Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Fredags öl

Ja, här sitter jag och tar min fredags öl och lyssnar på Hardcore Superstar, fintfint. Skönt med helg!!
Ska snart slänga mig i duschen, sen fixa ihop tacos. Resten av kvällen spenderas framför tv'n.. Ska ladda tills imorn! Ska bli så jäkla skoj!!

I november kommer nya twillight filmen ut, Louise - du ska gå med mig på den! Bara så du vet ;)

Öööh ja, mer än så hade jag nog inte att säga. Eller jo - torsdag, fredag, lördag & söndag nästa vecka kommer att rokka fett! Torsdag - jobba till 11, sen kort föreläsning, taco buffé, personal möte, bowling (med jobbet då alltså) sen ska jag och Louise på relaxen på badhuset! Fredag - chilla runt hemma på dagen, sen på kvällen bär de av till falun med Louise och Max (nå fler som vill med? hör av er isf.) och kolla på Skitarg! Lördag - bussen lämnar gävle kl 13, mot sthlm och silja festival båten/ rockbitch boat! (!!!!!!!!) En massa hårdrock och öl väntas då. Söndag - Förmodligen bakfull, kliva av båten och utforska Riga, ta sig en liten matbit och kanske en liten öl där. Sen vankas de hårdrock och öl (och en massssssa sprrrriiit!) i flera timmar igen!! Fuck yeah, dessa dagar kommer att bli kanon!

Måndag & Tisdag kommer suga kuken däremot. På måndag är jag förmdligen inte vid liv och på tisdag är man arbetslös igen så då är de af som gäller! Meeeeeeeen, skiter i de nu och koncentrerar mig på de roliga ist!!

Så! Nu har jag inge mer att säga. Ha en kick ass helg alla!!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 KNUGEN L.W
skriven :

Klart vi ska gå på den :D!!!