Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Lördag

Har inte sovit nå vidare inatt. Väcktes av ett sms halv 3, och efter det kunna jag inte riktigt somna om. Jag sov fast ändå inte på nå vis. Har haft konstiga synvillor med. Fick för mig att det satt en råtta på vinflaskan? Jag fick panik. Men efter ett tag såg jag att det var skuggor bara. Sen har jag drömt en massa konstigt skit. Om ormar och enorma skalbaggar, usch! När jag vaknade upp halv 8 imorse av ett sms igen så var jag alldelens svettig och pulsen var upp i 200 tror ja. Aja. Gick upp och åt lite frukost. Mamma och jag ska åka och sola så fort hon blir klar.. Men hon är ju så jävla seg! Hon springer fortfarande runt i nattlinne hon. Suck! Jag vill åka nu så vi kommer hem igen i bra tid. Måste hem och fixa lite innan det blir fest ikväll. Ska nog förbi morfar en sväng idag med, länge sen jag var dit nu. Sen är det bara att börja göra sig i ordning. Ska vara hemma hos Lisa kl 7 :) Hoppas att det blir en trevlig kväll.. Men det blir de säkert! Dom ska ut på krogen efter kl 12, så får se vart man bär fötterna då..

Du tror att du är stark, men det är du inte. Du är en utav de svagaste personerna jag har mött. Vad som helst bryter ner dig. Så inse det istället, och sök hjälp.

Den 21/6 kommer AC/DC till ullevi, är så sjukt sugen på att åka dit. Men det finns inge pengar till de. Och Metallica kommer till hultsfred. Dit vill jag också. Det är inte lika dyrt.. Men ska jag ha råd att göra allt de andra jag vill göra i sommar så har jag inte råd med det. Suck! Att se AC/DC och Metallica har alltid varit en dröm för mig..

Jaja, nu ska jag gå och tjata på mamma lite att hon ska skynda sig.
Tjing!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Linda
skriven :

Absolut! http://lindajoohansson.bloggagratis.se :)

2 Kenny
skriven :

Kan vara skönt med omväxling... En lugn lördagskväll har jag inte upplevt på länge.