Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Härliga vår

Och så var man tillbaka i vardagen igen då. Var lite små trött när jag klev upp i morse, men det gick fort över när jag såg att solen sken =) Så härligt att det är ljust på morgonen när man kliver upp nu för tiden.

I skolan vart de inte allt för mycket gjort (som vanligt) men nu har vi börjat med säkerhet på väg kursen iaf. Sen till lunch grillade vi korv, drack cola och åt kakor för att ta farväl av bästaste herr Åkerman H10 och välkommna den nya grävmaskinen till gården =) Dessvärre hann den aldrig komma innan vi sluta. Den skulle komma i 16 tiden idag. Så får köra den för första gången imån isället =) Vissa har det bättre än andra i skolan =D I love it.

Vi bokade även hotell rum till Skellefteå resan idag. Vi åker dit fredag den 23 april på morgonen, tävlingarna börjar på eftermiddan. Sen sover vi en natt på hotellet (så klart blir det nån öl då =) ) sen fortsätter tävlingarna dagen efter. Dessvärre missar jag ju Enhärjarna och TNE på rowdys då =/ Vi lämnar väl skellefteå på kvällen och kommer väl inte hem förän sena natten eller tidig morgon. Då är man förmodligen rätt nöjd med att gå och lägga sig. Men är man pigg så kanske man orkar dra sig till rowdy's om dom har öppet än =) Får se hur det blir. Ser sjukt mycket fram emot det iaf! Med min klass har man aldrig tråkigt, så detta blir ännu ett äventyr tillsammans med dom.

I helgen blir det lungt för min del tror ja. Går SAIK vidare till SM final så blir det tidig kväller på lördag iaf, så man orkar gå upp i tid på söndag. Men jag funderar starkt på att dra ihop några å grilla korv, dricka nån pills och hitta på nå kul =) Det skulle inte va helt fel va? På lördagen då alltså, om det är fint väder. Den som är sugen att haka på kan ju höra av sig =)

Min kära vän Sara fyller 19 år idag =) Stora tjejen!

Nu ska jag dricka upp kaffet och kolla på tv, sen blir det en promenix.
Tjing!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: