Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

2011 - Bästa året hittills!

Tänkte försöka mig på att skriva om allt roligt, och mindre roligt, som har hänt i år. Får se hur mycket man kommer ihåg =)

Ja, vart fan ska man börja då? Men början av året kanske haha.
Januari, Februari och Mars spenderades de mycket tid i Gävle med Louise. Vi gjorde väll allt tokigt man kunna göra där. Jävligt roliga tider! Och så får man ju inte glömma alla hjärtans dags om spenderades med Louise ute på sjön med pimpling, 3.5 or och grillad korv, haha. Otroligt mysig dag =)


I Mars var det SM final också! SAIK - Bollnäs. Det var nog faktiskt den lyckligaste dagen detta år.. Shit vilken glädje när SAIK tog hem guldet efter en mycket jämn match! En jävla fest vart de också, både innan och efter =) Kul som fan. Vaknade upp fullt påklädd på golvet dagen efter haha! 
April, ja.. De hände nog inget vidare speciellt då. Förutom att sista april spenderades i sala. Men de var väll inge märkvärdigt! I Maj hände de inge speciellt heller I think. Eller jo! Tattoo båten.. Men de var väll inge märkvärdigt egentligen..


Men i Juni hände de saker! Den 7 började jag jobba på sandviken hus, centrum. Ett kanon jobb verkligen! Trivdes som fan med områderna jag hade hand om, och dom jag jobbade med var kanon! I Juni tog även Louise studenten =) Firandet av de vart väll inte direkt som de var tänkt, men vi hade kul iaf! Och så midsommar helgen då.. Den spenderades i Vintjärn! Hade otroligt kul. Nå mer än så behöver jag nog inte säga =)


Juli då.. Började med power meet! I år tog vi husvagnen dit. Åkte dit på onsdagen efter att jag hade slutat jobba och hem igen på söndagen (var ingen hit att jobba på måndagen kan jag lova). Som vanligt hände de en massa roligt som aldrig kommer att glömmas. 
Och enligt tradition så hade jag fest hemma helgen efter. Vi spela kubb och fulade oss, hade skit trevligt!
I år följde jag med Andy, Gurra och Roger till Hot Rod Reunion också. Fanns mycket fint att titta på där! Synd att de skulle va så dåligt väder bara..


I Augusti så var de dags för ccw i sin vanliga ordning. I år fick husvagnen följa med dit. De vart en kanon vecka som vanligt! Kanon väder varje dag, förutom sista kvällen. Hände dock inge märkvärdigt i år, som de har gjort tidigare år.. 
I Augusti slutade jag även jobba på sandviken hus. Men de gick bara två dagar så ringde chefen och fråga om jag vela ha 2 månders jobb till, fast i Storvik denna gång. Så klart tackade jag ja =)


Så i September började jag jobba där. Skönt att få jobba och tjäna pengar, men trivdes inte alls lika bra där som på centrum! Jobbade bara 3 dagar sen tog jag ut 2 semester dagar. Då var de dags för Close-up båten med Louise! En impuls resa, och satan i gatan va kul vi hade! Första kvällen såg vi Raubtier och Hardcore Superstar, as bra var dom! Och jääävlar vilken fylla vi drog av! Fattar inte hur vi kunna få i oss så mycket utan att ligga och spy nånstans.. Haha. Andra dagen såg vi Skitarg för första gången, och ja.. De var de mest sjuka jag har sett i hela mitt liv! Fan va vi skratta! Hur som helst, en kanon resa verkligen. Dyrt vart de, men värt varje krona!
I September fyllde jag 20 år också. Firade de med familj och släkt först, vi var ut och åt.. Sen på kvällen vart de lite festligheter.


I Oktober var de dags för årets sjukaste resa. RockBitch Boat, som gick till Riga! Har aldrig varit med om nå sjukare i hela mitt liv. FYFAN va kul vi hade! Men kvällen innan de var dagas för den resan så drog jag, Louise och Max till falun för att kolla på Skitargs spelning på arenan. Vart en lugn kväll, värmde upp lite inför den kommande morgondagen bara.
Första kvällen vart helt totalt skruvad.. Önskar sååå att jag kunna minnas lite mer från den kvällen/natten. Men de mesta är helt svart. Minns mest att jag var aspackad, och sen blir jag panik väckt och så står de en massa vakter överallt, Louise är tokig och jag fattar ingenting haha. Jag visste inte ens vart jag var! Men kom på de efter ett tag. Plocka ihop mina saker och sprang därifrån hihi. 
Dagen efter vaknar jag och Louise upp och undrar vad fan som hade hänt egentligen.. Vi kastade på oss ett ansikte och sen klev vi av båten och utforska Riga. Vi gick mest runt som nå halvdöa männsikor. Eller nått. Fick fan gå igenom hela Riga innan vi hitta ett matställe! Tillslut hitta vi en pizzeria iaf. Så vi åt sen leta vi på en alkis bänk och bara satt där och såg dumma ut. Andra kvällen vart jag så där alkoliserad igen. Hade skit kul, tills båtan fan började gunga som sjutton. Började må as dåligt och var tvungen att sluta att dricka. Lagomt till Skitargs spelning fick jag kuta två gånger på toa och spy ur mig haha. 
De var en resa ut över de vanliga. De lilla jag minns kommer jag nog aldrig att glömma! Sen låg jag med ångest i en hel vecka haha. Hemskt var de!


Efter den resan så har de inte hunnit hända så mycket speciellt. Var iväg på årets 4e kryssning, rock at sea. Men de var inge vidare.. Sen vart de en tripp till Edsbyn och hälsa på alla tokar där! Måste göras om.. Och så Louises 20 års fest så klart! Den var kanon =)

De är väll dom sakerna som har varit mest märkvärda detta år. Har säkert hänt en massa mer kul, men som jag inte kommer ihåg just nu =) Har hunnit träffat många trevliga människor under årets gång, men även många skithögar..

I år var de även tre killar som lämnade oss alldelens för tidigt. Vila i frid Mikey, Cim och Jesper!
hitta ingen bild på Cim.. Och nej, de är inte jag som pussas med Jeppe.

ÅRETS
Bästa: Louise <3 Som har funnits vid min sida hela tiden.
Sämsta: Vänner som har visat sig inte vara värda mer än en påse hundskit.
Resa: ROCKBITCH!
Musik: Måste bli Skitarg. 


Snart är de 2012 då! Hittills är de bara MetalTown som är helt spikat att de bli av, eftersom jag har köpt biljett =) De ska bli vansinnigt kul!! Och förhoppningsvis blir det Close-up båten i mars. De har även pratats om en resa till Böda Camping i sommar =)


Sista timmarna av detta år ska det städas och förberedas inför morgondagen. Då kommer Louise och Krille hit och äter lite god mat innan vi beger oss till järbo! Hoppas på en trevlig nyårsafton. 

Nä, nu orkar jag fan inte skriva nå mer. Måste sätta igång med städningen!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA MINA VÄNNER OCH OVÄNNER!

*

Sitter och väntar på Louise nu, ska följa med henne in till Valbo. Ska kolla om jag hittar nå på kicks, fick presentkort där av Brosan och Fia :) och då ska jag in på Ikea och köpa champagne glas.

Fick ett smyckes träd av mamma i julklapp :) skit snyggt blev de när man hängde på en massa skit!

*

Dåligt med uppdatering, i know. Julafton var iaf mer eller mindre perfekt! Och juldagen var skit trevlig. Med andra ord vart de en lyckad jul!

När jag får ork under de närmsta dagarna så ska jag summera detta år tänkte jag, håll utkik!

För övrigt så köpte jag en biljett till metal town igår! (!!!!!) gjorde de för pengarna jag fick på julafton. Köpte hellre de än en massa skit på mellandags rean. Längtar så jävla mycket!

Julafton!

God jul alla! Hoppas ni alla får en kanon helg.

Ska strax till kyrkogården och tända ljus, sen till Ica och handla de sista den börja med maten. Kl 16 kommet släkten! Sen senare ikväll bär de av hem till Nicke med Louise och Krille å dricka lite :)

*

Dan före dan. Har pyntat hela huset, bakat en massa och idag gjorde jag julköttbullar också. Julafton i år kommer bli super ! Först kommet hela familjen och närmaste delen av släkten. Sen på kvällen blir de öl med min bästa Louise! Perfekt.

Just bu dricker jag kaffe, ska städa rummet och greja efter de. Sen gå hem till pappa. Får se hur de går då! Förr gick jag mellan mamma och pappa jämt, minst en gång om dagen. De är en mil fram och tillbaka.. Då var de inga problem, men nu kommer jag nog dö haha.

Imorgon blir de stress. Först styrkepass, sola, vidare till bolaget, stress handla de sista julklapparna, hem och idiot städa och slutligen - uppesittarmys!

*

Klädde julgranen igår mesans de var strömavbrott :) lagomt till jag var kvar kom strömmen tillbaka!

*

ÄNTLIGEN vitt och fint ute!! Lagomt till jul å allt :) Hoppas de får ligga kvar nu!

Louises fest var kanon! Vart lite salgsmål och tajfs, men de gick över fort och festen fortsatte. Jag och Louise drack vitt vin, öl, cider, teuila, fireball, moranisse, campange, röttvin, tequila, tequila, morgan, tequila, tequila, tequila.... Vi vart as packade med andra ord! Och jag var fruktansvärt bakfull igår.. Vi låg kvar hemma hos Fredrik ett tag innan vi drog oss hem. 

Vart bara slapp hela kvällen.. Käka kebab och kolla på film.

Nu har jag nyss druckit kaffe och ska pälsa på mig. Ut och skotta snö för första gången i år! Gött!! Och sen plocka in allt julpynt och fixa lite med de. Ska nog klä granen ikväll å tänke ja =)

Nä, här kan man inte sitta!

*

Ikväll är de FEST, mina vänner och ovänner.

SKa strax hoppa in i duschen och sen göra mig klar, efter de kommer Louise och Krille och hämtar mig och så åker vi till järbo =) Vi ska käka go mat med Fredrik och Anna där innan allt folk kommer. Och så som de verkar så kommer de en hel drös med folk! AS KUL!

All in ikväll!!


<3

Pyssel!

Ja igår pysslades de en hel del.. Gick till skogen efetr lunch och hämtade en massa granris, som jag sedan höll på och fixa med. De blev bland annat en krans =) Och sen gjorde jag pepparkakshus, ser ut som skit eftersom jag inte hade tålamod till att göra deklart, haha. Men de får duga! 

Idag ska jag på ett styrkepass med Louise, sen ner på stan och fixa lite.. Och handla. Sen spenderas resten av dagen/kvällen på soffan =)

Nå mycket mer än så hade jag inte att säga!

Eller jo, imorgon är de kalas för Louise! Ska bli skit kul. Hoppas de kommer rätt mycket folk =)

Onsdag!

Sitter och dricker kaffe och försöker vakna till liv.. Jag och Louise ska in till valbo en sväng, hon skulle kolla på nån ny utstyrsel, ta oskulden på systemet, in på ikea och byta nån grej och så ska vi käka där. Trevligt! Jag själv ska bara shoppa på systemet tills på lördag. Har inte råd med nå annat..

Igår kväll efter att ha varit och firat Louise lite så slängde jag mig på soffan och kvar kvar där. Runt 21 var jag akut sugen på en kebabrulle så jag bara lära beställa hem en haha. Gött! Kollade lite på Twilight sen gick jag och la mig.. Har haft skit konstiga drömmar i natt. Har drömt och cancer, elaka fd. vänner och ja, en massa skit bara. Usch..

Nä, nu ska jag dra på mig kläder och göra mig klar!

Louise 20 år <3

Ja idag fyller min bästaste vän hela 20 år! GRATTIS TILL HENNE!!

Vi började hennes födelsedag med vattengympa och go frukost på badhuset =) Vi satt och prata lite om några gamla minne från tiden på söderskolan. Haha, Louise var en riktig lurifax förr hon! Hotade folk med stryk så dom inte våga komma till skolan, jagar folk i korridorerna - ramlar och slår halft ihäl sig, käfta med lärarna, somna på lektionerna.. Ja listan kan göras lååång :D Haha. En sak som jag aldrig glömmer var att varje morgon när hon cykla till morgonen så ställde hon jämt cykeln PRECIS utanför dörren. Inte vid cykelstället 5 meter bort.. De var för långt att gå tydligen :D Haha! Ja jävlar, de var fina tider de =)

Ska hem till henne om några timmar på lite fika och så. Sen till ica och handla, och efter de blire väl bara lugnt!

På lördag blir de kalas för Louise! Ska bli jäkligt kul. Hoppas folket hon har bjudit dit kommer =)


Där fyllde hon 17 =)


Innan vi skulle iväg på ett av alla äventyr i gävle i vintras. Good times!


Snygg min ;)

When we stand together

Har helt fastnat för Nickelack - When we stand together.. Tycker egentligen inte om Nickelback, de känns som om att dom är ett gäng pojkar som försöker få fram nån slags hårdrock men misslyckas totalt. Men denna låt är kanon bra verkligen!!

Denna SKA jag göra idag: 
Söka jobb.
Dammsuga rummet.
Byta mattor.
Soppa nejlikor i apelsinerna.
Prova på att göra en milkshake.
Laga mat.
Ta reda på tvätten.
Ta reda på disken.
Om de slutar regnar - ut i skogen och ta hem en massa granris och fixa med de hemma.

Ja, de var väl allt. Känner på mig att jag dock inte kommer få att få hälften gjort ens. Har noll ork till de..
Men ska försöka iaf haha.


Fuckheads

Igår kom min vän Louise hit på kvällskvisten på en luring. Vi planerade lite inför kommande fester, är as taggad nu! Sen satt vi mest och fundera över hur vissa människor lever sina liv. Dom som inte kan leva utan att ha nån där som dom kan luta sig mot hela tiden. Dessa som ät helt beroende av andra, kan inte alls stå på egna ben. De finns många sånna häromkring.. Jag har absolut ingen förståelse för hur dessa människor kan stå ut med sig själva. Undrar när de ska växa upp?


Kanon fint väder idag! Så jag och mamma åkte till högbo på julmarknaden :) hur mysigt som helst! Och så kon arbetarbladet och intervjua oss och knäppte kort, pinsamt!! Hoppas de inte kommer med i tidningen imån haha.

När vi kom hem så kröp jag ner i sängen och vila lite, och kolla på vinterstudion. Nu har jag nyss käkat lite, och funderar på vad jag ska göra härnäst..

Ajaj

Vaknade 3 inatt av att jag hade så förbannat ont i hälen. Bara att jag la foten på sängen gjorde de ont.. Har väl fått nån typ av hälsporre igen, inge kul alls. Men så länge jag inte sätter ner hälen i golvet så går de rätt bra iaf.

Ikväll är de styrkepass med Louise som gäller. Tänker gå på de även fast jag har ont.. Får nå fel om jag inte får träna!

.

Sämst på att uppdatera, i know.

Vattengympa i morse, sen godaste badhus frukosten efter de! Sen iväg och handla med mamma, så har handlat hem allt som behövs till julbaket :) men ska vänta till nästa vecka med de.

Sen var jag ut på en promenad i solen! Skönt. Känns fortfarande som om att de är oktober ute.. Men till helgen ska de komma snö sägs de..

I morgon blir de jul shopping med mamma. Eller ja, för hennes del iaf. Själv är man lus pank nu..

Nä, nu ska lillebror spela spel på telefon haha,

.

Ibland undrar jag om jag ska behöva va ensam resten av livet..

Valbo!

Om ett litet tag ska jag och lillebror åka in till valbo och kolla om vi hittar nå kläder åt han. Han är talanglös på att göra de själv, så tänkte att de är lika bra att jag följer med. Sen ska han köpa julklappar också, så får väl hjälpa honom med de också.. Karlar ;) Haha. Vi ska käka där inne också tänkte vi. Ska faktiskt bli kul att få umgås lite med han på de viset, de händer inte ofta..

In tripp in på bolaget blire de också, för ikväll ska jag ta nån öl med bästaste bäste vännen Lojs! Och så kommer Max från byn å, trevligt. 

I morgon kanske de blir nån öl å, får se vad kvällen har att bjuda på.

Nu ska jag jaga upp borsan ur sängen, sen bär de av.

Adios!

image description

Sjukling!

Av nån dun anledning så kan jag inte göra inlägg på datorn. Så sätta bara texten ihop. Så iphonen får duga verkar de som..

När jag och mamma var till Sthlm i tisdags så vart jag sjuk mitt uppe i allt. Tänkte att vi skulle jul shoppa lite efter att vi hade varit på sjukhuset, men de fanns absolut ingen ork i mig till de. Skit tråkigt. Så vi satt på cityterminalen i 2,5 timme. Inte kul! Var lagomt skönt att komma hem sen.

Igår gjorde jag inte ett skit. Orkade bara inte.. Vart mest liggandes på soffan,

Idag känner jag mig lite bättre så jag ska strax åka till dollar och kolla på en tavla som mamma vela ha. Tänkte ge henne den i julklapp.. Sen tänkte jag städa och byta gardiner. Om jag orkar. Dåligt med ork nu känner ja :p

Imån ska jag och lillebror till Valbo och leta efter kläder åt honom. Och då ska jag hjälpa han att hitta julklappar. Sen blir de nog bara lugnt i helgen verkar de som,. Eller?