Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Solig vecka

Vår sol är härligt som tusan. Eller hur? Men mindre härligt för mig, eftersom att jag inte tål strålningen som kommer ifrån solen nu. Blir bränd för ingenting, får utslag och exem överallt där solen har nått min hud. Det är grymt irriterande! Har inte hittat nån salva som hjälper heller. Så man går och kliar sig hela tiden.. Folk tror väl att man har löss eller nå =P Haha. Men det brukar bara vara så här fram till maj, så får stå ut.

Denna vecka på karaktären har jag börjat på att bygga väg. Fan va svårt det är att få skiten rakt! Haha. Men det gäller att öva en massa. Förutom det så bytte jag och Jessica däck på pickisen idag.. Annars så har det inte hänt så mycket i skolan..

Skrev ju tidigare att jag ska börja äta allévos soppor en gång om dagen. Och det gjorde jag. En sked tog jag sen höll jag på at spy. Det var utan tvekan de äckligaste jag någonsin har ätit! Fyy va vidrigt det var. Så köpte allévo shake med banan och hallon smak, sitter och dricker en sånn nu. Det smakar en blandning mellan konstgjorda hallon, grus, damm och pulver. Inge gott alls. Men det går om man håller för näsan och tar en klunk vatten efteråt =) Haha.

I måndags fick jag världens ryck och började på att måla staket stolparna som mamma har tjatat på mig att jag skulle ha gjort i ett år nu typ, haha. Så målade dom, stolpen till brevlådan och lite saker till. Skönt att ha det gjort =)

Är hemma hos mamma denna vecka, eftersom att lillebror är hos pappa. Så har cyklat till skolan varje dag =) Skönt faktiskt, när det har varit så fint väder. Skulle tydligen bli sämre imån och på fredag, så tar nog bilen då istället.

På lördag har Martina 18 års fest, Nidhöggs Vrede skulle spela. Kul! Verkar komma mycket folk med. Så ser fram emot det.. På fredag har jag blivit bjuden till två fester, men får se hur det blir. Känner mest för att vara hemma då så som det känns nu.

Så, nu är ni uppdaterade om mitt liv igen =D Haha.
Tjing
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 jesa
skriven :

dem där allevo sopporna levde jag i stort sett på 2 veckor.. fast åt vanlig mat på helgen.. på 11 dagar gick jag ner 7 kg.. tänkte jag skulle köra 2 veckor till snart, bara jag har råd att köpa mer soppor..

man vänjer sig vid smaken efter ett tag på dem.. jag tyckte potatis/purjolöksoppa var godare än thaisoppan..