Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Halloween

Då var det halloween igen då, tiden går så fort!

Igår vart det bandy, edsbyn fick stooor styk! 8-2 till Saik, så jävla härligt! Efter matchen gick jag och Fredrik hem till hans farmor, Louise och Sara var där med. Vart bjuden på lite pizza :) Satt fint i magen den. Sen vart det åka hem och blanda shots, sen bums i säng!

Var väldigt seg startad imorse.. Men slängde i mig en kopp kaffe sen åkte jag till ica och tog ut pengar och köpte ciggaretter så man har så man klarar sig ikväll. Har ju en förmåga att röka som en skorsten på fyllan.. Annars så röker jag faktiskt inte så mycket. Typ 2 st om dagen bara.. Ganska bra det iaf =)

Nu ska jag städa undan här hemma och göra mig klar, sen vänta på att allt folk ska komma. Blir för fest här, sen drar vi till kng och super vidare till dom ljuvlifa tonerna av Völund Smed och Njord. Hoppas på en kul kväll! Men känner på mig att det kommer att bli en massa tjafs och tårar ikväll.. Suck. Men ska försöka undvika det! Skulle tydligen komma massor av folk dit, ska bli kul att få träffa lite nytt folk =)

Nä, nu har jag inte tid att sitta här nå längre.
Tjing!

Just ja, måste tippsa alla om en låt som jag fann på Linda's blogg tidigare i veckan.
Three Days Grace - Gone Forever. Den finns på youtube, lyssna på den! =)

KÖRKORT!

YEAH, igår klarade jag det jag har längtat efter så länge - KÖRKORTET! Så fruktansvärt kul!! Lägtar till sommaren, då SKA jag ha en cheva och bara gliiida runt i. Åh, det är livet =)

Lånade mammas bil en sväng igår och åkte till kyrkogåden och tände ljus, det blev min första tur i en bil helt ensam. Tyckte det var så tomt utan morfar igår, har ju väntat så länge på att få åka hem till han och säga att jag har klarat körkortet. Tänk så stolt han skulle bli! Men eftersom att han inte finns här längre, så fick de bli en tripp till kyrkogården och ''hälsa på'' han där. Åh, så jag saknar han!

Efter det var jag och hämtade upp Fredrik sen drog vi ner till stan och kolla på Hank T Morris, lika bra som alltid. Sen hem och då blev det sängen direkt!

Nu sitter jag har, nyvaken och extremt morgon snygg. *inte* :P Ska strax dra på mig kläder och dricka kaffe, sen bege mig ut i trädgården och fixa lite. Tänkte ta mig en promenad nu på morgonen eftersom att det är så fint väder, men känner att jag absolut inte orkar med det just nu. Kanske orkar lite senare. Så ska gör lite nytta här istället. Måste städa och fixa lite tills imorgon med.

Ikväll blir det bandy, Saik - Edsbyn.. Är sjukt taggad! Ska bli kul. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

En grå grå måndag

Vilket trök väder det är!

I lördags mådde jag som jag förtjärnade efter Lillasyster. Kände mig helt södersliten på morgonen när jag vaknade, och det var tack vare för att man flög hit och dit, fick slag överallt, rammla i glas osv osv.. Det var ett sånt jävla ös!! Det var lätt vart all smärta kan jag lova. Hade skit kul! =)

Efter att jag hade vaknat till liv igen på lördagen så gick jag hem till Linda, vi hade bestämt att vi skulle kolla på dansbandskampen, dicka lite vin och snacka skit. Hade skit trevligt där! Max kom även förbi och höll oss sällskap. Vart lite smått rund om fötterna där hemma, sen fick jag för mig att jag skulle in till gävle och umgås med Sara och dom, sagt och gjort. Hade skit kul, faktiskt! Länge sen man umgicks med dom så det var jätte trevigt. Kom hem kl 8 på söndag morgon, haha. Var så jävla trött, men så mycket sömn fick jag inte. Kunna inte sova av nån anledning..

Idag vaknade jag upp runt halv 11, då vart de kaffe sen en lång promenad. Och nu sitter jag här och lyssnar på lite halv tråkig musik och kollar ut genom fönstret på det gråa vädret.. Ingen bra dag idag känner jag, de blir nog en depp dag idag känns det som. Ligga i sängen och kolla på tv bara och önska sig bort härifrån..

Vet ni vad att jag hade kommit på? Att när man är kär så är man dum. Iaf jag.. Jag lovade mig själv att aldrig mer utnyttjas av en kille igen efter allt skit jag fick gå igenom förr. Men tammefan ska man falla för nån man inte alls egentligen ska falla för.. Träffade så många trevliga och snälla killar innan han, men dom gjorde jag mig av med när jag fick reda på att dom hade känslor för mig bara för att jag vart rädd, jag vela inte bli sårad igen så jag vela inte inleda något förhållande. Och så träffar man han, och faller pladask direkt! Inte fan kunna jag hejda det heller. Hatar det här! När man äntligen börja gå vidare och släppa taget så faller man tillbaka, bara efter en blick. Fan vilken skit.. Jag hatar att vara kär och dum i huvet.

Alla säger ''jävla karljävlar'' och ''jäva fruntimmer'', men det är inte karlarna eller fruntimmrerna man ska klaga på, det är kärleken och det faktum att det finns känslor. Det finns lika många killar som tjejer som är dum i huvet. Jag sa själv förut att jag hatade karlar, men nu efteråt har jag kommit på att det är obesvarad kärlek jag hatar. Det finns inte mycket som är värre en det. Det kan krossa en totalt.

Önskar att ja kunna spola tillbaka tiden och se till att jag inte faller för han. Meeen det är lite svårt att göra det, så det är lika bra att befinna sig i den här situationen. Det hjälper inte att man klagar. Bättre att svälja all skit bara och måla på ett leénde. Så som jag alltid gör.

Nä, nu ska jag göra rent kattlådan.

Lillasyster

Det var tänkt att jag skulle ta en lugn och alkoholfri helg denna helg eftersom att lilla Anna har blivit miss fattig! Men näää då. Maria ringde mig och vråla i telefon att jag skulle med till Wate Land med henne och Steffi och kolla på Lillasyster, och efter många om och men så följde jag med. Jag, Maria och Fredrik tog 9 bussen in till Gävle och gick hem till Steffi och började dricka, sen tog vi en taxi dit vi skulle. Dom började spela senare än var det var tänkt, men när dom väl drog igång så var det ett sånt jävla ös!! Folk flög hit och dit, så dag är man ganska så blåslagen kan jag lova. Men det var så grymt kul!! =) Måste göras om!

Fredriks pappa kom och hämtade oss kl 2 och skjutsad hem oss, väldigt snällt tycker jag. Man var ju inte i det nyktrase laget när ma kom hem, så fort jag la ned huvet på kudden så somna ja =)

Vaknade i ganska så skaplig tid i morse, men låg och drog mig i nån timme tillsammans med min nya kissemiss Nisse =) Han är så söt lillpojken min. Och just nu sitter jag bara här och glor, har nyss ätit lite mat. Ska väl ta mig i kragen och städa undan lite på mitt rum strax, det behövs! Är konstigt nog inte bakis idag så då kan jag ju lika gärna göra det. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, det visar väl sig.. Ikväll börjar iaf Dansbanskampen igen, så det lär man ju se! =)

Längtar så nå grymt mycket till nästa helg!! Ska bli skit kuuul. På fredagen blir det först bandy, Saik - Edsbyn sen på lördagen blir det förfest här hemma innan vi drar till kungsgården. Vi blir ca 10 st här hemma, så det blir nog trevligt =)

För övrigt under lovet vet jag inte alls vad jag ska göra.. Blir väl mest bara slappa och vila upp sig inför helgen =)

Nu ska jag göra nån nytta.
Tjing!

God morgon!

Idag känner jag mig på topp och är på jäkligt bra humör, trots det tråkiga vädret!

Idag hade jag bara en lektion i skolan, så jag struntade i den. Tyckte att det var viktigare att ta en stor städning hemma hos mamma! Det behövs verkligen, speciellt inne på mitt rum. Mamma är så krasslig så hon kan inte städa själv, så jag tänker vara snäll och göra det åt henne =)

Annars idag så har jag inte så många planer. Ska prova min klädsel som jag ska ha på halloween bara, och sen ska jag kanske kravla mig hem till Linda eftersom att hennes oerhört söta son Hugo fyller 5 år idag =) Så då blir det lite fika där bara, men får se hur det är med ork till det efter att jag har städat och donat..

Ikväll så verkar det bara som om att det blir lugnt. Har inte direkt nån lust att göra något speciellt heller när det är sånt här väder. Känner mest för att krypa under täcket med chips skålen på magen och kolla på en bra film och somna till den. Just nu lutar det åt att det blir så, men man vet aldrig med mig. Det slutar väl med att jag sitter dyng full nånstans ikväll. Brukar kunna bli så när jag säger att jag ska ta det lugnt..

Ser fram emot halloween och völund smed spelningen! Ska ha lite för fest här hemma innan, så ni som vill kika förbi kan ju höra av er =) Tänkte att man kunna börja rammla in här i 4-5 tiden, och sen bege sig mot rowdy's i 7 tiden, eftersom att dom börjar släppa in folk halv 8. Blir väl nå gott att sitta å knapra på här hemma, och nå lekar eller kortspel typ. Så hör av er om ni vill komma! =)

Nu ska jag dricka upp kaffet sen börja med städningen.

Trötter

Även fast jag bara hade två lektioner idag så känndes dagen skit seg. Var iväg till tandläkaren också, usch. Hatar tandläkare. Måste tillbaka dit igen också, en lagning hade lossnat.. Det ser jag inte fam emot.

När jag kom hem så slocknade jag mer eller mindre direkt, och nu sitter jag här nyvaken. Ska försöka vakna till liv och laga nå mat, sen gå ut och gå en sväng och rensa tankarna lite. Det är så mycket som snurrar runt i mitt lilla huvud nu..

Igår blev som sagt min kära katt Dixie överkörd. Smällen hade tagit i huvudet så hon dog direkt iaf, tur det så hon slapp lida. Var så läskigt att bära henne innan vi skulle gräva ner henne, hon såg inte ens död ut. Man kunna inte se att hon hade blivit överkörd om man bortser från blodet i munnen. Hela hon var bara alldeles stel.. Kommer sakna henne nå extremt mycket, hon har lyst upp mitt liv bra mycket, faktiskt! Många tänker "det är ju bara en katt" okej, visst.. Men hon höll en sällskap i 2½ år iaf, hon var den som var med mig mest när jag var ledsen. Jämt när jag var ledsen kom hon och la sig i knä eller på magen på mig, precis som om att hon visste att man var ledsen. Det kommer jag att sakna.

Men det blir nog en ny katt nu, men det är inte säkert än. Måste diskutera med mamma om det först..

Förövrigt är jag så trött på folk nu så det är nå grönjävligt. Lögner, svek och ännu mer lögner är det man får rakt upp i ansiktet hela tiden. Orkar inte med det nå mer! Vill bara att sånna människor ska försvinna ur ens liv illa kvickt.

Nu orkar jag inte sitta här nå mer..
Tjing

Flytt

Nu vill jag ta studenten, för det första för att det kommer att bli grymt kul, för det andra för att jag vill flytta, tjäna egna pengar och stå på mina egna ben. Till våren ska jag söka jobba i Norge, hoppas jag får det så jag kan bo där i nått år och skrapa ihop lite pengar innan man flyttar till Sverige igen. Och planen är då att jag flyttar till Dalarna.. Men det får man ju se hur det blir med de, det får framtiden visa. Men det är så jag vill ha det! Är så fruktansvärt trött på det är stället nu och alla falska människor. Och inte mist att man får leva på 1050 kr i månaden.. Jag vill verkligen flytta dit. Och så SKA det bara bli!

Nu fick jag reda på att min käraste katt Dixie har blivit överkörd och klarade sig inte.. Jävla skit. Bästa katten :'(
Plötsligt förstod jag hur mycket och faktiskt betydde.. Så nu ska jag väcka pappa och åka hem till mamma och gräva ner henne. Katten alltså, inte mamma :P

Im just a dreamer

I natt var det ingen bra natt, igen.. Har knappt sovit nånting, har bara vaknat hela tiden av en massa konstiga drömmar, en pappa som snarkar så hela lägenheten skakar och två myggor som höll på att ta livet av mig! Men av nån konstig anledning är jag pigg ändå idag!

Men när jag vaknade imorse så kände jag direkt att det inte är nån bra dag idag.. Mycket tankar som far runt i mitt lilla huvud. Så jag tyckte att det skulle bli skönt att få komma iväg till skolan igen så jag fick nå annat att tänka på. Men när jag kommer dit så visar det sig att jag bara hade en halv timmes liktion istället för 3 timmar.. Så det var bara att gå hem när vi slutade. Börjar igen 12:45 med samhällskunskap..

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på efter att jag har slutat idag.. Det blir förmodligen bara lugnt. Ska nog åka till jäderfors med pappa en sväng och kolla hur långt min farbror har kommit med kvarn som har håller på att renovera..

Det kanske blir en sväng till Rättvik i helgen iaf, det lät som om att mamma var sugen på att åka dit över dagen och kika lite å =) Men annars har jag ingen aning om vad jag ska hitta på i helgen. Förurom att jag ska färga håret.. Om det är nån som vill hitta på nått, så hör av er =) Känner mest för att ta det lugnt i helgen faktiskt, typ ta en film kväll eller nått. Nykter blir jag iaf! Är så less på allt supande nu. Har druckigt varenda helg sen juli nu.. Det kan inte vara bra. Men det finns ju inte så mycket annat att göra, det finns nästan igen som vill hitta på nått som inte har med alkohol att göra. Typ gå på bio, eller ha en filmkväll hemma med god mat till det eller nått.. Förr gjorde jag jämt sånt med mina vänner, men av nån anledning så har det inte blivit nå av med det. Dom flesta har skaffat sig nya vänner som de umgås med, eller pojkvänner. Och så står man där igen, själv.. Värdelöst.

Jag har mer och mer börjat uppskatta dom små sakerna i livet. Som igår när jag och pappa var och handlade, även fast jag tycker att det är urtråkigt så tycker jag om att få umgås med pappa ensam. Och när jag fyllde 18, det bästa som hände den dagen var när jag var till kyrkogården och lämna en blomma åt morfar, mormor, farmor och lillebror. Hur många är det som åker till kyrkogården när dom fyllde 18? Förmodligen inte så många. Men jag kände att jag lära göra det. Min familj och släkt är det enda som egentligen betyder något för mig, dom är mitt allt, hela mitt liv! Jag älskar dom alla så fruktansvärt mycket.

Nu ska jag sluta predika och slänga mig framför tv'n istället, och sen laga lite mat innan jag drar till skolan igen.
Tjing!