Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Blir så jefla trött

Frågade mor min tidigare i morse om vi kunna åka en snabbis till stan innan hon skulle åka till jobbet. Lära till banken och växla in mina små pengar som jag har sparat sen sommaren, ca 800 kr tror jag att det var. Det var tänkt att jag skulle ha det till sommaren, men lär ha pengarna nu för att kunna ha råd med Los Raggos tröjan (det är ett måste) och studentklänningen, som också är ett måste. Jag själv har inge soppa i bilen, och har inte råd att tanka heller, därför jag frågade mamma om vi kunna åka. Men vad säger hon då? - Nej, jag orkar inte.

Visst, hon jobbade till 12 i natt och gick upp rätt tidigt i morse.. Anledingen till att jag blir så jävla trött är för att jag städar, tvättar, diskar och donar här hemma. Men får inget för det. Inte ens ett tack.. Visst, jag borde kunna göra sånt ändå tycker de flesta, och ja visst. Men är så trött på att ställa upp för allt och alla men aldrig få ett skit tillbaka. INTE ENS ETT LITET FÖRBANNAT TACK!! Det är inte första gången detta händer med mamma. Dessutom är hon grinig dag in och dag ut. Tror hon har kommit i klimateriet. Jäkla klimaterie kossa! Haha, nä så kanske man inte ska säga. Men är så fruktansvärt less nu.

Inte min dag denna dag helt enkelt. Inget går som det ska! Får se hur det blir med dopet imån också, en massa tjafs i den familjen med så det verkar inte bli av med nå dop. Varför kan inget gå bra?

Om två veckor åker jag till Skellefteå iaf. Nått att se fram emot.. Skönt att komma bort lite. Sen på sista april kanske det blir sala med några från hedemora. Kan ju bli kul det med.. Behöver roliga saker nu känner jag.

Nej, här kan man ju inte sitta och glo när man har en mor som tjatar om att man ska ta reda på tvätten.
Goodbye
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Linda
skriven :

hahaha det där om din mamma känner jag igen sååå bra :D min mamma kan vara RIKTIGT jävla grinig & sur ofta också ....