Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Måndag

Jag hatar måndagar.

Somnade tidigt igår, men de var lite svårt att somna först. Tankarna bara snurra runt, och de gör de än.
Så ska dricka upp mitt kaffe sen ta en lång promenad i det fina vädret och rensa tankarna..

Nå mycket mer än så lär det inte bli idag antar jag.

Heaven

Kvällen började med att jag och Louise satt hemma hos mig och drack innan Håkan och Linda kom och hämtade upp oss och vi drog in till peckers. Hade kul där, tills vi fick ett samtal som fick mig och Louise att tappa hakan.

Louise berättade att Mikey hade dött. Vi vela inte tro de så fick jaga lite info, och det visade sig att det var sant. Hela kvällen var jag så var det så nära till tårar, men lyckades hålla dom inne.

Finns de en större tomhet än den där någon bekant eller närstående dör? Jag gick runt som en zombie i en timme innan de började det sjunka in.

Jag bokstavligen talat söp bort min sorg efter det. Och de var inte bara de som hade hänt då heller, annat skit också som jag inte vill ta upp här. Jag vart pissfull.

Tack och lov så använde jag min sista hjärncell till att åka hem , istället för att sova över i gävle. När jag kom hem så brast det, låg och grina i flera timmar. Både över Mikey, att livet är så orättvist, att jag är less på allt och vissa andra saker.

Det gör så ont allting nu.


Vila i frid, vart du nu än är Mikey!

Meeen

Fick ett samtal från mamma strax före 14 idag.. Hon sa; dom ringde från sälen nyss.. Och jag fattade direkt, lillebror har vurpat och gjort illa sig, och mycket riktigt. Nu ligger han på mora sjukhus efter att ha fått en massa morfin mot smärtan medans de vänta på ambulansen.. Stackarn! Han körde rakt in i ett träd, haha. Typsikt han! Mamma och pappa har åkt till mora nu för att hålla han sällskap medans de undersäker honom.

Så jag vart ensam ikväll iaf :( Ska strax börja med maten, får äta själv också, buhu. Sen ska jag dammsuga och bädda nytt åt lillebror tills han kommer hem. Annars blir det bara true blood hela kvällen.

Ibland ska man ha tur


Provade nyss denna klänning som jag köpte för tre år sen tror ja, vela kolla om jag fortfarande kom i den. Och det gjorde jag!! Den har nog aldrig suttit så bra på mig som nu, pattarna ser helt fantastiska ut i den ;) Haha. Hur som haver, har inte använt den sen ccw i somras, och nu när jag satt på mig den så hitta jag 250 kr i en av fickorna! Haha. Dom måste ju ha legat där sen dess då.. Så nu ska jag ta och beställa Tiger Army tröjan =D

Suck

Jag har blivit sjuk, väldigt passande. Inte! Håller tummarna för att det är bättre imorn, vill inte missa festligheterna med Lojsan!! Usch, jag känner mig så dum dum dum! Det måste stå idiot på min panna.

Igår vart det inget gjort. Låg mest i sängen hela dagen..

Men idag lär jag göra nått, det kryper i kroppen. Så ska städa här hemma även fast det inte behövs tänkte jag. Sen ikväll blir det fläskytterfilé och potatis klyftor, soff mys och götta med mammsen. Ska bli gott med potatis eftersom jag inte har ätit de sen förra helgen, har slutat helt med potatis och pasta till maten nu under veckorna, kör med sallad istället. Funkar skit bra! Trodde de skulle smaka skit, men icke. Nästan godare faktiskt! Nu var de väl då fan om man inte ska gå ner 4 kg till sommaren.

Tina den jäveln har piercat snakebite, alltså två hål i underläppen. Jag har varit skit sugen på att göra de förr! Hade de inte varit för dom fula ärren man får efter så hade jag gjort det. Är helt säker på att Tina ser grym ut i det =) Men jag sparar mina pengar till tatueringar ist hehe.
Och snart är de dags för de också, antigen nästa vecka eller veckan efter det, sköönt! =)

Nä, ska klä på mig nu sen dra igång snabeldraken!

Behöver dessa låtar; 
Johnny and the roccos - shakin' in the north pole
Miss T Bones - midnight train
Lasse Stefanz - om jag stannar hos dig
Fixa dom åt mig är ni snäll ^^

Tröök

Det är jätte fint väder ute, men här sitter jag. Vill göra nått men kan inte komma på vad.. Var sugen på att åka till högbo och gå en sväng, och sen åka och handla. Men icke, har ingen bil så det sket sig. Pappas har gått sönder och är på lagning nu så han har min.. Typsikt.

Jag vet inte vad jag ska hitta på. Huset är städat, disken är diskad och tvätten är tvättad så det kan jag inte göra. 

Fyfan va jag hatar att vara arbetslös.

...

Dagens fråga; VART FAN SOLAR MAN SOLARIUM I SANDVIKEN?! De på badhuset ska väl lägga ned har jag för mig? Om de inte redan har gjort det.. De finns tydligen på hälsocenter/sandbacka park, men vem fan vill åka så långt? 
Hjälp mig nu!! Jag måste få lite färg på denna blekfeta kropp ;)

Men sommar!

Sitter och lyssnar på Jerry Williams - When the summers is gone, skit dålig låt egentligen men den brukar vi jämt lyssna på i bilen när vi åker till Norge. Åååh så jag längtar till sommaren!

Och solen strålar utanför fönstret, känns som om att våren är på väg, men det är väl ca 2 månader kvar tills dess. Inte så långt ändå nu när man tänker efter!

Igår låg jag och kolla på 3 avsnitt av True Blood innan jag somnade, klart bästa serien. Ska kolla klart på alla avsnitt av de igen, sen börja kolla på Sons Of Anarchy tänkte jag. Har så svårt att somna på nätterna, så att kolla på nån serie är de bästa sömnmedlet tycker jag.

På fredag blir det nog lugnt ser det ut som, god mat med familjen och mys bara. 
På lördag blir det peckers med Louise! Ska bli kul. Så nu tycker jag att alla som läser detta ska komma dit.

Nu ska jag kolla runt lite efter jobb, sen träna lite och passa på att njuta av solen lite.


....

Jag fullkomligt älskar min nya frisyr! Så idag har det varit en bra dag.

Skriver nu för att efterlysa lite musik igen.. Några låtar jag skulle vela ha är Johnny and the roccos - shakin' in the northpole, Streaplers - natalie, Lasse Stefanz - om jag stannar hos dig. Och så vill jag ha en massa annan bra musik! Jag är så trött på det jag har. Så skicka på! Min msn; [email protected] !

Nu så!

I morse innan jag vaknade så drömde jag om att jag hade klipp lugg, som jag har velat göra i så många år med aldrig vågat.

Jag vet inte vad som flög i mig, men helt plötsligt stod jag där med saxen i handen och klöpp. Haha! Och det vart bra faktiskt!! Kunna ni inte tro va? Haha. Så, äntligen har jag lugg och jag ser förbannat bra ut i de tycker jag ;)





Papaya coconut

Måndag igen, suck. Kan de inte bli helg igen? :P

Tänkte ta en promenad här på morgonen, men ångra mig. Tar det ikväll istället. Ska städa och dona här under dagen och träna, sen blir det nog en promenad hem till pappsen mot kvällen.

Hade inga problem med att sova i natt iaf, somna runt 22 och vakna 10 idag haha. Helt slut!

Nu ska jag börja med städningen =)

Idiot 2

Sitter just nu här i min ensamhet, har nyss kollat på solsidan. Haha, så jävla klockrent program! Pratade nyss med Tina hjärtat också, alltid lika underbart att höra hennes röst. Jag saknar henne så!

Nu ska jag kolla på time out sen försöka sova, har ju sovit hela dagen så lär väl bli svårt. 

Det kan gärna få bli lördag nu igen tycker jag!

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig

Idiot

Hade skit kul igår. Jag och Louise åkte hem till Gurra runt 17 och börja dricka, och senare på kvällen var vi ute och åkte med jarmo =) Hur kul som helst! 

Men de vart inte så sent i natt, skönt faktiskt. Spenderade natten i gävle, dum som man är.
Kom hem runt 12 idag, har bara legat och sovit sen dess.


idiot förklarar mig själv 300 gånger om..

Gives you hell

Trodde de skulle bli lugnt igår kväll, men inte! Blev tacos för mig och Louise först, sen låg vi inne på mitt rum och fundera på vad vi skulle hitta på.. Vi hade 3 liter vin i kylskåpet, så varför inte tänkte vi! Så vi satt här hemma och drack vin å prata en massa power meet, ojojoj så taggade vi blev haha. Vi har bestämt oss för att ta en el plats i år, dä blir bättre dä.

Nu ska jag duscha och sen göra mig klar, jag och Louise ska ut på äventyr ikväll också! 


Min vapendragare och mig själv <3

Tacomys

Mjaa, sitter och väntar på min bästaste Louise nu, vi ska äta tacos och snacka lite skit =) Får se vad vi hittar på sen. Vi pratade om att dra till gävle en sväng igår, men vet inte hur de blir med det. Annars så blir det nog bara lugnt.

Ha en trevlig fredag kväll alla!


Power Meet 2008 =)

Konstigt

Jag har nu varit vaken i 30 min ca, och min mamma har inte sagt ett ord till mig. Hon har inte ens kollat på mig! Helt fantastiskt, kunna inte bli en bättre start på morgonen. Eftersom jag har världens sämsta morgon humör så lär jag få dricka kaffe, äta frukost och läsa tidningen innan nån pratar med mig haha. Lugn och ro ska de va på morgonen!

Igår åkte jag och Louise hem till Gurra och hälsa på. Vi vart väl kvar där i typ 3 timmar eller nå.. Jag somnade som en stock när jag kom hem!

Idag då.. Jo,dricker kaffe nu och sen ska jag ut på en promenad. Efter det ska jag försöka finna ork till att städa rummet. Sen blire dusch och börja med tacosen! Åååh så gott de ska bli. Får se om man får nå sällskap vid matbordet eller om man får sitta själv :P 

Annars ikväll blir det lugnt tror jag, full fart imorn istället.

Nästa helg äre rock på Woodpeckers, jag tänkte dra dit. Hör av er om de är nån som vill haka på =)

White trash

Har nyss ätit god mat, köttbullar, fullkorns pasta och pasta sås. Slängde ihop en egen på tacosås, ketchup, chillisås, vitlök och svartpeppar. Mycket gott! Till efterrätt blev det Marabou Premium 70% kakao med citron smak, helt klart den godaste chokladen jag har ätit!! Och det är fan sant att om man äter mörk choklad så försvinner choklad suget! Det räckte med ett par bitar sen var det bra. Så nu vet ni de ;)

Idag har jag inte gjort ett skit. Skulle städa mitt rum, men nej. Tappade lusten. Skulle ta ned belysningen och lite annat, men nej. Tappade lusten. Bråket i morse sög ur all ork i mig.. Skulle ha gått hem till pappa också, men de blev inge de heller. Men de var för att jag kände mig febrig och hängig.. Har tagit en ipren nu och känner mig lite bättre iaf. 

Kom iaf iväg till affären och handla lite. Ska göra tacos imorn, skit länge sen sist jag åt de. Sen blire nog bara lugnt resten av kvällen imorn. På lördag blir det äventyr med Gurra och Louise =) Fiint dää

I wanna go higher

Sitter här med en härlig ansiktsmask och dricker nån typ av likör eller vad det nu än är, så här mitt på ljusa dagen en torsdag. Var bra fart i den iaf, känner mig lite snurrig! Haha. Vela bara prova hur den smaka =) Föll inte mig i smaken iaf.

Ska snart dra fram dammsugaren och städa mitt rum, sen ut och ta ned belysningen och dona lite. Senare ikväll ska jag promenera till pappa och ta en kaffe. Ska även träna armarna innan jag går dit, ben och mage har jag fortfarande en sån jävla träningsvärk i så de får vila idag :P 

Annars så har dagen hittills bara bestått av bråk, som vanligt. Fan va trött jag blir....

Hejdå.

....

Äntligen är mina kära DePalma jeans hemma, haha. Prislappen när de var butikspris på dom satt kvar, 1099 (!!) kr. Jag fick dom för 345 inkl frakt! Snacka om klipp. Dom satt bra i midjan men lite löst över låren så dom ligger i tvätten nu, hoppas dom blir lite bättre efter de. Annars var dom hur snygga som helst!! I love them.

Har tappat lusten för att ta ned belysningen och de, så funderar på om man ska börja kolla om på alla avsnitt av true blood ist? Ja tror nog de hihi =)

Ajajaj

Fyfan vilken träningsvärk jag har!! Jag dör snart tror jag.

Började dagen med en låång promenad iaf, skönt som tusan. Och nu sitter jag här med kaffe och lyssnar på musik, just nu Taio Cruz - No other one. Ni som känner mig vet att jag inte lyssnar på sån musik egentligen, men den har jag helt fastnat för. Den är skön =)

Ska strax åka till ica och hämta mina DePalma jeans =D Hoppas jag kan ha dom bara! Annars grinar jag haha. Sen ska jag hem och skotta fram ros busken som de förmodligen bara är sopor med nu efter all snö. Och så ska jag plocka ned ute belysningen.

I helgen blir det fullt ös med Louise och Gurra, kommer förmodligen bli helt kanon!
Längtar.


Denna tröja ska jag köpa i slutet av månaden =) Tiger Army <3
Det är för övrigt den tigerfladdermusen jag ska tatuera på armen nästa månad å =)

Otränad

Fyfan va otränad man är nu igen :P Min fot har ju nyss blivit bra så nu har jag börjat träna ben och rumpa igen. Klarade fan inte ens av hälften av vad jag gjorde förr! Men nu ska min fasta rumpa komma tillbaka, så är det bara.

Ska strax åka till åshammar och hämta bror, han skulle lämna traktorn.. Hämtade han igår också, en helvetes resa var det. Fixade min första fast körning! Haha, kom ingenstans.. Men till slut kom bror och hjälpte mig iaf :P

Känns iaf otroligt skönt att ha kommit igång med träningen igen :) Nu ska man bara hålla i det också..

No other one

Dagen började med att jag var iväg och fyllde i min tatuering, fintfint. Sen var jag och mamma iväg och hämta nya datorn, jag var till af en sväng, sen återvinningen och till sist ica.

Skit drygt med ny dator och nytt tangentbord! Haha, de blir fel hela tiden :P

Har varit ute och gått en timme tidigare, och så ska jag träna ikväll. Feels good!

Nu ska jag fortsätta att greja med datorn =)

Stanna kvar!

Völund Smed - Stanna kvar, så jävla bra låt!

Idag mår jag så jävla dåligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Jag är mer bakfull idag än igår! Och då är jag helt seriös. Fyfan..

Idag ska jag inte göra ett skit. Ska försöka bege mig ut och gå en sväng, men eftersom att de bara är is ute så vet jag inte om jag har en sån lust med de.. Ska försöka få ork till att träna lite också.

Nä fyfan för de här, haha.

So jävla nice..

.. kväll, natt och morgon! Och dag också för den delen..

Kvällen började hos Fredrik med honom, Lisa och Louise. Sen kom Gurra och hämtade oss och vi for till gävle, hem till Jimmy. Satt där och drack nån timme, sen drog vi till cc puben =) Där vart jag så dyng så minns knappt att vi var där. Vi hade nån snubbe med oss som betalade allt åt oss, och inte tackar man nej till gratis öl, cider, shots och drinkar eller! Haha. Dom stängde kl 1 där, då drog vi till Heartbreak och shejka loss, eller jag och Louise iaf =) Hade så jävla kul!! Sen åkte vi van och söp, sen hem till Jimmy och fortsatte =)

Jag och Louise var så slut på morgon kvisten, vi skratta så vi grina. Sjukt kul! Dessutom vart man så där kanon full då igen, så minnet sviker mig lite om vad som hände egentligen =)

Vakna upp vid 13 tiden idag. Har bara legat hos Jimmy och slappat och fulat oss. Trevligt faktiskt! Vid 16 så skulle jag och Louise ta bussen hem, och så visar de sig att bussen inte går fören 50 min senare så där fick vi stå.. Sen vänta på nästa buss inne i stan, sen vart vi tvungen att hoppa av bussen i valbo (anledning; hemlig haha) till slut kom Louise mamma och hämtade oss i valbo, tack och lov. 2½ jävla timme tog de innan vi kom hem! 

Jag är helt slut nu och känner mig så sjukt ensam efter att ha haft sällskap hela tiden i över 24 timmar nu. Usch, hatar när de blir så här, jag blir så nere.. Men ska ta mig en dusch nu, sen lägga mig i sängen och kolla på Småstadsliv 2 igen, haha. Kanske man blir på bättre humör då =)


det var precis de här som inte skulle hända..

Need Help!!

Jag skulle behöva ha låtarna: Blomman - Dom borde tjacka spikskor och Curt Haagers - Ajka sa lajka. Skulle dessutom behöva ''varför åka skidor när man kan åka spark'', har fipplat bort den låten =)

Kan nån fixa de så skulle de va kanon! =) Adda min msn om ni har eller kan fixa låtarna; [email protected]

Man slutar aldrig..

.. att förvånas av folk. 

Hade skit kul igår! Vart väl kanske lite för mycket av de goda dryckerna bara haha =) Och sen vart de lite knepigt på slutet.. Men över lag, en kanon kväll! =)

Och ikväll börjar vi om. Jag är så jävla less och vill bara bege mig in i dimman och träffa roligt folk. Ska va minst lika full ikväll som jag var igår. Skål på er mina vackra vänner!

Fredag

Började dagen med en promenad på 1 timme i kylan, det var nästan -16 grader! Höll på att frysa ansiktet av mig, haha. Men riktigt skönt att röra på sig lite! Sen när jag kom hem så blev det lite mat, sen ut och ta bort all is i stup rännan. Och nu sitter jag här, har nyss målat naglarna :P 

Min handväska som jag köpte har kommit fram nu, och DePalma jeansen är på väg, fintfint!

Ikväll blir det öl! Jag och Lisa ska till granligen och kolla på Jerry Lee Lewis syster, Linda Gail Lewis. Kan ju bli kul! Bättre än att sitta inne iaf. Louise kanske också skulle med =) 

Annars verkar det vara dött med händelser fram till vi har rock i februari.. Tråkigt! Jag vill ha sommar, midsommar rock, big lake run, crusingar, power big meet och ccw! Och inte glömma, Alan Jackson!! Iiih. Denna sommar kommer förhoppningsvis bli helt perfa. Hoppas att man inte blir tvungen att jobba eller så bara =/ 

Nä, nu ska jag göra nått så tiden går lite snabbare!


<3

Ajka sa lajka!

Ojojoj vilka minnen! Sitter här med ett stort leende på läpparna och kan inte låta bli att skratta lite också, haha. Denna låt lyssnade vi på onsdag morgon på classic car week, i Gurras cadillac, på morgonen i sol uppgången och drack en massa grogg. F-A-N va kul vi hade!! Så jävla fina minnen =)

http://www.youtube.com/watch?v=4PUqudHk8iI


Louise och Sara i cadillacen =)


Gurra =)


Vi åkte ned till sjön och kolla på morgonen =)


Mys =)
Såååå jag längtar till ccw -11 nu!!!

SKÖNT!

Fan va skönt det var att promenera!! Helt underbart. Typ 2-3 veckor sen sist nu.. Inte bra! Ju mer jag fick upp pulsen desto mindre gjorde de ont i foten. Ska nog ta mig en till promenad ikväll =)

De var en som fråga mig hur jag bär mig åt, eftersom att jag fortfarande kan ha kläder som jag köpte i 8an (kläder jag köpte för 4 år sen då alltså) Jag håller min form genom att sätta igång och träna efter nyår fram till sommaren. Under sommaren blir det bara några promenader och cykelturer, men då äter och dricker jag allt jag känner för, under sommaren ska man unna sig! Och lika under hösten, fast då blir det mera motion men tänker inte direkt på vad jag äter.. 

Det finns så mycket enkla saker man kan göra för att hålla sin vikt eller gå ned lite;
Ta trapporna ist för hissen
Hoppa av en hållplats tidigare och gå lite längre
Ta cykeln eller gå till skolan/jobbet när det är fint väder, om du har möjlighet till det
Gå till affären om du ska handla bara lite, ist för att ta bilen
Försök att komma ut på minst 30 min promenad eller cykeltur 3 ggr/veckan
Drick kaffe innan du ska ut och motionera, de piggar upp en!

Välj bort ost, ät skinka ist på mackan
Och välj för guds skull bort det vita brödet, ät fullkorns bröd ist!
Samma med pasta och ris
Försök att hålla dig till onyttigheter bara under helgerna
Drick 1½ liter vatten om dagen
Ät en stadig frukost som inte innehåller en massa socker (som oboy och vissa flingor)
Är mycket frukt, det minskar söt suget (för mig iaf)
Ät mellanmål så slipper du gå och av hungrig, vilket ofta resulterar i att man kastar i sig nå onyttigt

Men sen ska man komma ihåg att unna sig också! Livet är för kort för att avstå från allt det goda, men man kan lära sig att äta det med måtta. Det mår både kroppen och knoppen bra av!

Så bär jag mig åt =) Och så tänker jag fortsätta så jag behåller den snygga kropp jag har ^^

Nu ska jag tjata på mamma att jag vill hitta på nå kul, haha =)



Solsken

Ojoj så fint väder det är idag! Så jag ska faktiskt försöka mig på att gå en sväng, får se hur långt jag kommer innan jag haltar hem av smärta. Men jag kan inte sitta inne, det gör mig galen.

Har en sån satans träningsvärk i armarna idag! Haha. Ändå klarade jag av att göra fler övningar nu än förr, all skottning måste ha gett lite resultat alltså =) Känns skönt.

Har bestämt mig för att träna armar, ben, mage och rygg varje måndag, onsdag och fredag nu. Sen på söndag också om jag inte är bakfull ^^ Och så gå eller springa 4 ggr i veckan, så fort jag har blivit bra i foten. Och sen ska jag äta minst två frukter om dagen, byta ut pasta, ris och bröd till fullkorn, inte äta ost nå mer, inte godis under veckorna, inte ute mat under veckorna och så lär jag sluta med allt små ätande. Det är mitt sätt att banta, och det funkar fint för mig, jag mår bra av det! Små förändringar kan göra mycket.

Nu ska jag klä på mig och gå ut =)

....

Är du kär just nu? - nej
Vem sov du senast brevid (av det motsatta könet)? - Jimmy I think =)
Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? - Hm. Är jag riktigt kär så är jag mycket kärleksfull och pålitlig =)
Vad är viktigt i ett förhållande? - Att man litar på varandra
Har du gråtit framför någon du tyckt om? - Ja, sällan dock
Har du lekt med någons känslor? - Det med!
Hur många har du varit ihop med? - 1½? Haha
Hur länge höll ditt längsta förhållande? - Nästan ett år
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Nu har jag varit singel länge och skulle inte ha nått emot ett förhållande. Men trivs bra som singel med!
Är du en bra flickvän? - Ja de skulle jag nog kunna påstå =)
Hur gamla var dina föräldrar när det blev tillsammans? - 20 års åldern typ
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? - Ja, om vi verkligen tänker spendera resten av våra liv tillsammans så!
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Har blivit dumpad och har dumpat
Hatar du ditt ex? - Nej! Ogillar en av dom bara.
När du vill ha någon, hur gör du? - Jag låter killarna komma till mig istället, sen plockar jag ut dom som jag vill ha =)
Hur skulle den perfekta dejten se ut? - Ta en tur i nån fin bil i solnedgången, äta nått gott och bara mysa!
Vad faller du för? - Män med fötterna på jorden, hård utanpå med mjuk inuti och dom får gärna va långa =)
Vad är det mest avtändande du vet? - För mycket ego, de som skryter och är för ''på''
Hur viktigt är det att man har något gemensamt? - Ja, något måste man ju ha gemensamt tycker jag!
Har du fått ditt hjärta krossat? - Ja
Har du en "utseendetyp" hos killar? - Tatueringar, typ bad guys =)
Vem var din första kärlek? - Joel =)
Vad tycker du om att ligga på första dejten? - Jag har inget emot de iaf!

Äntligen

Nu har jag kommit igång med träningen, nu ska jag hålla i det till sommaren igen. Men eftersom jag fortfarande är dålig i fot och ena benet så blir de inge promenader eller träna ben. Så de får bli armar, mage och rygg bara tills jag är bättre =) Körde armar nyss, är så slut så jag skakar haha. Imorn blire mage och rygg =) SKÖNT!

Nu ska jag börja äta nyttigare också och försöka få in nå rutiner i vardagen, pungt slut. Så jävla synd att jag inte kan promenera, annars hade man ju kunnat börja varje dag med riktig frukost och en promenad. Men, nä..

Jaja, nu ska jag fortsätta att lyssna på bandyn =) Go SAIK!
På lördag spelar de ute på jernvallen, som på de gamla goda tiderna =) Kan inte missas!

Rekomenderar John Linder Trio's nya singel ''Why don't you dance'' föresten!
Finns på spotify.

Tatuering

Efter att ha betalat både jeansen och biljetterna till Alan Jackson så såg jag att jag har mycket pengar kvar på kontot, konstigt nog. Och de enda jag mer behöver betala den här månaden är 195 kr till telefonen. Och i slutet av månaden får jag 2800 kr till. Så har bestämt mig för att det blir en till tatuering nästa månad =)

Frågan är bara vad? Vill ha texten ''As Forever Fades Away...'' på armen, breve tatueringen som jag gjorde till minne av morfar. Eller så vill jag ha den på andra armen, med stor text. Men då kommer den gå på runt 2000-2500 kr skulle jag kunna tro, så mycket har jag inte råd att kasta ut. Så om de blir den texten, så blir en ca 15-20 cm lång i skrivstil..

Eller så blir det Tiger Army's logga på underarmen. JAG KAN INTE BESTÄMMA MIG! Men har ju lite tid på mig att tänka iaf =) Tänkte boka tid i slutat av den här månaden.. 


Gammal bild på mig från rättviks marknaden för nått år sen..
Haha, snygg man var! Och jäklar så kort hår jag hade. Den bjuder jag på ;)

Ny design

Och jag gillart =) Bilden är ifrån Power Meet, helt underbart.

Har nyss varit och hämtat biljetterna till Alan Jackson, shiiit va jag längtar =)

Nu ska jag dra fram dammsugaren och sen tvätta golven så de blir tyst på min kära mor nångång!

DePalma

Finns de nå snyggare kläd märke än DePalma? NEJ! Har köpt ett par DePalma jeans idag, riktigt kap. Fick dom för 349, annars kosta dom 899 =) Nöjd!



Annars idag har jag bara hållt på med mitt rum, vart skit bra till slut. Har fått undan en massa grejer, så jävla skönt! Ut med de gamla och in med de nya. 

Känner mig mycket bättre i foten, kanske man skulle kunna ge sig på att börja träna imorn? Njae, måste nog hålla mig ett tag till så det inte kommer tillbaka. Men de kryper i hela kroppen, vill träna uta bara faaan! Och börja äta nyttigt och så. Förhoppningsvis är jag återställd till nästa vecka, då börjar allvaret!

I helgen vill jag va full, hör av er om nån vill sällskapa mig =)

Lite nytt

Mamma och jag var iväg och köpte en ny garderob åt mig igår, och även en hylla som man kan ställa lådor i och ha en massa skit i. Det var extra pris på dom så de var bara att slå till. Så ny blire nytt inne på rummet! Dessvärre lite trängre, men vafan gör de. Ååååh, va jag vill flytta hemifrån :P Haha

Så höll på och skruva ihop allt skit igår, tog flera timmar! Och idag ser det ut som ett katastrof område inne på mitt rum. Sitter och dricker kaffe nu, ska börja ordna upp lite där inne när jag har druckit upp =)

Köpte en ny väska igår på tradera, alla mina handväskor är antingen för stora eller för små. Men nu äntligen hitta jag en som är mitt i mellan. 118 kr bara, finfint. Jag älskar tradera, det är de bästa som finns! 

Har försökt att göra om designen här på bloggen, men det går inte? Inte på de sättet jag har gjort förr iaf. Är trött på de mörka nu och vill ha nå ljust. Jaja, får se om jag löser de på nå vis :P 

Nä, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra nå vettigt sen!

Tall tall trees

Nu är julen nästan utkastad. Allt står i kartonger inne i vardagsrummet nu, ska väl försöka få ut de till garaget snart.. Har ju helt handikappad tack vare hälen :S Mamma har nyss tejpat foten i den rätta positionen så inflammationen inte kan föras vidare.. Så nu kan jag inte röra den foten alls haha.

Ska strax göra mig klar för att dra på möte med klubben också. Sen efter det blir de väl bara lugnt.. Jag får nå fel snart, jag vill ut och röra på mig!! Men de går ju inte :( Och idag när de är så fint väder så kryper de i hela kroppen.. Hoppas att hälen blir bra snart.

Imorgon är det ''bara'' 7 månader tills jag ska se Alan Jackson =)

Alan Jackson

Jag kan knappt förstå det, jag har nyss köpt biljetter till Alan Jackson =) Jag sitter här och bara skakar av lycka och kan inte sitta still!

Önskar att jag kunna dra ut och springa av mig all lycka men de går inte för jag har fått häl sporre :( Fick de igår när jag höll på och städa.. Det är då fan va ont det gör! Kan inte ens låta foten nudda golvet. I morse när jag skulle kliva upp ur sängen så glömde jag så klart bort de och ajaj så ont de gjorde haha!

Nä jag kan inte sitta här, jag måste lugna ned mig på nå vis. Jag är så jävla glad nu :D

...

Denna dag hade ju kunnat börjat bättre! Vakna upp med hel täppt näsa, och kunna inte andas genom mun för där vare täppt med slem.. Lock för öronen har jag och börjar få feber igen. Vafan då, jag som mådde så bra igår!

Dessutom så kom jag till insikt med hur jävla mycket jag hatar mig själv bara för att jag ska vara så jävla snäll. Jag är aldrig den som startar ett bråk med mina vänner, eller ''vänner'' kanske man ska säga. Jag hatar intriger och bråk och undviker de så gott de går. Jag tar skiten istället och håller käften. Jag kan inte förstå varför, varför i hela helvete det ska vara så för. JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ ATT BARA FÅ SKIT TILLBAKA HELA TIDEN. 

Usch va jag vill träffa nytt folk och knyta nya kontakter. Jag vill ha en förändring i mitt liv, helst nyss!

Nej, här kan inte jag sitta och beklaga mig. Nu ska jag städa mitt rum och kasta ut julen, hejdå.

Vintercruising

Ja nu sitter jag här, förkyld och jävlig. Men int hindrar de mig eller!
Första ölen är öppnad, smakar skit. Snart drar jag, Louise och Lisa till Avesta och rockar loss!

SKÅL!

Sjukling

Känner mig lite bättre idag iaf. Har inge ont i halsen än så länge, tur de. De värsta med att vara förkyld är att ha ont i halsen tycker jag! Känner mig mest seg idag, och hela huvet är fyllt av snor känns de som haha.

Fick sms av Tina i natt, då var hon nästan hemma. Stackarn fick resa över 24 timmar!
Saknar henne redan.

Idag då.. Ja, ska ta reda på tvätten nu sen vet jag inte. Blir nog bara lugnt! Orkar inte med nått annat.


Jag vill till Elgå!!

Typiskt

Jag har blivit förkyld, visste att jag skulle bli de.. Hoppas jag blir bättre till onsdagen bara =/
Ska kurera mig med allt som sägs göra en frisk, haha.

Nu så här efter nyår är det bantningstider. De som är kraftigt överviktiga kan jag förstå att de behöver hård banta, men de finns de som jag inte förstår hur de ens orkar. Jag åt nå sånt där pulver skit förr, smaka skit och var inte alls värt dom kilona jag gick ned. Jag har sett de som ska börja toook träna, sluta äta allt onyttigt och sluta dricka alkohol. Som sagt, är man kraftigt överviktig så behövs de. Men annars så är jag tveksam till det. Enligt min mening så är livet för kort för att avstå från livets goda!!! Men, man kan lära sig att njuta av det på rätt sätt. Som jag faktiskt gör, jag har hållt min figur i flera år nu och är endå nöjd med den. Jag kommer fortfarande i jeans som jag köpte i 8an!! Att avstå från de allt för goda under veckorna, promenera varje dag och göra lite övningar hemma är mitt knep. Tycker det är mycket bättre än nå pulver =)

Idag ska det städas och donas här hemma. På torsdag ska vi ta bort alla jul saker, skönt! Vill int se skiten mer.

Nu är Tina snart hemma också, fan alltså.. Jag vart helt tom igår efter att jag hade sagt hej då till henne. När jag kom hem så rann det en liten tår. Nu kommer inte hon hem fören i sommar igen :( <3

2011

Så var det nya året här.. Va fort det har gått!

Nyårsafton var kanon. Hade en jätte trevlig kväll med Tina och dom i klubben! Sov även kvar där på folkan, haha. Fick sällskap av Jimmy och kalsongmannen haha. Det är nått jag inte gör om iaf, det gjorde satans ont att ''sova'' på scens trä golv =) Så jag finner inga ord till hur sliten jag var igår.

Mina nyårslöften i år är:
Dra ner på alla god saker och ute mat under veckorna
Börja röra på mig mer igen! Usch så jag har slarvat med de dom senaste månaderna.
Ska umgås mer med min kära far.

-

Idag åker Tina tillbaka till Norge, det känns så konstigt. Det är inte fören nu jag har fattat att hon ens är hemma! Och då ska hon åka.. Det känns tungt. Men när hon kommer hem igen, då är det sommar igen. Hon kommer hem lagomt till midsommar har jag för mig! Jag längtar så redan. Dom här 5½ månaderna vi var ifrån varandra nu har gått så fort, så de lär nog dessa månader också göra, hoppas jag. Är så glad att hon kom hem ett tag iaf <3