Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Hej och hå

Det har hänt mycket den senaste tiden kan man ju säga.. Orkar inte med nå långt inlägg denna gång så det får bli kortfattat.

Det skulle inte bli nå vintjärn. Skulle ja.. Jag och Erik bestämde oss i sista sekund att vi skulle åka ändå och det ångrar jag inte.. Hade jätte kul där med alla idioter!

När jag kom hem på söndagen var de dock inte lika roligt längre. Började känna att jag fick ont i magen och inom en timme hade jag så ont så jag låg bara å grina och skrek. Tack och lov för att vi åkte från vintjärn tidigt annars hade de hänt där! Hur son helst så fick ambulansen lov att komma och hämta mig och köra mig till akuten där dom konstatera att det var blindtarmen.. Vart kvar på akuten länge innan jag fick komma på avdelningen för att operations duscha och sen tidigt på måndag morgon opererades jag.

Kom hem från sjukhuset på tisdag eftermiddag och sen dess har jag mest legat i sängen. Har så ont så jag knappt tar mig upp och att gå är rena plågan. Men idag känner jag mig piggare och har duschat och städat lite. Ikväll åker jag till Erik eftersom att jag håller på att få nå fel på att ligga här ensam bara. Dessutom är lillebror förkyld igen och jag vägrar att bli smittad!!

Tack och lov för att jag har världens bästa familj, pojkvän och min bästaste Louise son har fått en att kunna gå igenom den hemska smärtan jag har haft sen i söndags.. Ni är bäst <3

Så, de var ungefär de jag orkade dela med mig av denna gång..

Midsommar helgen...

... blir inte alls som de var tänkt. Var skit taggad på att åka till vintjärn med Louise och Krille, och så skulle Erik komma dit. Men SÅKLART ska jag bli dunderförkyld.... Igår efter jobbet och hela dagen idag har jag legat i sängen, hel däckad av feber. Så det blir inge vintjärn för min del, har ingen lust alls att spendera en hel helg utomhus när man är så här. Och där blir det jämt så kallt och rått på kvällarna så då hade man väl blivit dödsjuk, och jag har absolut inte råd att vara hemma från jobbet nå mer nu, så nej.. Det får bli en lugn helg så man blir frisk.

Erik är lika kanon förkyld han också. Så det får bli så att jag åker hem till honom så kan vi snora tillsammans istället för att ligga hemma ensamma hela midsommarhelgen.. Antar att det bara blir lugnt för oss. Förhoppnigsvis har vi repat på oss på lördag så kanske vi kan göra nått iaf. Detta blir iaf den första nykta midsommaren sen jag var typ.. 12? Haha. Jaja, de är ju som de är. Men de suger totalt, speciellt nu när man var så taggad!

Var tänkt att vi skulle äta lite mat här hemma idag men jag och mamma har varit så griniga på varann hela dagen idag så de sket sig. Orkar inte va här hemma och bråka hela kvällen så åker till Erik redan ikväll även fast jag egentligen inte alls orkar. Vill bara ligga i sängen.. Men de är ju bara 2 timmar på tåg så de ska väl gå bra!

Hoppas alla andra går en kanon helg och kan njuta av det fina vädret! 


Från förra året i vintjärn.. Miss!

*

Jag är verkligen sämst på att uppdatera här.. Jag vet. 

I helgen så skulle jag egentligen ha befunnit mig i göteborg på metaltown, som jag har längtat så länge efter. Men eftersom att jag inte kunna ta ledigt så sket det sig. Det kändes lite små tråkigt med samtidigt helt okej, eftersom att jag hade tappat sugen på att åka av olika anledningar. Spenderade helgen hemma hos Erik istället och det ångrar jag inte en sekund!

När jag kom dit på fredagen vart det inte många knop. Vi åt lite grillat sen vart det bara mys! På lördagen åkte vi till kupolen och kolla runt lite, käka, köpte godis och drog till biltema och köpte en ny dammsugare eftersom jag krävde en ny om jag ska dammsuga! Sen hamnade vi långt uppe i skogen, hos Eriks arbetskamrat på fjällmusberget eller vad de nu hette! Vi vart kvar där hela kvällen, hur mysigt som helst var det. Vi åkte fyrhjuling, grilla och bara hade det allmänt bra. Den dagen bjöd på många fina ögonblick som jag aldrig kommer att glömma! Erik vart dock as packad så jag fick släpa han ur bilen när vi kom hem, haha. Menmen, sånt som händer!

Gårdagen spenderades mest i sängen med en vädligt bakfull man. Men det var så mysigt så! Kom hem på kvällen och slocknade tidigt som vanligt. Vaknade upp helt utvilad imorse så de var skönt :)

Imorgon efter jobbet ska jag träffa Louise en sväng och packa klart allt till helgen. På onsdag ska det handlas midsommar mat och städas, på torsdag kväll ska vi äta och på fredag morgon rullar jag, Louise och Krille till vintjärn för att fira midsommar där. Ska bli jävligt kul! 

HAr nyss kommit in efter en lång promenad så nu ska jag hoppa in i duschen och sen dyka ner i sängen.
Adios!

*

Idag är det torsdag och de senare dagarna har bara sprungit förbi.. Fan va fort tiden går!

Igår kon Louise hit och drack lite kaffe och snacka skit :) vi prata om midsommar och vart super taggade! Husvagnen får följa med till vintjärn över midsommar helgen. Hoppas på bra väder! Annars är de ingen höjdare att vara där..

Imorgon är det äntligen fredag och de betyder att jag åker hem till Erik över helgen. Vad vi ska hitta på visar sig! Massa mys blir det iaf :)

Nä, nu lär jag slänga på mig uniformen och dra till jobbet.

Måndag måndag måndag

Jag hatar måndagar men fan va fort dagarna går när man jobbar.. Skönt. 

Spenderade helgen hos Erik, och de har varit underbart på alla sätt och vis såklart. Var tänkt att vi skulle på Top Cats i parken på fredagen men jag vart så dålig på kvällen så hoppade över det. Tänkte att jag inte har kunnat varit så roligt sällskap om jag bara skulle gå runt och klaga över hur ont jag har överallt så stannade hemma i sängen istället medans han stack iväg =) 
Lördagen spenderades mest i sängen innan vi tillslut drog oss ut och handlade och hyrde film. Sen blev det soffläge resten av kvällen, massa mys! På söndag morgon fick jag frukost på sängen för första gången i mitt liv =) Så sött!! Fick rosor av honom när jag kom dit också.. Jag trodde inte att män som han fanns. Han är det bästa som finns!

Nu har jag nyss klickat hem en massa skit till telefonen för nästan 900 kr. Och dessutom lite trams ifrån H&M. Det går fort att spendera pengar! Skönt att ekonomin äntligen har ordnat upp sig iaf. Det fick bli bland annat en klänning och en jacka; 


Hoppas det sitter bra på en nu bara.

Resten av dagen kommer att spenderas på soffan nu när det var sånt skit väder. 
Det var allt jag hade att säga denna gång, adios amigos!

*

Idag mår jag konstigt nog bra. Det känns inte ens som om att jag har operarat mig =) Skönt! Jag som trodde att jag skulle må skit.. 

Louise kommer hit om ett tag på lite kaffe, sen skjutsar hon mig till tåget som tar mig till Erik.
Blir kvar där över helgen så under den tiden blir det inge skrivet här =)

Ha en bra helg alla, det ska jag ha!

image description

*

Kom hem från sjukhuset för ett tag sen. Känner mig överkörd och helt slut, men operationen gick bra. Nu när det är över så kan jag lika gärna berätta vad jag opererade så slipper alla fråga. Jag har länge känt två knölar i bröstet och det togs ett beslut om att de skulle tas ut för säkerhetsskull. Det visade sig idag att det var godartade tumörer så det var Inge farligt iaf:)

Men att ligga där inne på operationssalen var de läskigaste jag har varit med om! Som tur var fick jag narkos så jag somnade ganska så fort och sen vakna jag upp på uppvaket och fick ligga där ett par timmar innan jag fick åka hem.

Nu väntar jag på att mamma ska komma med mat ifrån aga :) har inte ätit sen igår kväll så nu är jag hungrig som en varg!

Imorgon kommer Louise på lite morgon kaffe och skit snack innan jag åker till Erik, trevligt :) så det får gärna bli fredag nu, helst nyss!

*

Vacker dag idag.. Synd att man ska spendera den på ett sjukhus.

Är måttligt irritarad på människor som verkar vara helt dum i huvet för tillfället. Gå och göm er så jag slipper er!
Är skapligt irriterad på allt och alla idag egentligen. Men de är väl för att det är mycket som snurrar runt i mitt lilla huvud just nu antar jag.

I den här tiden imorgon är jag på väg hem till Erik. Skönt!
Hoppas jag mår så pass bra att jag orkar med att åka tåg bara..

*

http://www.youtube.com/watch?v=Go96mydKuUY
Vilka jävla minnen från förra sommaren.. Klart bästa nånsin! 

*

Jobba bara halvdag idag eftersom att det är röd dag imorgon :) Skönt! Somnade på soffan när jag kom hem sen åkte jag till stan och uträtta lite. Nu har jag nyss ätit, ska slänga mig på soffan ett tag nu sen ut och springa tänkte jag. Har inte gjort det på över en månad nu.... FY! Tänkte gå på styrkepass ikväll men det var tydligen inställt. Typiskt.. Får gå nästa vecka ist. Känns onödigt att jag köpte ett nytt kort, för det har knappt blivit använt och nu har dom dragit ner jätte mycket på passen så det finns inte så mycket att välja på längre. Tänker inte köpa ett nytt kort fören i höst sen när de här har gått ut.

Imorgon ska jag till valbo och shoppa och försöka komma på andra tankar. På torsdag ska jag operera mig och jag är så sjukt nervös! Mest över att jag ska sövas ner.. Hoppas allt går bra. Så inge jobb på torsdag eller fredag. Men ska åka till Erik på fredag ändå, ska bli skönt att komma ifrån min hysteriska mamma haha. Hon tror typ att jag ska dö när jag ska operaras! Kan behöva lite lugn och ro så som sagt ska det bli skönt att åka dit. 


Var in till valbo igår också, köpte en klänning, tjocktröja och stumpor. Hittade en jacka som jag vela ha också som jag ångrar att jag inte köpte, därför ska jag åka dit imorn igen. Annars blir det nog inte många knop på nationaldagen inte!
image description

*

Gårdagen var kanon med brudarna! Det var jag, Louise, Sandra, Sara och Maria hemma hos henne. Vi grillade, snacka skit, drack en hel del, spela spel och svinga oss runt Marias stång. Så jävla kul! Mycket skratt blev det :) Vi åkte till 8an en sväng också, men där sög det så åkte hem rätt fort.

Skönt att man inte drack så mycket igår så man slapp vara bakfull idag. Lite halvt impulsivt så där åkte jag till falun och träffade Erik, han var där och tatuerade sig :) Vi tog en promenad i regnet sen åt vi pizza. Hur mysigt som helst <3 Var riktigt glädjande att få träffa honom några timmar. Åker hem till han på fredag igen, längtar ihjäl mig!!

Nu är jag helt slut efter dena där lilla roadtrippen. Ska glo på tv ett tag sen blir det sängen och sova. Imorgon vankas det jobb igen! Jobbar bara 1½ dag denna vecka. På onsdag är det ju nationaldagen så då jobbar vi bara fram till lunch på tisdag och sen på torsdag och fredag blir jag hemma av olika anledningar.

Hoppas att alla har haft en lika bra helg som mig, den har verkligen varit helt kanon!

Svensk sommar alltså....

5.7 grader och spöregn. Vafan! Man skulle kunna tro att det fortfarande är april.. 

Första dagen på jobbet igår gick bra. Dom visade mig runt lite, vilka områden jag ska ha hand om och så.. Dagen gick skit segt, så mycket intryck och information som man ska lagra i den lilla hjärna man har så var helt slut när jag kom hem. Det fick bli pizza och tv med mamma, sen somna jag tidigt. 

Var iväg och sola på morgonen och sen åkte jag till pappa och hälsade på. Nu har jag nyss käkat lite och ska strax hoppa in i duschen och göra mig klar. Ikväll bär det av hem till Maria med några brudar för att grilla lite och dricka. Inte topp väder för det direkt men de ska nog gå bra ändå! Hoppas på en trevlig kväll =)

För övrigt så kan jag berätta att om jag inte får gadda mig snart så blir jag galen. Men det lär inte bli nå innan augusti iaf.. Ska fortsätta på högra armen, ovanför rosen som jag har på handen. Var de blir för trams där vet jag inte än, nått i old school stil iaf! 

Nä, nu måste jag hoppa in i duschen.