Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Älskade sol!

Stålande väder idag, helt underbart!

Det blev ingen bio i torsdags, vi hade sett fel på datummet. Filmen gick inte fören nästa vecka, haha. Men vi var inte ensamma om att missa det iaf. Istället åkte vi hem till Louise och grillade :) Det var hon, jag, Lotta och Fredde som grilla. Sen kom Linda över och vi drack lite :) Fulla blev vi och kul var det! Dannberg kom förbi en sväng han också :) Jätte trevlig kväll var det verkligen!

Igår natt sov jag endast 3 timmar.. Bakis som ett as var jag när jag vaknade, fattar inte hur jag kunna vara det. Drack inte så mycket.. Och sen var jag jätte konstig under hela dagen, kännde mig helt efter. Var hem till Louise på eftermiddan och drack kaffe, vart kvar där i några timmar. Sen gick jag hem för att äta lite, runt 6 tiden.. Då började jag känna mig ännu värre. Mådde dåligt, vart akut deprimerad och var jätte yr. Vettefan va det blev för fel :P Så tänkte ta en sömn tablett och gå och lägga mig då, men la mig och kolla på tv istället och efter ca en timme vart det bättre :) När klockan var runt 12 orkade jag inte hålla ögonen öppna nå längre, slocka som en stock.
 
Idag vaknade jag inte till liv förän vid 11 tiden. Har inte hunnit göra nått speciellt än, har bara legat ute i solan och stekt :) Och lyssnat på Scotts. Dom kommer till valbo imån, Lars Kristerz likså. Får se om man åker dit och kollar :)

Mamma och jag hade tänkt att göra lite påsk mat idag och bjuda hem några. Men dom vi skulle bjuda hade redan andra planer för denna dag, tyvärr. Så vi skulle ta det imån istället :) Mamma kom  hyss hem med 5 över fulla mat kassar med både det ena och det andra. Bland annat flinta stek som vi ska grilla :) Och Norrlands Guld 3,5. Så nu ska det banne mig grillas och drickas ful öl :) MUMS!

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Nån som har nå bra förslag? Hör av er :)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: