Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

Äntligen är hallen klar! Så skönt! Är så sjukt nöjd över resultatet och lite små stolt över att jag lyckades måla hela trappen själv även fast det jäklades så mycket! Slänger upp nån före och efter bild :)

Forever in my heart

Fixade till lite i sovrummet! Tidigare satt det en text som det stod "i krig och kärlek är allt tillåtet" men eftersom jag inte tycker att allt är tillåtet i kärlek (så som lögner, svek och otrohet) så tyckte jag inte att den passa in. Så det fick bli "a moment in my arms... Forever in my heart" istället! Och så lite söta grejer till det. Rosen som ligger där fick jag av Erik första gången vi sågs =)

*

I lördags åkte vi till Sandviken för att fira min lillebror som fyller 18 nu på onsdag, liten blir stor! Vi fikade hemma sen åkte jag ocg Erik hem till Louise och Krille innan vi skulle iväg på middag med familj och släkt. Det var en jätte trevlig kväll, verkligen! Kul att träffa alla igen, det var så länge sen nu.. Efter att vi hade ätit så åkte vi hem till mamma och tog nått glas vin och nån öl och bara snacka skit, jätte mysigt och trevligt =) Slocknade som en stock sen! 

Igår åkte vi hemåt tidigt på morgonen eftersom Erik skulle tatuera sig! Medan hade gjorde det så åkte jag hem och pysslade lite innan jag åkte och hämta han igen. Åh vad jag är sugen på att fortsätta på armen nu!! Önskar att man var gjord av pengar, men inte det inte..
 
Idag vaknade jag upp och hade ont i bihålorna och huvudet, sen har jag känt mig krasslig resten av dagen. Tänkte att jag skulle åka in till stan och köpa mer färg till trappen och kolla på tapeter men jag orkade fan inte. Så har mest legat på soffan hela dagen.. Har nyss petat i mig lite mat och gjort matlåda åt Erik, han är äntligen påväg hem nu efter att ha varit i skogen och jobbat. Så tråkigt att knappt träffan han nått om dagarna.
Han ringde precis och sa att han snart är hemma så nu ska jag ta och kasta ihop nå mat åt honom! 
Hejsvejs!
 

*

Dagarna går så fruktansvärt segt när man inte jobbar.. Gör inget annat än att sitta inne känns de som! Igår målade jag trapp igen, snart klar med den man färgen är slut och de lär väl dröja innan jag har råd att köpa mer. Åh vad jag önskar att jag hittar ett 7-16 jobb snart där jag kan få en bra lön varje månad. Hatar att ha dåligt med pengar!
 
Imorgon blir det jobb hela dagen iaf, likså på fredag. Sen ska jag och Erik hem till Ida på middag med henne, Desiré och Jocke, kul! Åker till Sandviken på lördag morgon och stannar över natten, och på söndag ska vi stanna till i falun så Erik får pinas under nålen ett tag innan vi åker hem igen. Skönt att det händer lite dom närmsta dagarna, blir idiot av att inte ha nått att göra.
 

Längtar till sommaren!!

*

<3

*

Hade sett fram emot vardagen igen.. Men blä säger jag bara! I två veckor har Erik varit hemma och det har varit så skönt att få spendera massa tid med honom! Idag fick han börja med att jobba i skogen och kommer förmdoligen inte hem förän sent ikväll.. Så tråkigt! Vardagen suger. 


Helgen har varit kanon! I lördags så åkte vi till stan och uträttade lite innan vi for hem och glodde på en film innan det var dags att göra sig klar för kvällen.. Kollade på cockpit, så jävla bra! Haha. Erik's ex var äntligen hit och hämtade sina sista saker också, sån befrielse att alla hennes grejer är bort ur vårat hem nu. Skönt! 
Micke, Ström och Denise kom och hämtade upp oss vid 17 tiden och vi drog och hämtade Linda innan vi rulla mot Avesta. Hade en kanon kväll! Klart bästa kvällen i Avesta nånsin. Kom hem halv 4 på morgonen, helt slut. Märks att man inte har varit ut på länge nu =) 

Idag ska jag fortsätta med trappen tänkte jag, men innan de måste det handlas och fixas. Ska hem till Ida och fika med henne och Desiré också!
 
Jobbar på torsdag och fredag, får se om det blir nå mer. På lördag åker vi hem till sandviken och firar min lillebror som fyller 18! Får se om vi sover kvar eller om vi bara stannar över dagen =)
Ungefär så ser min vecka ut och nå mer än så orkar jag inte skriva idag! Hej och hå.

 

2013!

Fyfan va gött med ett nytt år måste jag säga!

Gårdagen vart lugn, vi åt hemma sen åkte vi till Micke för lite firande. Huset var fullt av ungar, och jag som inte är ett sånt jätte stort fan av barn vart lite halft panik slagen när dom hänger sig i mina ben direkt när jag kliver innanför dörren haha. Men de gick bra tillslut ändå =) 12 slaget var mysigt, fyverkerier, pussar av min älskling och champange! Vi kom hem runt 2, slockna som stockar!

Vaknade inte förän vid 10 idag, helt fantastiskt! Sen somna jag om till 12 igen haha. Solen skiner lite grann här och plusgrader är det, snacka om att man får vårkänslor! Lite tidigt för det kanske.. 
 
Idag ska jag fortsätta med trappen tänkte jag. Imorgon ska vi köpa nya kökstolar och så ska jag plocka bort all jul! På torsdag börjar jag jobba igen.. Inte skit kul! 

Nä, nu ska jag äta frukost och kolla på Gustaf 2!