Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Skit väder!!

Usch, vilket ruggigt och tråkigt väder det är idag!

Gick till skolan i morse, städade ur mitt skåp sen satt jag mest och väntade på att vi skulle få sluta. Usch vad jag hatar när det är så där segt i skolan, har faktiskt hellre lektioner att gå på. Menmen, det är ju dagen innan skolavslutingen så det säger ju sig självt varför det är så slappt. Fast så har det varit i 2 månader nu också när jag tänker efter! Fordon är ganska så slappt ändå, iaf i 2an, och då får man en super bra utbildning och har ett jobb efter studenten om man gör det man ska bara! Skit bra tycker jag själv iaf.

Efter att vi hade fått slutat så skjutsade Jessica och Tomas ner mig på stan, mötte upp mamma där och gick till baknen för att höra om vad det är för fel med min internetbank. Kunna inte överföra pengar till sparkontot, men nu är det fixat! Tror ja, har inte kollat än :P Och mamma fixa så hon får 28 lök kontant imån för hon ska betala för stenläggningen vid uppfarten. Dom vart klar med det idag, vart väl bra. Men inte som man hade tänkt sig.. Men det är bättre och snyggare än grus iaf!


Efter banken for vi runt och letade en liten present, kort och en blomma åt min lärare från hela min klass. Var hem till pappa och lämnade det, sen hem till mamma. Vart inte ett skit gjort där, eftersom det var så dåligt väder =/ Slummra till ett tag på soffan bara, sen satt vi mest och snacka skit. Just ja, vi var iväg och köpte en ny digital kamera med! Så höll på med den ett tag också, tog ett tag innan jag förstod mig på den. Sen efter det så satt jag mest och kolla runt på Noshame.se , hittade en Eddie Meduza t-shirt som jag funderar på att beställa. Får ta en titt över ekonomin först.


Nu sitter jag hemma hos pappa igen. Har inte blivit nå motionera alls dag, känns inte bra! Annars brukar jag vara ute och gå/cykla minst en timme om dagen. Men idag var det ju ett sånt tråkigt väder så.. Man blir ju bara blöt och jävlig. Så har bestämt mig för att gå upp lite tidigare imån och cykla på motions cykeln!


Har fått utslag i hela ansiktet/huve igen, det kliar som tusan! Usch va hemst det är. Tur att dom inte syns, men man känner sig som en apa när jag går och kliar mig hela tiden. Hoppas det går över snart! Har dessutom fått munsår, nu!? Brukar aldrig ha det på sommaren. Väldigt sällan jag över huvud taget har munsår. Brukar bara få sprickor i läpparna och mungiporna när det är vinter. Så vettefan vad som har hänt med mig. Inte har jag klattat med nån annan sån där mänsklig varselse av annat kön heller. Inte av samma kön som mig heller för den delen, utefall ni börja fundera! Haha. Så förstår inte vart ifrån det kommer. Och nu när jag kom in på det där med karlar så kom jag på att det fan stämmer det där, att dom är som toaletter allihopa - fulla med skit eller upptagna! Dom flesta killarna man får upp ögonen är upptagna, inte kul.. Och dom andra, ja.. Dom är jag inte lika intresserade av tror ja helt enkelt? Vad fan ska man behöva göra för att få sig ett jävla nupp här i världen? Haha! Nä, nu ska jag inte vara på det viset.


I morgon är det avslutning = SOMMARLOV!! Skönt. Ska först fika med klassen imån innan vi ska till kyrkan, och efter kyrkan så ska jag väl hem till mamma en sväng antar jag. Vi ska kanske åka till biltema, lär fixa svetstråd för i helgen ska all rost på bilen fixas. Kan vara en fördel om man har tråd till svetsen då :P Annars i helgen blir det nog lungt, nyktert iaf. Ska till drömfesten med Jennie och kolla på High Speed Generation bara!

Nu får det räcka för idag.
Ska hoppa in i duschen nu, sen sööva.
Tjing!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: