalningen så du hade ju kunnat skicka sms innan du la ut den igen. sämsta säljern ever." Inte vet jag, men har man problem med att betala så tycker jag att de är ens egna ansvar att höra av sig till säljaren och säga som de är. Eller? De värsta var att hon gav mig dåligt omdöme för det. Kärring! 

Fan va folk är dum i huvet nu för tiden alltså. Skaffa hjälp!!!

*

Vart ungefär så häääääär glad när jag fick reda på att Skitarg ska spela på Metaltown! Imorgon är det bara 4 månader kvar tills de bär av. Känns som om att de kommer att bli sommarens hjödpungt =) De enda jag är nervös över är att vi inte har fixat nå boende haha. Slutar väl med att man får sova på nån alkis bänk!



För övrigt så är det inte många veckor kvar tills de bär av till Trollhättan. Vart lite ändringar i planerna så var lite orolig över att de inte skulle bli nå av där ett tag men de blir de och de kommer att bli så jävla galet! Längtar!

Alla hjärtans dag

Kan inte förneka att jag bli lite spyfärdig av all kärlek som är i luften denna dag. Men de har väl med att göra att jag själv är så ensam denna dag haha. De har jag varit i alla mina 20 år! Får va glad om jag får nå geléhjärtan av farsan ;) Har iaf fått sms från Louise och Farfar där dom önskar mig en glad alla hjärtans dag, det värmer iaf!

Har suttit och kolla på lite cyklar nu, ska köpa en ny till våren tänkte ja, en lite mer ''sportig''. Trött på min dampirra nu! Men satan va dyrt de är.. Den billigaste jag hittade fanns på biltema för 999 kr, om den finns kvar i vår så köper jag nog den =) 



Ska strax ta en promenad till ica och handla lite. Sen ska jag bara dona lite här hemma innan de bär av till badhuset för ett spinnig och stryke pass!

Ha en bra alla hjärtans dag alla!

Dying breed


http://www.youtube.com/watch?v=JyXU6KqzfxU
All I wanted was your honesty
Something more than this, something more than me
Death can take me if I can't be free
I'm not like you I'M A DYING BREED

*

I morse pälsade jag på mig och tog en lång promenad ut på sjön, 1½ timme blev de! Skönt som attan =)

När de är så här fint väder ute så kryper de i hela kroppen på mig! De känns som om att de inte är långt kvar till våren nu. Bara den här månaden och halva nästa, sen så. Vill bara ut och pyssla i trädgården och fixa på altanen så man kan dra hit folk och ha fest! Längtar ihjäl mig!

Har dragit igång en maskin tvätt nu och tagit reda på disken. Om ett tag så kommer Louise på lite kaffe sen vette sjutton vad man ska hitta på. En till promenad kanske? Lutar mot de. 

Träningen är samma som förra veckan, spinning 35 min och styrkepass 60 min imorn, spinning 30 min och funktionellstyrka 30 min på onsdag och styrkepass 45 min på fredag. Skönt!

Nä nu ska jag hitta på nå att pyssla med.


aaah sommar!!

If I fall

Har hittat en ny favorit låt, Five Finger Death Punch - If I Fall. Finns på youtube och spotify!

Denna dag har inte varit mycket att hurra över. Vill bara att den ska ta slut.
Vill ha måndag, ny vecka, nya tag.

Från och med nu blir det förändring.
Så här kan de bara inte fortsätta..



Solig söndag

Har hostat mig genom natten. Så jävla drygt.. Vaknade upp i morse och frös som fan, och kom att tänka på att de skulle va så skönt att slänga sig i solariumet. Men sen påminnde Louise mig om att de inte är så smart att sola när man är sjuk fortfarande pga alla bakterier.. Så de får bli nån annan dag.

Nu på morgonen har jag uträttat lite smått och gott så nu är de ur världen, skönt. Resten av dagen då? Tänkte bege mig ut en sväng iaf och få lite frisk luft. Har knappt varit utanför dörren sen i onsdags. De får nog bli en liten lugn promenad i solen =) Sen ska jag glo på skidorna. Och vänta på att Tina hör av sig...

Ja, de var allt för idag de. Hejsvejs!

*

Vaknade upp i morse och var så svullen i halsen så jag kunna inte ens få fram ett ord. Kunna knappt svälja en Ipren. Så fort jag inte har ipren i kroppen så sväller de igen igen. Whats up with that? Aja..

Har legat inne hela dan. Har mest bara legat och irriterat mig över saker och ting. Till slut drev de mig till vansinne så jag började ta tag i saker son jag har tänkt att göra så länge. Sortera sängkläderna, få nån ordning i garderoben och byta ut kort i en fototavla som jag har. Kastade även in en maskin tvätt. Sen begav jag mig till Ica och köpte godis, och köpte kebab.

Sen dess har jag legat och kollat på tv bara. The notebook, melodifestivalen och nu shall we dance?. Helt i min ensamhet.. Rätt skönt faktiskt.

Rock ikväll på folkan. Rätt segt att man inte känner sig nog pigg för att vara där och hjälpa till och ha kul :/ för första gången sen jag gick med i klubben..

Nä nu skiter jag i de här. Förhoppningsvis somnar jag snabbt och slipper tänka. Imorn ska jag iväg och sola på fm tänkte jag om jag känner mig piggare. Annars blir de bara lugnt hela dan..

Fuck this!

Vill bli frisk och träna!! Vill dessutom ha vår nu, så man kan dra ut och jogga. Längar så jävla mycket till man kan gå upp tidigt som fan och ta en jogging tur i soluppgången. Eller i solnedgången. Underbart!



Lyckades att dra mig ut och köpa en present åt gudsonen igår. Var ute i en halv timme, var helt slut när jag kom hem. Fortfarande sick as hell men ska iaf bege mig in till gävle och fira honom i efterskott. Dom var sjuklingar där å, så de gör väl inte så mycket att jag kommer dit å snorar då med =) Innan de ska jag förbi posten och skicka iväg lite skit som jag har sålt på tradera. Skönt med en liten extra slant i kassan! När jag kommer hem från gävle så blir de mat från sibylla har jag bestämt, sen ska jag göra så lite som möjligt..

Ser inte ut att bli nån rock för mig imorn =/ Kommer inte att orka va där i värmen och stressa runt bland alla hundratals folk.. Men får se hur jag mår imorn. Förhoppningsvis kanske de händer ett mirakel över natten =)

Har sovit urusel de senaste dagarna.. Har drömt jätte konstiga drömmar som har kännts jätte verkliga. Och de handlar om samma person jämt! Irriterande. Get out of my head!

Nä, nu ska jag äta lite sen göra mig klar för att åka.

Sjukling

Hatar att va sjuk. Vakna upp i morse och kunna inte svälja för jag var så svullen i halsen :( känner mig så yr och orkeslös.. Så typiskt nu när de är så fint väder! Men ska iaf leta mig ut och kolla efter en present till min gudson.

Förhoppningsvis känner jag nig bättre på lördag, annars blir de dåligt med rock för min del :( tror knappast att jag kommer orka springa runt där om jag känner mig så här. Men får se, förhoppningsvis mår jag bättre då :)

Nä, nu ska jag fortsätta att kolla på O.C

Blåögda idiot

Denna dag har ju inte varit den bästa.. Vaknar upp med feber och sen händer de grejer som får mitt huvud att explodera av frustation och irritation. Hel dan har varit skit sen dess, tills att jag var hem till Louise och prata av mig.

Önskar att jag kunna sluta vara så jävla blåögd och endast se de goda i folk. De skadar bara mig själv och mina vänner. Jag önskar att jag själv kunna sluta va så jävla dumsnäll och stå på mig istället. Jag önskar att allt kunna funka som jag vill, och jag önskar att jag kunna inse lite tidigare att de förmodligen aldrig kommer att hända innan jag sårar mig själv och någon annan.

Jag kan själv tycka att jag är en snäll människa som alltid försöker att göra det bästa för alla. De sista jag vill är att såra nån. Men endå så lyckas jag.. Jag blir så förbannad på mig själv!

Nä, detta ska de bli ändring på nu. För så här går de inte att ha de längre.

<3

Bandy final

Sitter och kollar på bandy finalen nu, Sverige - Ryssland. Spännande match!
Ska kolla klart på de sen börja ta reda på disken och städa undan lite innan de är dags för att dra iväg på möte. 
Resten av kvällen blir de bara lugnt.

I veckan har jag bara en massa träning inplanerad. Och så fyller min gudson Joel 2 år så ska åka och fira han med =) Och på lördag är de rocken i järbo som gäller!

Tidigare i veckan så sökte jag jobb i dannemora gruvan i uppsala. Dom sökte kvinnor som var suga på att prova på jobbet som bergarbetare, och de vill ju jag. Så hoppas verkligen på att dom hör av sig! Så håll tummarna för mig nu =) Ska även söka jobb på coor som parkarbetare. Bara säsongsarbete, men bättre än ingenting! Och nästa månad ska ansköningarna för säsongarbete på sandvikenhus in å. Jag är så jävla trött på att vara arbetslös nu! 

Nä, nu ska jag fortsätta kolla på badnyn =)

*

Började dagen igår med en tripp till systemet, höll på att frysa ihjäl på vägen dit! Så de var skönt som fan att slänga sig i solariumet efter de. Och sen vart de styrkepass, alltid lika skönt.

Lagade lite go mat åt mig å mamma på kvällen sen drog jag hem till Tina. Vi drack vin och spela kort, trevligt som fan. Sen när de var dags att dra till stan så lurade vi med oss Liza också, så vi drog hem till henne och tog ett glas vin innan vi drog till tältet.

Vi drack Morgan och shakade ass, jävligt kul faktiskt. Nu har jag fått min årliga dos av disco! Haha. Knöl full blev jag, likså Tina så hon drog hem. Jag stannade ned Liza och så gick vi till 8an och tog en drink innan dom stängde! Följde med henne hem sen, var tänkt att jag skulle sova där med fixade skjuts hem ist. Minns inte ens att jag gick och la mig haha.. Usch, vart på tok för mycket alkohol igår.

Så nu blir de nyktert ett tag. Har ändå inte en krona till att supa för nu iaf så.. Har miljoner räkningar denna månad och dessutom ska jag till tandläkaren å. Yeej! Nä, fy fan. Så de verkar som om att de blir lugnt fram till att vi åker till Trollhättan.

Ikväll blir de lugnt. Väntar på att Tina ska höra av sig så jag kan hämta mina saker som vart kvar där.. Annars så blir de bara film och mys i min ensamhet.

En liten fundering...

... så här på kvälls kvisten.

Många av mina gamla vänner och bekanta har blivit föräldrar de senaste åren. Och fler är de som ska bli, eller som ska bli fler barns föräldrar. Många, eller ja alla rätter sagt alla, är unga. OCH INGET FEL med det, inte de jag vill komma till.

De jag vill komma till är (nu ska jag försöka förklara de här på ett bra sätt) att jag ofta får känslan av att många unga föräldrar "ser ner" på dom som inte är redo, eller helt enkelt inte vill ha barn nu. Det är rätt många som kastar ur sig kommentarer om hur mycket man festar å dittan och dattan.. Som om att de vore något omoget. Okej om vi pratar om Maggan 32 eller Sivan 47, men nu pratar vi om Anna 20.

Jag kan inte säga att jag förstår, eftersom jag inte själv har nå barn, men jag kan tänka mig att barn och familjeliv är meningen med livet. Men så som min planering med livet ser ut just nu så tänker inte jag skaffa några ungar än på många år, jag vill helt enkelt inte ha barn nu.

Jag vill ut och se världen, göra helt galna saker, festa tills ögonen blöder och bara leva ett ungt helt fucking crazy liv. Jag vill kunna göra det utan att folk ska tycka att de vore något konstigt, jag menar hallå - jag är 20 år!!!! Det känns som om att många förväntar sig att man ska skaffa karl, husvagn, hund och ungar nu. Men nej tack. Ung och galen är vad jag är, och de tänker jag fortsätta att vara =)

Det var bara menat som en liten tankeställare till er föräldrar där ute som läser min blogg, tänk på att inte kasta ur er vad son helst. De finns dom som faktiskt tar illa vid sig, som jag.. Bara för att jag inte vill ge upp mitt festande och allt galet jag gör, så betyder inte de att jag är omogen.

Så, de var de =) skönt att lätta på hjärtat lite haha.

Nu ska jag sova, imån är de dags för storstädning och sen vattengympa med Tina =)

Sandvik 150 år!

Tänkte skita i firandet av Sandvik igår och gå på styrkepass istället, men som tur var så ångrade jag mig. Jag, mamma och lillebror åkte ner mot stan vid 19, de var redan då bilar och folk överallt! När vi var utanför huvudkontoret var de redan fullt med folk. Och mer kom de! De måste fan ha varit upp mot 10 tusen pers där. Och vilket fyverkeri de bjöds på! Så jävla häftigt! Tycker lite synd om dom som inte var där och fick se de =) Tycker det är kul att dom har tagit tag i de här firandet ordentligt, äntligen händer de nå kul i Sandviken! 

Nu ska jag borsta tänderna och slänga på mig kläder, sen bege mig ut på en promenad och ska stanna till på ica och handla lite med. Sen fixa lite lunch, lax blire idag! Mums. Och lite senare är de dags för spinning och funk.styrka! Hääärligt!! Och efter de kommer Tina på kafferep =) Så ser min dag ut, nu vet ni de.

Hojhoj!