Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Dag 9

En perfekt helg för mig.

Power Big Meet, behöver jag säga mer? I goda vänners sällskap, otroligt mycket fina bilar, sol och bad, en massa alkohol, cp fyller och en massa härligt folk!! Det kan inte bli bättre än så.

-

Nack spärr AB! När jag skulle kliva upp i morse så knaka de till i nacken, och nu har jag inte kunnat röra den på hela dagen. Som tur är så ska de inte snöa ikväll så ska inte jobba nå, SKÖNT! Äntligen får jag gå och lägga mig i tid och sova en hel natt ostört. 

Om nacken är bättre imorn så funderar jag på att dra till valbo och shoppa en massa. Har fått så mycket pengar nu så =) Så ska köpa julklappar, kolla på nya skor och lite kläder. Har tjänat ihop 3400 i och med snön nu, sen är bror skyldig mig 1000 kr. Skulle ha varit iväg och växlat in mina små mynt också, var ju dit förra veckan men då funkade inte den där jävla saken, som vanligt!
Men får se hur nacken mår imorn.. Är jag så här då än så kan jag då inte köra bil :P

Vill så gärna göra nån nytta men så fort jag rör mig gör de piss ont, så irriterande.

Nä, nu blire tv igen och äta nått. 

Dag 7

Orkar inte skriva om alla rubriker, tar endast de som är lite intressanta. 

Mina bästa vänner.

Mina bästa vänner är Tina, Louise och Fredrik. Tina är den som jag har känt längst och som jag står närmast.. Hon kan jag lita på i alla väder och jag älskar den kvinnan mer än vad ord kan beskriva. Louise har jag också känt i många år, och med henne har man aldrig tråkigt. Henne kan jag också lita på i alla väder, men står Tina lite närmre då vi har mer gemensamma intressen och är lite mer lik varann. Men är så tacksam över att jag har en sån knäpgöck som Louise till vän, hon lyser upp mina dagar =) Fredrik, ja vad ska man säga om han? Haha. Det är så skönt att ha en kill kompis utan att det ska komma en massa känslor och skit i mellan! Vi har känt varann i en massa år men det har ALDRIG hänt något mellan oss det kommer aldrig att göra det heller. Så, dom är mina bästa vänner och jag älskar dom till månen och tillbaka =)

-

Jobb som vanligt i natt, har en sån sjukt träningsverk idag haha. Ska väl ut i natt igen ser det ut som. Annars händer det inte mycket roligt i mitt liv nu. Vill att Tina ska komma hem nångång så det händer nå kul =)

Adios amigos!

Dag 5

Min kärlek.

Hm, ja vafan ska man skriva under den rubriken? Just nu är min största kärlek min son och världens bästa katt - Nisse haha. För övrigt så får min familj och mina vänner all med kärlek =) Dom är de enda som betyder nått för mig.

-

Jobb i natt igen. Som tur var så hjälpte lillebror mig, annars hade jag dött. Så sjukt mycket snö! Så mycket snö som det är nu var det i februari tidigare i år, och nu är det bara november! Hur fan ska detta sluta då? Kommer ju bli mycket mer snö i denna vintern än förra.

Ska ut i natt igen och hålla på, men verkar inte komma lika mycket denna gång.

Nu är alla stakar uppe och jag har gjort jul fint inne på mitt rum. Det är så mysigt här hemma nu =) 

Ska äta lite mat nu sen göra mig klar och bege mig ut i snön igen.

Dag 4

Det här åt jag idag.

Hittills har jag bara ätit lite chips och druckit julmust. Och just nu dricker jag kaffe.

-

Kvällen började hos Fredrik igår med Lisa och Sandra, sen åkte vi och hämta Tobbe innan vi drog till gävle. När vi kom dit så var det knappt en käft där. Och så förblev det, så jävla tråkigt =/ Många som inte vela dra sig ut i ovädret. Det var ju så att man nästan skämdes, jag menar, det var ju för tusan gubbar James Intveld him self som var där! Jaja. Jag hade kul som fan där iaf trots att vi var så några =) Och James var verkligen en fröjd för både ögon och öron. Satans snygg var han haha. Och hans röst, aahh. Den fick en att smälta! Och jag fick skaka hand med han också hihi. 

Efter att de hade spelat så drog vi till max och käka, sen skulle vi till bandets hotell för att ha efter fest. När vi kommer dit sover alla typ. Så Sandra fixa skjuts hem, dessvärre drog dom utan oss så vi vart kvar där. Helt jävla strandsatta på ett hotell! Ingen kunna hämta oss. Tills Hellman frivilligt kom, behövde inte ens fråga =) Så jävla snällt! Stackarn hade ju gått och lagt sig, och skulle upp och ploga om nån timme. Men ändå så kommer han och hämtar oss =) Guld värt för fan.

Idag är jag tröttare än vanligt. Har sovit ca 3 timmar per natt hela veckan, det känns i kroppen och knoppen. Drack knappt nå igår så jag är inte bakfull, men så jävla slut som människa. Trodde att jag skulle slippa skotta i natt, men nej då. Lillebror vägrar att ta de istället för mig. Less jag blir då! 

Ska försöka äta nå mat nu sen är det dags att börja städa och ha upp alla julstakar. Skulle egentligen på jul marknad i gammelstilla idag, men det vart tyvärr inge tack vare vädret. Synd, för det är så mysigt där! 

Jaja, dags att koka ihop mat.

Dag 3

Mina syskon.

Jag är mellan barnet i familjen, har en lillebror och en storebror. Storebror Emil är snart 22 år och lillebror Patrik fyller snart 16. Älskar dom båda till månen och tillbaka även fast de är en riktig böld i areslet på mig mer eller mindre hela tiden, iaf Patrik. Det många inte vet om är att jag har en lillebror till, Kristoffer. Dessvärre finns han inte bland oss.. Han skulle ha varit ett år äldre än Patrik. Ibland gör det väldigt ont i hjärtat att tänka på det, att jag har gått miste om en lillebror. Han dog vid födseln för er som undrar.. 

-

Var lite snö skottning i natt med. Kollade på ice road truckers som vanligt när jag kom hem, sen försökte jag att sova men det gick inge vidare. Klev iaf upp kl 9 för jag och mamma ska ned till stan en sväng strax och fixa lite.

Ikväll bär det av mot estraden och jag hoppas på att det kommer mycket roligt folk dit. Dessvärre är det ju inte så många som vill ge sig ut i detta väder, och det förstår jag =/ Snön bara vräker ned. Hoppas det tynar av till kvällen.

Ha en bra fredag alla! Det ska jag ha.

Dag 2

Min första kärlek.

Min första riktiga kärlek var Kenny. Vi började prata med varandra över internet och bestämde att vi skulle träffas.. Har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv som då, när han skulle komma hem till mig! Haha. Vi åkte på rock i järbo, och det slutade med att han sov hemma hos mig. Sen träffades vi helgen efter det igen, han sov återligen hos mig då. Mina känslor för han växte snabbt med jag förstod inte riktigt i början att vi hade faktiskt påbörjat ett förhållande, jag var ju inte direkt den som var så mycket för kärlek och är fortfarande inte det. Men tiden gick och jag älskade honom mer än vad ord kan beskriva. Dock funkade förhållandet inte i längden tack vare att han bodde i Borlänge och jag här.. Vi kunna endast träffas på helgerna och till slut orkade han inte med det och gjorde slut. Har nog aldrig varit så förkrossad i hela mitt liv!
Men efter ca 3 veckor bestämde vi oss för att försöka igen. Det höll dock bara över sommaren.. Han gjorde slut med mig igen, denna gång för att hans känslor hade svalnat. Thats life tänkte jag, och började gå vidare. Jag kunna inte ligga hemma och va ledsen för en som inte vill ha mig längre. När jag väl hade gått vidare så kom det fram att han vela ha tillbaka mig. Jag visste inte vad jag skulle göra, jag visste inte om jag vela eller inte. Efter ett par månader insåg jag att det vi hade var äkta, men det var då. Jag vela inte ha något förhållande.. Och så har det väl fortsatt sen dess. Det är 3 år sen vi träffades och 2 år sen det tog slut.. Jag har verkligen försökt att vara vän med honom men det har inte gått då han fortfarande har haft känslor kvar för mig. Men jag hoppas att vi en dag kan umgås som vanliga människor igen..

-

Just nu sitter jag hemma hos pappa och fixar lite. I natt blev det lite jobb, ett par timmar.. Blir nog så i natt med. Men innan dess så blire bara slapp =) Ska åka till ica efter att jag har varit här och handla lite götta.
I morgon smäller det, då åker groggen fram igen! Då ska det rockas loss må ni tro =)
Ska dit med Lisa, och förhoppningsvis Fredrik och Anna. Kommer att bli kanon!

Det var allt för idag det. Hade!

Nyårsrock!VI SES DÄR!!!

Dag 1

Presentation av mig själv.

Ja då ska vi se.. 19 år, född och uppvuxen i Sandviken. Bor hemma hos min mamma nu tillsammans med henne och min lillebror Patrik, och min käresta katt Nisse. Just nu är jag arbetslös, så går mest bara hemma och trampar om jag inte svartjobbar lite. Annars på fritiden umgås jag mest med de få vänner jag har (hellre få riktiga änmånga puckon). Blir väl rätt mycket alkohol intag med dessa vänner. Min bästa vän bor i Norge för tillfället och jag saknar henne extremt mycket. Bilar, rock och cruisingar är det jag lever och andas. Och enligt mig är Power Big Meet meningen med livet! 

-

Haha, kan de där med att presentera mig själv ja ;) I natt var jag ut och tog snön vid hornen ett par timmar igen. När jag kom hem så låg jag och kolla på Ice Road Truckers och försökte sova, somna inte fören vid 5-6 i morse, och vakna vid 8. Så är lite små trött nu :P 

Idag ska jag gå igen lite jul pynt och kolla vad som ska va kvar och inte. Sen blire väl ut och grisa runt i snön i natt igen antar jag. 

Det var allt för denna gång, över and ut.

This is my life

Gör som så många andra har gjort, i brist på annat. Ska skriva om allt detta:

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon. 
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner. 
♥ Dag 8 – Mina passioner. 
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig. 
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista. 
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor. 
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Kommer nog dessvärre att tröttna rätt fort på det och inte orka skriva o allt haha.

Tisdag

Denna dag har det inte hänt mycket.. Än iaf. 

Klev upp vid 10, åkte hem till pappa vid 12 och ladda ned serien Generation Kill och alla säsonger av Sons Of Anarchy.. Men när jag kommer hem så funkar dom så klart inte på dvd'n. Så får smöra lite för lillebror så man får låna hans dator och kolla lite =) Haha.

Ska skjutsa bror till åshammar vid 21 tiden ikväll, sen blire väl bara tv innan det är dags att sova igen. Händelserikt liv man har va =)

På söndag är det första advent så nu kan man börja dra fram lite jul saker hihi. Och på lördag är det jul marknad i gammelstilla, ska tvinga med mig mamma dit. Så mysigt! Och på fredag blire estraden och James Intveld. Kanon! Önskar att Tina kunna vara hemma nu och följa med dit. Tänk så tokigt de hade kunnat blitt ;)

Nä, nu ska jag pyssla med nått.

Måndag

Vart lite jobb igår kväll. Efter det kunna jag absolut inte sova! Låg och vred och vände mig hela natten, höll på att bli vansinnig. Och så skrev brosan och väckte mig i morse.. Har lovat att skjutsa hem han från åshammar så han kommer hem. 

Ska hem till pappa senare och ladda ned lite serier så man har nått att göra i veckan. Generation Kill och Sons of Anarchy blir det denna gång. Mycket bra.

Ne, detta går inte. 
Nu vill ja att Tina ska komma hem igen så jag kan bli hel. Ingen Anna utan Tina!

Hunkar!

Jag har extremt tråkigt och har druckit alldeles för mycket kaffe för att kunna sova dom närmsta timmarna. Dricker inte kaffe så ofta längre, känner inte alls nå sug för det. Men nu kom det, bra nog också. Ska ta min tredje kopp nu! Åh, så gött. Och för att underhålla mig med nått så ska jag göra min egna hunk lista ;) 

1. Alexander Skarsgård2. Ian Somerhalder3. Robert Pattinson 

4. Wentworth Miller5. DregenNu orkar jag inte leta på nå fler haha. Shit, känns som om att jag inte kommer att få sova en blund i natt!

Du, jag och tystnaden om och om och om igenStyle - Vill ha dej igen. Mycket bra låt =)

Är redan taggad till nästa helg. Den som har lust att haka på dit kan ju höra av sig =)

....

Idag är det ett år sedan Ago lämnade oss. Tiden bara rinner iväg..
För övrigt så har jag en skit dag, liksom igår. Är så trött och besviken på allt och alla så jag finner inga ord..

Bakis lördag

Kvällen igår vart väl... Katastrof. Nästan iaf :P Dock kul att träffa Danne D igen! Det var inte igår..

Ska vara bakfull i min ensamhet hela dagen innan det är dags att bege sig ut på jobb ikväll/inatt. 

Rösta på herr landslaget i bandy till Jerringpriset 2010! :
https://web.questback.com/sr/jerringpriset2010/


är så fruktansvärt less på att ge och försöka finnas till jämt
men aldrig få något tillbaka

Det var..

.. åt helvete med tänderna. Det har det alltid varit och kommer alltid att vara =/ Det spelar ingen roll hur nog jag än är, jag har dåliga tänder och så är det bara tydligen.. Har ett hål, och två som är på väg att bli hål som ska borras nästa gång. Och som om att det inte vore nog, så har jag inflammation i tandköttet! Kul. 6 mm långt ned på det värsta stället.. Har förmodligen fått de efter att jag tog medicin i sommars, som gjorde att immunförsvaret inte funka som det ska. Och hur noga är man med tänderna under sommaren då? Som på power meet, stod och borsta tänderna dyng full liksom. Och så vidare. Därmed fick jag inflammationen. 

Så nu lär tandläkaren ned 6 mm i mitt tandkött och gräva. Fy fan alltså =/ Det ser jag inte alls fram emot. Men måste göra det nu innan det blir värre och innan jag lär börja betala fört. Går gratis detta år ut. 

Nu ska jag duscha och göra mig klar, sen äta lite och efter det bege mig till Linda.
Händer de nå kul så kan ni höra av er =)

Fredag

Shit, är det redan fredag igen? Veckorna bara flyger iväg..

Ikväll åker morgan fram! Och några öl. Och grogg. Gött =) Ska hem till Linda ikväll och dricka med henne. Får se vad vi hittar på, blir ingen krog för min del iaf eftersom att jag varken har råd eller lust med det. Får se vad allt annat folk hittar på =) Ska ut och jobba imorn kväll/natt så allt för cp dyng ska man väl kanske inte bli.. 
Var ju nykter hela förra helgen, så nu ska det bli gott med lite alkohol igen =)

Nästa helg spelar James Intveld på Estraden i Gävle, hade väl tänkt att dra dit om ekonomin inte säger emot. Hoppas på att jag hinner få pengar innan dess. Frågan är ju vem man ska dra dit med? Det är såna gånger jag saknar Tina lite extra mycket, henne kan man dra med på allt och ha skit kul. Tänker då inte åka dit själv iaf, haha. Får se vem man lyckas dra med sig =) 

Idag ska jag till tandläkaren, fyyy. HATAR tandläkaren, dom gör jämt illa mig =( Haha. Men förhoppningsvis går det bra =) Har jag hål i tänderna så kommer jag att börja grina, haha. Hatar att borra! Tur att man byter till privat tandläkare nästa år, där behandlar dom hålen med laser så det känns inte ett nå. Mycket bra hehe.

Nu ska jag göra mig klar och pyssla lite här hemma, sen laga mat och borsta gaddarna innan det är dags att bege sig iväg.

Torsdag morgon

Det snöar utanför mitt fönster. Nu mera ser man inte bara snön falla ned, utan även pengar! Hihi. Skulle dock inte komma så mycket idag såg det ut som. Värre på söndag, så på lördag blir man väl så illa tvungen till att vara nykter. Men imorn ska jag ta mig en jävel eller två! 

Mötet på AF gick bra igår. Min handläggare är en gammal saik spelare, hihi. Häftigt! Eller så inte. Fick nå papper som jag skulle fylla i och som ska skickas in nästa månad innan jag får nå pengar.. Så får inge pengar fören vid nyår =/ Fast det lät in som på han att jag lät fixa praktik på en gång, bra de. Tänkte vänta med det till efter nyår isf. Jessica (som jag gick i samma klass som) hade dom sagt till att hon lära fixa de på en gång, och hon har inte fått samma information som mig. Konstigt.. En bunt yrhönor det där!

Just nu sitter jag och dricker kaffe och längtar efter julen. Jag vill börja pynta nångång!! Hade jag bott själv nu så hade jag redan börjat haha. Tycker det är så mysigt. 

Men nu ska jag faktiskt lyssna på jul musik och tok städa huset har jag bestämt mig för! Och så kanske man kan börja pynta lite? Inte med jul tomtar och sånt, utan typ vinter pynta om man säger så? Vafan, jag är arbetslös och uttråkad, men kalla mig knäpp om ni vill.

Have a nice day!


Tinas mamma kommer till Norge idag och hälsar på henne =)
Hoppas att dom får de mysigt. Saknar min höna <3

Tiden bara rinner iväg

Idag är det 3 år sen jag träffade mitt ex Kenny för första gången.. Fan va tiden går fort alltså :S
Minns den kvällen som om de vore igår än.. Har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv som jag var då haha.
Det var tider de =) 

Nä, här kan man inte sitta och drömma sig tillbaka till den gamla goda tiden.
Dags att klä på sig och dra till arbetsförmedlingen.

Härlig morgon =)

Har nyss kommit in från en härlig morgon promenad. Lika fint väder ute idag! Dock lite kallare, men det är bara skönt tycker jag =) En bra start på dagen!

Igår vandra jag runt lite på stan innan jag gick till miroi. Köpt nya hörlurar till mp3n och strumpbyxor. Såna där som det är söm på i bak, skit snygga. Dom går på över 100 kr på tradera, men endast 80 kr på lindex! Mycket bra.
På miroi vart det inte mycket sagt som vanligt.. Dock sista gången jag var dit på coachning nu, ska bara dit nästa vecka och hämta nå papper om han inte mailar det åt mig.. Skönt.
På vägen hem igen så hämtade jag mina jeans leggins som hade kommit. Dessvärre så såg dom inte alls ut som dom gjorde på bilden och de satt inte alls nå bra på mig :/ På tog för stora, även fast det var stl 38 som jag har.. Men tvättade dom i lite för hög värme igår och körde dom i torktumlaren så nu är dom mindre. Men måste göra det en gång till sen är jag nig nöjd =) 

Nu ska jag slänga i mig lite mat sen göra mig klar, ska till arbetsförmedlingen =/ Trööök. Hoppas det går fort och att dom har nå vettigt att säga. 

I helgen hade jag och Linda tänkt att dricka lite grogg. Får se vad vi hittar på för kul =)
Den som får tråkigt i helgen kan ju höra av sig så kan vi hitta på nå bus tillsammans. 

Ren jävla idioti!

Hatet mot vargen bara växer och växer. Den framstår som en mödar maskin enligt många blodtörstiga jägare..
Va fan är det för fel i skallen på dom? Vargen var här före oss och har all rätt till att stanna. Mer och mer skog rivs ned och fler hus byggs, det är vi som beger oss in de deras revir. Har ni tänkt på det kanske? 

Denna bild togs för en varg hatar grupp på facebook.
Vilka är det som är mest blodtörstiga egentligen?
Vargen eller jägarna?

God morgon världen

Vilken underbar dag!

När jag slog upp mina blåa så såg jag att det var slut ute. Och när jag kolla ut så såg det ut som ett vykort, massa snö på träden och solen skiner igenom. Helt underbart =) Så nu sitter jag här, påpälsad och dricker kaffe. Ska strax bege mig ut på en lång promenad i detta underbara väder.

Senare idag så ska jag ner och tröka på miroi ett tag.. Ska vara där kl 15 men tänkte åka till stan lite tidigare och kolla om man hittar på nå kul.. Snart dags att börja köpa julklappar också!

För övrigt så känns livet bra idag =)

Yeah

Hela dagen har jag varit skit sugen på att spela tv spel, men dum som man var så sålde jag x-boxet förra året, och vart playstationet (eller hur fan det stavas) är har jag ingen aning om, haha. Men kom på att vi har ett gammalt spel här hemma som jag jämt spela när jag var lite. Pettson och Findus - mucklornas värld. Hur kul som helst ju haha =D Älskar sånna där barn töntiga spel. Så jag och lillebror satt och spela det i flera timmar!

Snön bara öser ned ute, så skulle inte förvåna mig om de blir jobb i natt. Usch, är inte sugen på det alls må jag säga. Har fått mensen nu och mår sämre än vanligt. Vill bara krypa ned i sängen och dö hela kvällen typ. Men får se om bror hör av sig, men förhoppningsvis inte hihi. 

Tidigare lagade faktiskt lillebror mat. Hemma gjorda potatis klyftor och kyckling. Gött som fan! Mys med lite sån där finare mat på en måndag faktiskt. 

Nu ska jag ta mig en dusch och glo på tv.

Måndag morgon

Eller förmiddag rättare sagt.

Klev upp vid 9 idag, även fast jag egentligen skulle kunna ligga kvar i sängen hur länge jag vill. Det är trist väder ute så jag har ingen lust med nån promenad.. Så ska ta reda på lite här inne istället. Har redan tagit reda på mitt rum och sytt ihop min tomte luva som hade gått sönder haha. Just nu sitter jag och dricker kaffe och läser lite bloggar.. Läste nyss en om en ung mamma, hon är ett år yngre än mig (tror jag?) och fick barn i somras. Hon skrev ett inlägg om hur många det är som klagar på henne för att hon har varit ute och festat några gånger nu.. Men vafan, hon lär väl få roa sig!? Bara för att man har blivit mamma så betyder det inte att man ska bli nån hemmafru. Vi lever på 2000-talet liksom!! 

Är man en sämre mamma bara för att man väljer att gå ut, ta ett glas och umgås med vänner? Shit. Folk är ju inte riktigt kloka. Visst, jag har inga barn så jag bör inte öppna käften om detta, men de skiter jag i. Det är ju sjukt att folk verkligen älskar att snacka så mycket skit om varandra! 

Nu ska jag ta reda på tvätten sen ska jag försöka hitta på nått annat att pyssla med. Vill att det ska närma sig jul nu så man får börja jul pynta =) Hehe.

I morgon ska jag till miroi en sväng, sen arbetsförmedlingen på onsdag, och tandläkaren på fredag. Usch!!
Känns som om att detta är veckan från helvetet haha.

Fars dag

Var hem till pappsen en sväng med bröderna och fika, det var mysigt. Inte ofta vi är samlade på det viset längre.. Var väl bara kvar där en timme, sen hem och tröka vidare.

När jag kom hem så vela jag gå ut och gå, men tappade lusten rätt snabbt. Har i ca 1½ månad haft yrsel som bara den ibland, det börjar bli riktigt jobbigt nu. Jag kan inte vara ute bland folk utan att bli yr. Innan jag åkte till ica idag för att köpa blommor åt pappa så kände jag ingenting, men så fort jag kom till kassan så började det. Och sen dess har det hållt i sig. Ca en gång i veckan är det som om att nån slår mig i ansiktet, och så blir jag så yr så jag kan inte ens stå upp, skit äckligt. Kanske dagas att dra sig till doktorn? Är ju expert på att skjuta upp sånna saker..

Så nu sitter jag här och glor.. Vill inte alls bege mig ut och gå, men samtidigt kan jag inte sitta inne bara heller.. Jag blir inte riktigt klok på detta.


Nyårs rock!

Har ju glömt bort att rapportera att det blir nyårs rock iaf! 

Den 31 december 20:00 - 1 januari kl 02:00.
Roaddust spelar och det kommer att komma ett till band också, vilket är inte klart ännu. 
Plats: Järbo folkets hus
Kommer med mer info så fort jag får veta mer =)

Så ni som sitter några dagar innan nyår och inte vet vad ni ska göra, där har ni lösningen på problemet!
Det kommer alldeles säkert bli en jätte trevlig kväll =)

God morgon

Eller nått.

Gick som sagt och la mig tidigt igår kväll. Kollade på film, Sagan om ringen gick på 6an så då hade man nått att underhålla sig med i några timmar. Har sett den filmen 5-6 gånger kanske, men än är den lika spännande haha.

Idag är det grått och trist ute, tråkigt. Varför kan det inte snöa för så man får jobba lite?
Har iaf nyss ätit frukost, ska lägga mig och glo på tv nu..

Senare idag ska jag och bröderna till pappa eftersom att det är fars dag. Ska väl fika lite och så bara =)
Sen blir väl bara slapp resten av dagen, eller nått.

....

Idag fick jag äntligen träffa Kia och Joel igen. Joel har blivit så stor.. Har börjat gått utan att hålla i sig i nått eller nån. Go unge! Var ju dessutom hem till farfar idag och fick träffa han, Gertrud och farbror Stefan. Och pappsen så klart!

Tidigare idag kände jag inte för att festa. Sen ångrade jag mig och började höra mig för vad som händer.. Visst händer det saker, men inget jag har lust med. Linda var snäll och frågade om vi skulle ta en grogg tillsammans ikväll, skönt att nån märker att man är totalt nere nu och förstår en. Dessvärre tappade jag lusten för allt som har med alkohol att göra nu. Så jag skiter i det.. 

Skiter i denna kväll och går och lägger mig nu, är så jävla less på allt. 
Stänga av telefon helvete tänker jag också göra, för NEJ jag tänker inte skjuta nå fyllskallar ikväll.
God jävla natt.

Avis

JAG VILL OCKSÅ PÅ ROCK AT SEA!!! Det var då fan om man inte ska åka nästa år iaf.. Vart ju inge i år för att man inte hade nån att åka med, och så är det ju inte direkt billigt heller =/ Det skulle sitta så jävla perfekt med en sådan supar resa nu, massa bra musik, god mat och roligt folk. 

Men nej, här sitter man och ugglar. Igår var det ingen bra kväll och idag verkar det inte bli nån bra dag. Skulle vela dricka ikväll, skulle sitta bra fint med nån grogg.. Men vad fan händer då? Verkar inte hända nå kul som vanligt. Dessutom är det så drygt att dricka när man är ny tatuerad tycker jag, man ska komma ihåg att smörja, det kladdar av sig, folk ska kolla och skorporna åker bort. Inte bra. 

Det får visa sig till kvällen hur det blir. Nu ska jag göra mig klar, sen åka till pappa och umgås med han. Vi ska åka till farfar och Gertrud och fika lite =) Får se vad det blir sen.

+ & -

Minus:
Det är mörkt och regnar
Mamma bråkar på mig som vanligt
Tatueringen kliar och svider
Har ätit en massa onyttigt idag
Ont i ryggen
Känner mig mer ensam än vanligt
Saknar Tina
Katten är dryg
Jag är nykter
Arbetsförmedlingen är helt fucked up
Inge pengar
Mina kläder som jag har beställt har fortfarande inte kommit
Hittar inga passande jobb att söka
Har inte råd att betala skatten på bilen
Mitt rum är stökigt
Jag måste hitta en praktik plats och ett jobb
Sängen är kall
Jag har fått munsår
Avundsjuk på alla som ska på rock at sea imorn
Har sjukt dåligt samvete över att jag inte har träffat Kia & Joel på länge
Långt så in åt helvete kvar till sommaren

Plus:
Jag kommer inte att vara bakfull imorn
Jag ska träffa pappa, farfar och Gertrud imron

De är de enda plussen i mitt liv nu. Fyfan va allt suger!

Idioter

Att kalla Sverige för ett demokratiskt land är ju skratt retande. Läste nyss att det var en känd bloggare som hade gått ut med att hon inte samtyckte om moderaternas parti och markerade att det är fajntigt att SD stöts bort. Helt plötsligt är hon dum i huvet, en hora och ja vem vet allt.. HALLÅ liksom, vafan äre för fel i folks huvuden egentligen? Fan skaffa er ett liv och lär er om vad demokrati betyder. Idioter.

-

Har nyss smält i mig lite sibylla mat, göttans. Mamma kom även hem med en fet påse med godis =) Så det blir bara fläska ikväll, ensam som vanligt. Jag är trött på att vara ensam nu måste jag erkänna.
Tänkte kolla på Robin Hood ikväll, och hoppas på att det blir rajjrajj imorn. 

Have a nice fredags kväll alla!

Ny gaddad och fin

Vart nöjd med tatueringen =) Fick dessutom den 400 kr billigare, det gillar vi! Så betalade bara 500 kr själv.
Får se hur den ser ut när den har läkt, men de blir nog bra!
Bild kommer senare när jag orkar lägga in den haha.

Igår tog jag mig en promenad i skogen. Fan va skönt det var! Kallt, pulsa runt i snön, solen sken mellan träden... Helt underbart! Lär jag göra fler gånger känner jag.

Efter att jag hade tatuera mig igår så vart det inte mycket gjort. Lagade lite mat och kollade på tv bara =) Gick och la mig tidigt, var så trött. Tina ringde innan jag somna också och snacka lite skit =)

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska väl pyssla runt lite här hemma.. Ser ut att bli en nykter kväll iaf. Tror hela helgen blir nykter.. Har ingen större lust att dricka ändå så. Händer inge roligt heller för den delen. Skulle va bra nog kul att dra på Rock At Sea, men de blev inge av med de.. Nästa gång så!! Då ska jag dra med mig Tina så ska hon få se på fan hihi.

Nä, man kanske ska börja med att plocka undan lite på rummet?

Snöööö!

Åh va jag älskar snö =) Synd att det skulle bli varmt och regna dom närmsta dagarna så snön vi har fått kommer väl att försvinna.. Tråkigt! Hatar slask och skit..

Det vart ett par timmars jobb igår iaf, skotta lite, salta och sanda. Skönt att få dra ut och göra lite nytta =)

Men det fick jag sota för idag. Hade redan ont i ryggen efter snöskottningen här om dagen, och igår fick jag gå och släpa runt på en 25 kilos säck med salt i. Så idag är min rygg helt jälva pajj. Jag kan knapp röra på mig, det känns förjävligt måste jag säga haha. 

Men jag känner inte för att bara sitta inne idag. Måste ut nu när det är snö ju! Så ska bege mig ut i skogen lite senare och hämta lite gran och tall kvistar som man kan göra lite fint med ute sen =) Mys.

Annars idag så ska jag tatuera mig =) Hoppas det blir bra.

Have a nice day!

Hej mitt vinterland

Visst är de mysigt med snö? =) Hoppas det får ligga kvar nu. Hellre de än regn och rusk!

I natt blev de ut och jobba med bror. 00.00-05.00, var helt jävla slut när jag kom hem. Jag har ont överallt idag! Och inte har jag sovit nå heller, kan inte sova länge på dagarna nu för tiden. Så idag har spikmattan, ipren och ipren salvan varit mina vänner =) Och soffan.

Har donat lite ute också, gjort vinter ute på altan. Sen har jag bara legat och glott på tv.. Och det ska jag fortsätta med. Har tänt ljus och ska laga mat strax, massa mys =)

Det får räcka för idag..

Grå grå dag

Vilken grå dag det är idag.. Hoppas att snön kommer som de har sagt idag =) Och förhoppningsvis så blir det så pass med snö så man får ut och jobba lite.. Pengar! Det behövs nu kan jag lova. Men det visar väl sig ikväll/inatt hur det blir med den saken. 

Märkte nyss att rock 'n roll x-mas med the resfreshments och nisse hellberg krockar med pin up group's modell tävling och fest den 18 dec. Så jävla typiskt! Lovade mamma att jag skulle köra åt henne och Kicki, så kan ju inte säga ifrån mig de nu, speciellt inte nu när de har köpt en biljett åt mig också. Så får se om jag hittar nån annan som vill gå på konserten och kan köra istället. Vill helt ärligt mer till sthlm.. Lät som om att vi ska dra ihop några från klubben och dra dit. Men aja, över en månad kvar dit så får se då hur de blir!

Eftersom att det är en så grå och trist dag så passar det utmärkt med några avsnitt av true blood! Har tre avsnitt kvar av säsong 3, sen äre bara å vänta tills säsong 4 kommer. Jag kommer inte att kunna bärga mig haha.

Just ja, igår for jag, Linda och Hugo till åshammar och hälsade på bror och Micke där de höll på och snickra upp nå skit åt tjurarna. Vi gick runt där och kolla på ungdjuren, tuppen, grisarna och korna haha. Sen åkte vi till Micke och drack kaffe innan vi drog hem igen =) Det var mysigt, men dock skit kallt. 

Nu ska jag hitta på nå vettigt att göra =)

Min impulsiva vän

Ibland bli jag inte riktigt klok på min bästaste bäste vän, men denna gång har hon fan slagit allt haha. 

Jag satt och pratade med både mamma och Louise i förrgår om hur långt och fint hår hon har fått.. Ni tror fan inte att man får ett mms igår och så har hon klippt av sig ALLT!? Nee då vart jag lite ledsen :(
Jag som älskade hennes lugg, passade så sjukt bra i det. Och nu är allt borta :( Haha. Impulsiva Tina! Tur att hon är den finaste som finns iaf, med eller utan (nästan iaf) hår !


Före:Efter:

44..

.. dagar kvar tills min Tina kommer hem. Helt underbart! Jag längtar såå mycket.

Igår vart de inte många knop. På kvällen vare klubb möte, mycket vettigt vart sagt. Det lutar mot att det kanske blir en rock på nyår, inget är dock spikat ännu. Om de blir så så kommer jag med info så fort som möjligt =) 8 av 10 stycken sitter ju några dagar innan nyår och undrar vad som händer, så varför inte dra iväg på rock? Tror att det skulle bli mycket lyckat och jag hoppas att det blir av.

Slocknade kl 22 igår, var helt slut.

-

Jag och mamma inledde dagen med ett mega bråk. Tänk att vi inte kan vara sams en enda dag! Vi går varandra på nerverna hela tiden.. Det börjar bli riktigt jobbigt nu.

Tina ringde mig på morgon kvisten också, blir alltid lika glad av att höra hennes röst. Är så glad över att vi har lyckats hålla kontakten så bra trots att vi bor flera hundra mil ifrån varann. Vi pratar med varandra mer eller mindre varje dag, det känns bra =) Och snart kommer hon hem, jag kommer att bryta ihop av lycka haha.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Vela åka till stan med mamma men eftersom att vi blev osams så blev det inge. Tycker det är så tråkigt att gå runt där själv. Skulle dessutom behöva växla in alla små mynt så jag har råd med tatueringen, men tycker att det är så pinsamt att göra det själv då den där jävla automaten oftast ska hålla på och krångla haha. Gillar inte att stå själv och se dum ut =P Kanske kan dra med mig nån annan..

Nu ska jag slänga i en maskin tvätt och börja med maten. Köttbullar, potatis och gräddsås får det bli!

Denna blir det på armen snart =) :
Helgen

Shit vilken dag, kväll och natt det blev i fredags, hade verkligen sjukt kul!

Det började med att jag sov hemma hos Linda i torsdags, sen kl 5 på morgonen ringde klockan, så då var det dags att kliva upp och göra sig klar! Sen skjutsade bror och till rese. På bussen dit tog vi en öl, åt en macka och lyssna på musik. Resan gick fort, annars brukar ju buss resor vara så sega.. 
När vi kom på båten så gick vi först ut på däck och kolla. Sjukt fint väder och jätte varmt i solen! Hur mysigt som helst. Sen gick vi till tax freen och handla lite smått och gott. Och efter det blev det så klart baren! 
När det hade börjat lugna ned sig på restaurangen så gick vi dit och åt, köttbullar fick de bli för min del ;) Sen satt vi i baren i flera timmar. Lyckades göra av med över 400 kr där (skyller på den snygga bartendern) Haha. Men det var verkligen jätte trevligt att bara sitta där, dricka gott, lyssna på dansband och snacka skit.
Innan båten kom till hamn igen så gick vi till tax freen igen och handla mer sprit ^^

På bussen hem fortsatte vi såklart att dricka. När klockan var 15 var man bra yr i huvet haha =) När vi kom hem åt vi på donken, sen hem och hämta lite grejer och vidare till Fredrik där vi fortsatte att dricka med honom och Louise. Vi brudar drog senare ut på Red Club för att se Bingo Rimér. Dessvärre var det mest bara sånt folk där som jag inte står ut med, så jag och Louise gick därifrån en timme senare. Då mötte vi upp Sandra Olsson och gick till mulligans för att ta en öl och snacka skit =) Sen fortsatte vi mot åttan. Jag blev dock inte kvar där länge eftersom att jag var piss full och vela bara hem efter en lång dag. Hittade ingen skjuts, så fick GÅ från stan till stensätra. Segt! Tur att man var full så att man inte kände av kylan haha =) Somnade som en stock när jag kom hem!

-

Igår var jag helt slut som människa. Det blev lugnt under dagen, åt lite gott och så med mamma och lillebror.. Sen mot kvällen åkte vi till kyrkogården och tände ljus. Sjukt mysigt med alla ljus! Älskar det. Sen åkte jag hem till Fredrik och tog nån grogg och lite vin. Var tänkt att jag skulle till Living Room och se The Playtones men jag orkade bara inte. Åkte hem i 21 tiden, slocknade framför tv'n med kläderna på och allt haha.

Mycket skönt att inte vara bakfull idag! Tog en promenad i det underbara vädret tidigare =) Nu ska jag slänga omkull mig på soffan och glo tills det är dags att göra sig klar och åka till kng för möte med klubben. Sen blir bara slapp kväll!

Nu orkar jag inte sitta här längre, haha.
Tjing!

Mörkt

Klockan är 15:30 nu och det börjar redan bli mörkt. Hatar denna årstid..

Vart lite ändrade planer, Linda och bror ska bjuda mig på mat så hoppar över stan och Hank T Morris i år, annars så hinner jag inte med maten. Haha, tjockiiis som man är! Efter det blire bara tv och mys tills vi slocknar antar ja =)

Och som sagt, imorn bär det av tidigt på morgonen för en tur med Eckerö med Linda! Ska bli kul som fasen. När vi kommer hem igen så fortsätter vi att göra Sverige osäkert har vi bestämt =) 

Ha en bra helg alla, det ska jag ha! 

can't stop thinking about you

MEN!

Jag bli galen på mig själv. Varför kan jag inte ge fan i att beställa nya kläder för!?
Nu har jag gjort av med ca 450 kr igen, på saker jag egentligen inte behöver. Men så gärna vill ha..
Det fick bli detta :
Och inte nog med det, nästa vecka ska jag tatuera mig för 1200 kr. Suck, haha. Jaja, hoppas bror slantar upp bra för allt jobb jag har hjälpt honom med ^^ Och att jag får mina pengar från arbetsförmedlingen denna månad.

It hurts so good

Fick nyss reda på att den blir en fjärde säsong av True Blood, efter som man är ;) Underbart!

Boys boys boys

God morgon =)

Sover som en kung nu mera, slocknar runt kl 23 på natten, och vaknar kl 9 på morgonen. Utan att vakna en enda gång där i mellan! Helt underbart. Känner mig så utvilad jämt..

Idag äre torsdag, ja.. Ska strax fixa lite kaffe, sen bestämma mig för vad jag ska ha för kläder på mig imorn och börja packa ned det som ska med hem till Linda. Sen ska jag till ica och handla lite, sen vänta och se om mamma var sugen på att åka till stan ikväll en sväng eller inte. Om de blir så så duschar jag när jag kommer hem och drar till Linda sen. Annars så skiter jag i stan, inge kul att åka själv, och så drar jag till Linda tidigare. Blir väl tv&mys där hemma innan vi går och lägger oss antar jag =)

Nä, kaffe vare ja! Sen fixa lite kläder..

Kvällen

Efter en tripp till tatueraren så har ja lugnat ned mig. Det får bli ankaret på armen, 1200 skulle ha ha för den =)

Just nu håller jag på och fixar ihop en pasta sallad bestående av just sallad, gurka, lite ost, rökt skinka, pasta och feta ost. Inge nyttigt, men gott ;) Så ska slänga mig i soffan nu och mumsa i mig den.

För övrigt så har jag sökt jobb på Sandvik nu, håll tummarna för mig =)

Men damp

Jag blir galen. Skulle försöka logga in på AF's hemsida, men senil som man är så har jag glömt både lösen och användarnamn. Hittar dessutom inte på papperet där det står nedskrivet. Och för att få reda på vad det är så lär jag dra mig ända dit för att få nytt. CP'N! Fyfan va jag hatar dom idioterna.
Dessutom blir jag bortglömd av dom hela tiden, mina vänner bli kallad på möten osv, men inte jag. Jag får kontakta dom själv för att dom glömmer bort mig.

Nä fyfan vilken jävla skit samhälle vi lever i.

Om ett par timmar ska jag hämta upp Linda sen ska vi till tatueraren, hoppas jag blir på bättre humör d¨å!

Om regn faller ned..

.. vad gör väl de? nu när livet mot mig ler (8) eller så inte!

Skit väder idag, trök. Egentligen skulle jag kunna ligga i sängen hela dagen, men det kan jag inte. Har iaf slängt i en maskin tvätt nu, men vad ska jag göra nu då? Städa och greja gjorde jag ju igår.. Hm. Skulle väl kunna kika runt om de finns nå jobb att söka. Kollade på platsbanken igår, men hitta inget.

På måndag ska jag och Linda till tatueraren och höra om lite priser :) Vill tatuera mig nununununu!!!

Nä, här blire inga barn gjorda..

Det pirrar i magen

.. när jag tänker på dig.

Så var snart denna tisdag över. Tänkte skriva måndag först, har ingen koll alls på dagarna längre! Har hur som helst städat rummet iaf, bytt sängkläder, tvättat en maskin och tagit reda på disken. Louise kom förbi en sväng och snacka lite skit också =) Sen har jag mest suttit här och glott, och framför tv'n. Det ska jag väl fortsätta med till jag somnar antar jag.. Händelserika dagar, va? It suck's

På torsdag är det den årliga halloween tillställningen på stan. Hank T Morris spelar som vanligt, så ska väl ner och titta på dom. Efter att jag har varit där så är det bara att åka hem och duscha och packa ihop lite saker och sen bege sig till Linda =) Ska sova där eftersom att bussen går kl 7 på fredag morgon (hur ska jag orka dra mig upp?) Har bestämt mig för att jag ska ha en öl frukost, vilket innebär macka+öl. Gött ska de bli! Länge sen man åt/drack en sådan frukost nu. Det ska bli sååå kul!!

På lördag ska jag försöka hitta på nå skojj med. Rock i Enviken om jag inte minns fel, dessutom låter det som om att det är några bilar som ska ut och rulla då. Så man kanske kan klämma in sig i nån.. Får se hur det blir =)

DET KAN GÄRNA FÅ BLI HELG NU!
Power Meet -08

If we ever meet again

Skönt att ha internet hemma igen =D Tackar Linda för det ;)

Idag då, vad fan ska man göra? Jo, ska städa rummet, byta sängkläder, tvätta och så skulle jag ha behövt damma av alla saker inne på rummet med de orkar jag inte. Sen ska jag slå mig ned och söka lite jobb. Hoppas fortfarande på att jag får nått på nån utav de fjällhotell jag har sökt! Bara att hålla tummarna :)

Är så jävla sugen på att tatuera mig nu så jag håller på att krypa ur skinnet. Ska ta med mig Linda till tatueraren inom en snar framtid för hon ska köpa presentkort och jag ska höra vad han har för pris förslag på de tatueringar jag vill ha. Antingen blir det en text på halsen, ett ankare på armen eller nått annat. Får se vad som blir billigast :)

Nu ska jag slänga i mig lite kaffe sen börja med städningen.

Måndag

I fredags var det klubbfest, det var trevligt att träffa några av medlemarna igen men annars så var det inte så mycket att hurra över. Jag vart inge full och så blev det bråk och jag var på min bristningsgräns till att bli vansinnig. Men då drog vi därifrån.. Skjutsade lite folk och kom hem kl 3 på natta.

Lördagen var dock mycket bättre! :) Började med tacos hemma hos Fredrik, sen varte fan i mig fest! Satt hos honom till kl 23, sen drog han, jag, Sandra och Bröms till peckers i gävle medands de andra drog på krogen. Träffade trevligt folk där och hade skit kul :) Våldgästade Fredriks soffa över natten, tänkte att jag skulle vara snäll och hjälpa honom att städa dagen efter. Sagt och gjort, det gick fort när vi var två som hjälptes åt :)

Idag har jag varit till åshammar en sväng med bror och Linda. Jag och Linda var ut i skogen och gick ett tag, mysigt. Sen mata vi får och höll på med hö ett tag sen vart de städning av tvättning av två traktorer. Skönt att känna att man får nått gjort!

Och nu sitter jag hos far min. Fick precis reda på att min kära Linda har fixat internet hos mamma nu igen :) Tack hjärtat ;) Haha. Vi två ska dessutom åka en tur med Eckerö på fredag, KUL ska de bli! Inge märkvärdigt med att åka med Eckerö dirket, men roligt att komma ifrån och få göra nått annorlunda tillsammans med henne :)

Nä, nu ska jag vandra hem till mammsen igen och glo på tv tills man somnar!