Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

Resan till Sandviken i helgen var.. Konstig. Hade sett så mycket fram emot att få komma "hem", men så fort jag kom in i Sandviken på fredag morgon efter en slirig tur genom Dalarna med sommardäck, så kändes alls bara konstigt. Plötsligt insåg jag att jag hör faktiskt inte alls hemma där längre.. Det kändes så fel!

Jag och mamma åkte in till köpis runt lunch och köpte lite skit, sen vart det mat och shopping på Ikea med. På kvällen åkte jag hem till pappa, fick med mig lite jul saker och skit därifrån som han inte använder. Det behövs, för inte har ungkarlen här hemma haft nå julsaker framme förr inte! Resten av fredag kvällen vart lugn. Gick och la mig tidigt men kunna fan inte sova, helt omöjligt utan Erik! Är så van med att sova med honom nu..

Lördagens utgång med Louis och Lotta (hååååken) vart helt galen. Usch så full vi vart! Vi tog en varsin tequila på old saints och efter det var de kört. Haha, men fan så kul vi hade! Det behövdes verkligen. Måste göras om!

Det bästa med att åka iväg dit, var att få komma hem till skogen igen och min älskling. Men så klart var det helt underbart att få träffa familjen, Nisse och Louise <3

Idag firar jag och Erik ett halvår tillsammans. Helt underbart! För ett halvår sen i denna tid var jag så förväntansfull, eftersom jag visste att jag skulle få träffa Erik då på kvällen. Och nu bor jag här.. Och vi har ett liv tillsammans. Det har gått fort, men det känns helt rätt. Jag är så lycklig!

<3

Har sovit oroligt hela natten, konstigt att sova utan Erik. Men så glad man blir när man vaknar till och får ett sånt här sms..

*

På lördag går rockbitch båten mot Riga. Lite ångest har man ju över att de inte blir nå av i år.. Men det är nog säkrats så, med tanke på förra årets katastrof med en galen Louise, vakter överallt, lite för mycket alkohol, spy som en gris, sova på toan, och sen glömma bort det mesta och de lilla man minna får man ha ångest över i 3 veckor. Haha, men jävlar va kul det var. På den tiden hade vi mycket roligt för oss! Saknar den tiden lite..

Imorgon åker jag hem till sandviken, äntligen. Jag och mamma ska till ikea och käka, och kolla runt lite. Ska kolla på saker till köket, jag och Erik har börjat smida planer till rusten :) Ska bli så kul med ett nytt kök!! Det blir säkert en sväng inne på köpis också. Sen på kvällen ska jag hem till farsan och käka pizza :) Känns som om att det kommer att bli en kanon dag! 

Lördagen ska spenderas med mamma sen på kvällen blir det en massa fest med Louise och kanske nå fler, ska bli så jävla skit kul!! Det behövs. Sist jag och Louise drack tillsammans riktigt var i mars.. Jag saknar min vän!

Nu måste jag skynda mig till affären och hämta ett paket, sen hem och laga mat tills älskling kommer hem :)

*

Erik tvingar mig att skriva blogg så han har nått att göra på jobbet, så jag gör väl de då.

Fredagen var bästa dagen på länge! Först kom mamma, pappa, lillebror och farbror och kollade hur vi bor, och så åt vi god mat och tårta till efterrätt :) jätte trevligt att dom kom hit! Har saknat dom så.. När dom hade åkt hem så gjorde jag mig i ordning och så tåg jag tåget till Borlänge och mötte upp Lisa, Lisa, Max, Micke, Åke och Jonta :) vi drog till liljan och röjde loss till raubtier! Jävlar va skit kul det var. Bästa kvällen sen i våras nångång!

Erik kom och hämtade mig på kvällen, snäll som han är. Somna som en stock när vi kom hem!

Lördagen bestod av en massa mys bara. Vi åkte in till Ludvika och uträttade lite, och käkade taco buffé! Sen vart det tv och inte så mycket mer än de..

Idag är det första dagen på över 2 veckor som det är sol, hur skönt som helst. Tog en promenad i morse och sen pysslade jag lite ute och nu väntar jag på att hjärtat ska komma hem.

Tänkte att jag skulle lägga upp några bilder från i fredags men de funkar inte så det sket sig!

*

Imorgon kommer min mamma, pappa, lillebror och farbror och hälsar på. Åååh så härligt <3
Dom kommer till lunch så jag ska fixa mat, kött och potatisgratäng blir det, och tårta till efterrätt :) MUMS!

Sen på kvällen ska jag in till borlänge, Raubtier spelar på liljan. Ett gäng idioter från edsbyn kommer dit och det verkar som om att de är några ifrån sandviken också kommer, kul!! Ska bli såååå skönt att träffa några man känner igen :) Känns som om att detta kommer att bli en kanon helg!

Nu ska jag fortsätta med storstädningen!

*

Äntligen har jag packat upp alla mina saker och fått undan de från vardagsrummet! Med andra ord så börjar det bli ordning och reda här hemma.. Så snart kommer det upp bilder på hur det ser ut här, för er som är nyfikna :)

Vi dissade 30 års festen i helgen och åkte till Mora istället och fria Eriks lillebror som har fyllt år, så fick träffa en liten större del av hans släkt då =) Jätte trevligt var det!
I söndags åkte vi till Örebro och hämtade en ny motor till chevanm, sen vart det solsidan och mys resten av kvällen när vi hade kommit hem.

Igår och idag har jag bara pysslat hemma. Fast mest igår, har varit så yr och konstig hela dagen idag så det har inte blivit så många knop. Imorgon ska jag till yrkesakademin och kolla va dom har för utbildningar där, får se om det är något som lockar. Sen ska det städas och donas, på fredag kommer familjen hit och då vill jag att det ska va rent och snyggt! :)

Klickade nyss hem en crosstrainer, hoppas att de är något att ha. Är ur usel på att röra på mig nu. Tråkigt väder och kallt, vill inte ens sätta min fot utanför dörren vissa dagar. Så hoppas att jag kan komma igång med den.. Köpte en jävla snygg morgonrock också :) 



Nä, nu ska jag slänga omkull mig på soffan och vänta på att Erik kommer in från garaget!

*

Så. Inte så deppig design på bloggen längre!

Hoppade upp ur sängen tidigt idag.Kl 7 närmare sagt, och ja, det är tidigt för mig. Sotar jävel.
Ska strax dra igång med städningen tänkte jag, sen ska jag åka in till Ludvika och handla lite.. Sen vettefan vad man ska hitta på. Erik är i Älvdalen och jobbar idag, så han kommer inte hem förän senare ikväll. Suck. Han är typ de enda sociala umgänge jag har här! 

Provade på att träna i måndags och jag har fortfarande träningsvärk, haha. Fyfan! Mår dåligt när jag tänker på det.. Så mycket pengar, tid och energi som jag la ner på träningen förr.. Och nu är det helt bortkastat. Blä!! Har lagt på mig några trivsel kilon också, vilket inte heller känns så bra. Det har Erik också gjort, vi har pratat om att göra ett tappert försök att få bort dom men de går inte så bra.. Haha. Funderar på om jag ska kosta på mig en crosstrainer som man kan ha här hemma och köra lite på varje dag så man kommer igång igen. Men ekonomin är inte den bästa just nu..

Och någon bättre ekonomi ser det inte ut att bli inom den närmsta tiden heller. Var till arbetsförmedligen i tisdags och fick då höra att det är nå nya bestämmelser som gäller nu om man ska kunna få nå pengar. Jag fick avslag från akassan eftersom jag hade jobbat 1 månad för lite, så jag var tvungen att söka om pengar från fkassan genom arbetsförmedligen. Men nu ska man tydligen ha heltidsaktiviteter för att kunna få dom ca 3000 kronorna i månaden. Dvs att jag får åka in till Ludvika varje dag, sitta i ett rum 8 timmar om dagen och söka jobb, 5 dagar i veckan. MY ASS! Aldrig. Med soppa kostander och annat så kommer jag få strax under 2000 kr i månaden bara. Jävla slaveri. Tack och lov för att jag har sparat ihop 20 lök som jag kan leva på ett tag iaf. Så arbetsförmedlingen får fingret av mig. Men ska iaf börja gå hos en jobbchoach fram till i december, en gång varannan vecka. Vet inte alls hur arbetsmarknaden ser ut häromkring och skulle dessutom behöva ha hjälp med ett nytt CV så det känns bara bra att gå till en sån. 

Tråkigt dock att behöva ta dom pengarna som man har sparat ihop för att betala räkningar med, hade tänkt att en del av det skulle gå till renoveringen av köket och en del till en utlandsresa kanske. Men inte det.. Känns dumt att om vi ska renovera nått så är det Erik som får betala. Det här är enda vårat hem nu, jag borde betala lika mycket. Det känns skit att jag inte kan göra det. Tack och lov för att han är förstående och inte är surig för det, han betalar det mesta utan att klaga nånting. Önskar att jag slapp gå med dåligt samvete varje dag ändå..

Vilket långt inlägg det blev! Ni får nöja er med detta denna gång. 
Nu ska jag sätta igång med städningen!
 

*

Tänkte att jag skulle skriva nått här nu men har väldigt dåligt med saker att skriva.. Kan inte påstå att det händer mycket just nu.

Fick hem en jävla massa ved i helgen som vi håller på att slita med. Tur att jag tycker att det är rätt kul! Mindre kul att behöva elda för att få vatten och värme. Är inte alls van med det.. Men det blir nog bra till slut.

Grävde och jävlades i helgen också för att gå bort allt ogräs i landen, så ska försöka få med mig Erik idag och köpa jord så jag kan börja plantera alla lökar. Gud så härligt det är att äntligen ha en trädgård att pyssla i!

Ska ut och måla lite i garaget nu sen är det dags att elda igen. Och sen stapla ved. Ungefär så intressanta är mina dagar!

Om det är fint väder i helgen så funderar vi på att åka till Rättvik, höstmarknad där då. Och så blir det nog en tripp till Mora då med och hälsa på svärföräldrarna! Om det inte är fint väder så ska vi väl bara pyssla här hemma..

Det var ju lite skrivet iaf ändå!