Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Har du glömt?

Strålande väder idag! Önskar att mitt humör kunna vara lika stålande. Men jag ska ju jämt krångla till allting för mig själv, tänker alldels för mycket och det jag vet är fel gör jag ändå. Så jag får skylla mig själv!

I natt fick jag trevligt sällskap, det kan man ju aldrig klaga på. Eller? Kanske. Mysigt var det iaf!

Vaknade i skaplig tid idag, kände att de inte blir nå skola idag heller. Varken orka eller vela.. Så nu sitter jag hemma hos mamma än, ska ta å packa ihop mina saker och plocka undan på rummet innan jag åker hem till pappa. Känns lite onödigt att åka dit eftersom att jag ska tillbaka hit på fredag igen. Men tycker så synd om pappa när han ska behöva vara hela själv :P Så jag åker hem till han å drygar lite på han.. Ska även ut och övningsköra idag, inte långt kvar till jag har uppkörning =) Vill ha mitt körkort nuuu!

I helgen vill jag till Rättvik och kika runt lite.. Ska tjata lite på mamma så vi kan åka. Annars kanske det finns nån annan som man kan åka med förhoppningsvis.

Nu ska jag slå omkull mig på soffan ett tag..
Tjing!



Det kanske är ditt falska,fega,
svarta,svedda,fumliga och förledda,
förbisedda hjärtas fel.

Back

Idag skulle vi åka till Hudik med klassen och kolla på väg bygget där, och alla maskiner. Men så klart ska man bli förkyld och inte kunna följa med! Hade väl egentligen kunnat följa med, men då hade jag säkert bara blivit sämre, eftersom att vi skulle vara ute hela dagen.. Så jag stannade hemma istället.

Har inte gjort nå vettigt alls idag. Har bara lagat pyttipanna, med vitlök och matlagninsgrädde i och stekt ägg till det. Mums så gott de blev! Kan det där med mat ja..

Just nu sitter jag och lyssnar på Torgny Melins - Allting som jag har. Förr kunna jag inte ens lyssna på den, eftersom att de var min och mitt ex's låt.. Och visst väcker den känslor när man lyssnar på den. Saknar den tiden, faktiskt! Då var man så kär och lycklig. Nu är det bara tvärt om..

Hur som helst, i lördags skulle vi fira Mickes 26 årsdag.. Vi skulle åka till bollnäs och kolla på Lasse Stefanz bestämmde vi. Dom började spela kl 21 och vi var där 00:30 :P Och då var det redan fullt där inne, så vi fick inte komma in. Så då dryga vi runt där lite, sen åkte vi hem å sov.. Men kvällen vart ganska så lyckad iaf =)

Satt och tänkte på i lördags, sist jag hade så där riktigt jävla kul.. Och det måste faktiskt vara när vi åkte till västerås i sommras, på power meet. Annars har dom andra helgerna varit roliga ''om man har bortsett ifrån de å de..'' men så var det inte när vi var där. Det finns inget som inte var klockrent där! Hade så fruktansvärt kul med Louise där på morgon kvisten. Med dom andra också tidigare på kvällen för den delen med.. Det måste ha varit det roligaste som har hänt sen ccw förra året! Årets ccw vart ju inte så där jätte lyckat. Vart så mycket bråk och tajfs så. Hoppas det blir bättre nästa år =) Känns tråkigt att sommaren och allt kul är över nu. Men ser fram emot nästa sommar!

Nått mer som jag också ser fram emot är Halloween, för då spelar nämligen Völund Smed på Rowdy's =) Så jag och Sara ska dit, och vi ska så klart klä ut oss. Ska bli gymt kul =D

Nä, nu lär jag gå och städa undan på mitt rum.
Tjing!

Fredags mys

Vart tog den här skol veckan vägen då? Tiden går så fort!

Idag har jag och Jessica satt igång med projektarbetet (som vi egentligen skulle ha börjat med för flera veckor sen) och vi kom fram till att vi vill dra med hela klassen och åka till malmgruvan i Kiruna! Bara resan dit och hem kommer att gå på ca 20 000 kr, hihi. Och sen ska vi sova kvar där och skit, så vi kommer säkert behöva ca 35 000 kr för att kunna åka. Hoppas vi får det! Ska söka de nästa vecka. Några andra i klassen ska dra med oss till Finland, om dom också får bidrag till det vill säga. Men det får dom nog! Och vi med för den delen. Några på transport ska åka till Riga dom med, och några till Göteborg.. Kul att vi får göra sånna här grejer :)

Ikväll ser det ut som om att det blir lugnt. Ska nog bara umgås med Sara lite.. Sitter just nu å väntar på att mamma ska komma hem med mat från aga, mums. Sen blir det väl att ringa till Sara å höra vad hon gör..

Det var allt jag hade att säga idag =P
Tjing

Tisdag

Idag har det varit tisdag hela dagen och jag har som vanligt varit jätte dålig på att uppdatera..

Helgen vart väl sådär.. I fredags var vi några sycken hos mig och åt tacos, sen drog jag å Sara ut å åkte impala med Jim, Ale, Mikey och Anna. Jag drack och drack men ingenting hände.. Samma skit som dom senaste helgerna, så jävla tråkigt! Sen vart det en massa bråk och skit på slutet så kvllen var väl inte så lyckad..

På lördagen vakna jag upp å var skit pigg och taggad inför kvällen. Men en timme senare hade jag feber och ont i halsen, inte kul. Så jag låg mest på soffa hela dagen. Men sen på kvällen tvingade jag mig själv att gå till Linda iaf och umgås lite med dom. Men nå krogen blev det inte.. Kom hem ganska så tidigt och slockna som en stock.

Idag har jag haft studiedag = ledig. Så imorse var jag ut och tog mig en lång promenad, den som jag jämt brukade gå förr. Det var skönt och det behövdes! Sen när jag kom hem så lagade jag rotmos och falukorv, wooosh så gott det blev =) Och så tvättade jag och diska. Så har fått lite gjort idag iaf! Skönt de.

Imån är det skolan igen som vanligt, men går bara fram till lunch. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på efter skolan, men det blir nog bara lugnt..

Nästa tisdag ska vi till Hudik med klassen, ska kolla på väg bygget där. Ska bli intressant och kul! Jag bara måste gå världens bästa linje. Jag får en skit bra utblidning (helt gratis dessutom) som leder vidare till chanser till jobb över hela världen med bra betalning, och jag behöver inte göra allt för mycket för att klara av utbildningen. Tre dagar i veckan sitter vi ute i maskinerna och gör lite övningar, om vi inte gör det så bara fjantar vi runt. Vissa får åka iväg och göra jobb åt olika företag och privat personer, vilket är ett jätte bra sett att lära sig jobba på. Och vi kommer att åka lite över allt i Sverige och kolla på olika jobb, istället för att sitta vid skol bänken. Visst har vi teori att göra med, men ingenting som tar flera timmar att göra och inget som är speciellt jobbigt. Och det viktigaste utav allt - det är så jävla kul! Tycker synd om alla er som går/har gått en linje som man mest bara sitter vid skol bänken och ändå inte lär sig ett vettigt skit =)

Nu ska jag gå och rota i skåpen och kolla om jag hittar nå gott. Sen blir det tv och sova!

Suuuuck

Gårdagen vart väl inte som man hade tänkt sig direkt.. Var ju meningen att vi skulle åka till rättvik under helgen, men det sket sig 5 dar innan vi skulle åka så jag hann inte direkt planera in nån fest eller nått heller till 18 årsdagen.. Var väl lite små sugen på att gå ut på krogen en sväng igår, bara för att kolla hur det var. Men hittade ingen som vela gå med mig, alla skulle jobba eller vara hemma å toffla så det sket sig.

Som tur var så kom Sara, Micke å Tony och hämtade upp mig så jag slapp vara hemma hela kvällen. Vi åkte runtruntrunt, som vanligt och hade relativt trevligt hela kvällen. Jag drack bara tre öl och en cider. Sen fick jag en grogg av Micke som födelsedags present, haha.. Så jag var inte ett dugg påverkad under hela kvällen, tråkigt nog. Man trodde ju inte direkt att man skulle vara nykter på sin 18 årsdag eller! Menmen.. Hade faktiskt inte nå lust alls att dricka heller så.

Vid 2-3 tiden på natten så började bilen krångla, fick inte igång den. Som tur var så kom Fredrik precis då, så jag fick åka med han hem :) Vi stanna till på max och åt innan, muuuums! Kom hem runt 4 nångång, slockna som en stock.

Men sova fick man inte göra så länge. Halv 7 ringer Micke och väcker mig, då ska jag komma ut och hejja på dom tydligen. Och dom gav sig inte förän jag kom ut heller. Så det var bara att klä på sig det och gå ut! Då var jag lite små less, vela ju bara sova ja. Var bra skönt att få gå och lägga sig igen efter det =P Men man fick inte sova så mycket längre ändå, kl 9 kommer en instamplandes och efter det vart de inge mer sova.

Gick upp ur sängen i 2 tiden idag, då hade jag legat och dragit mig i flera timmar. Vart dusch och plocka ihop sakerna, sen åka till pappa. Så nu sitter jag här och tar en paus från teori pluggandet!

Men nu lär jag ta och läsa klart det jag höll på med, sen ska jag sova som aldrig förr!
Tjing

Födelsedagsbarnet Anna Lund!

Då var man 18 år då :) Känns hääärligt.

Har inte tid att skriva så mycket här, har massor att göra.. Men födelsedagen kommer att firas här hemma hos mamma med familj, släkt och närmsta vännerna. Sen blir det nån öl här, får se vad som händer efter det. Gävle cruising eller rock i järbo iaf =) Har inte allt för stor lust att åka till gävle, är rädd för att kvällen bara kommer att sluta i tårar då. Och det vill jag då inte att den ska göra!

Nu ska jag ta mormor's gamla cykel och bege mig ut i morgon solen. Ska cykla ner till kyrkogården och lämna blommor åt morfar. År mormor, farmor och lillebror också för den delen, dom ligger ju där dom å. Men det här blir första födelsedagen utan morfar, det kommer kännas grymt konstigt. Saknar han så! 3½ månad har det gått utan min bästa vän nu, och jag kan fortfarande inte förstå det.


Jag älskar dig morfar <3

Black Knights

Fick nyss hjärtat upp i halsen tror jag. Fick reda på att Los Raggos har fixat så att Black Knights kommer till sporthallen i kng den 13 feb 2010 =) HEEELT UNDERBART! Dom har man ju lyssnat på i flera år nu, så det ska bli extremt kul att få uppleva det live. Längtar redan!

Lära bara säga det =)

Torsdag

Veckorna bara springer iväg! Imån är det fredag och helt plötsligt helg igen. Nu när man går på anläggning går dagarna så extremt fort, vilket gör att veckorna går fort med. Det står inte på förän man står där på kullen och tar studenten! Gissa om jag längtar =) Jag och Sara satt och prata om det idag, det ska bli så jävla kul! Dessutom ska vi gå på balen med, haha. Vilka ideér vi får för oss =) Men gör vi inte det så kommer man ångra sig senare.

Idag hade vi naturkunskap först, gjorde ett korsord och skrev lite kort om lodjur och vargar, sen sluta vi. Efter lunch kollade vi på film sen fick vi gå hem. Imorgon ska vi bara kolla klart på filmen sen slutar vi. Ansträngande dagar :P Och så är det varje torsdag och fredag fram till vekca 4 nu..

Efter skolan imån ska jag hem till mamma och börja städa undan, kommer ju en massa folk på lördag. Så fram emot det nu faktiskt =) Tidigare så vela jag mest bara försvinna över dagen.. Men det är inte så ofta jag träffar min släkt, så det ska bli kul! Sara och Louise skulle komma dom å, mina absoluta bästa vänner =) Så det blir väl nån öl och grogg hemma, sen så hittar vi väl på något annat.

Nu ska jag kolla på balklänningar, sen dricka kaffe.
Tjing!

Besviken

Ännu en avklarad dag i skolan som gick galant! Har mest tränat på redskapsbyte idag och fjollat runt på planen.. Sen efter lunch kom Arbetarbladet å intervjua mig. Dom ringde igår och frågade om dom fick göra det, eftersom att det är inte så många tjejer som utbildar sig till maskinförare och för mitt intresse för gamla amerikanska bilar. Jag fyller ju 18 på lördag så det skulle hamna i tidingen antingen då eller på fredag.. Pinsamt :P

Igår vart det inte många knop gjorda, var mest hemma. Drog ut en sväng på kvällen bara med pappa å övningskörde lite. Ska väl göra det ikväll med! Och så plugga en massa teori.

Skulle ju åka till rättvik i helgen, men det sket sig ganska så rejält. Finns ju sina förklaringar varför, men det behöver jag inte gå in på här.. Så jag blir hemma med familj, släkt och vänner istället. Om det är nån som är sugen på tårta så är det bara att komma förbi =) Kanske blir nån öl på kvällen med! Sen hoppas jag att det finns nå annan fest man kan dra på. Men sen nästa helg ska jag ha fest hade jag tänkt. På fredag blir det tacos hemma hos mig, så ni som vill komma får höra av er =) Sen får vi se vad vi hittar på efter det, om vi blir kvar hos mig eller om vi drar ut nånstans. Sen på lördag ska jag hem till Linda på lite festligheter, hon fyller ju 20 nu på söndag så det lär ju firas =)

För övrigt så rullar livet på! Har ju vart några uppförsbackar dom senaste dagarna, men det har inte varit så farligt. Man slutar aldrig att förvånas av människor har jag märkt! Ångrar nu att jag inte lyssnade på det alla sa tidigare, dom hade rätt allihopa. Så jävla rätt! Jag är inte sur, grinig eller bitter för det blev som det blev mellan oss.
Grymt besviken bara.

Nu blir det tv och vila lite..
Tjing

Mycket just nu..

Mycket som händer just nu, så har inte tid alls att skriva nå här.. Men nu gör jag det endå :P

Lördagen blev väl så där.. Böjade med att jag, Micke å Sara åkte till falun över dagen och kikade. Det var mest jobbigt att gå runt där i leran, men trevligt vare :P Sen på kvällen åkte vi till kng. Bra musik och träffade lite roligt folk. Men sen så hände det mycket skit också.. Så kvällen var väl inte så där jätte lyckad.. Men helt OK om man bortser från all skit som hände! Mycket folk och bra band iaf.

Igår låg jag mest och mådde som jag förtjärnade sen lördagen. Sen på kvällen gick jag hem till Sara en sväng bara.. Somnade ganska så tidigt, men var lik förbannat skit trött i morse när jag vaknade!

I skolan har jag inte gjort allt för mycket idag. Kört lastmaskin bara och svarat på några frågor i böckerna.. Imån ska jag få lära mig att köra grävmaskin, det ska bli kul =)

På lördag fyller jag 18 år, lite svårt att fatta faktiskt.. Glöm inte bort att gratulera mig då ;)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa teori. Körning och skrivning nästa vecka, nervös som fan är jag!

Ge mig mera

Är så fruktansvärt glad över att jag kom in på anläggning. Jag får en skit bra utbildning, har chansen att jobba över hela världen och täna bra när jag har tagit studenten, även fast jag knappt anstränger mig.. Måndag-onsdag sitter vi mest ute i maskinerna och tränar, vilket är skit kul. Lite svårt så här i början, men förr eller senare kommer det väl att ta sig! Igår fick jag lära mig att köra dumper, skit kul vare =) Sen när det gäller de teoretiska så har vi eget ansvar, vi behöver liksom inte sitta vid skolbänken under bestämda tider, utan vi kan göra det hemma om vi så vill. Bara det blir gjort förr eller senare.. Samma sak är det med kärnämnena. Kan det bli bättre än så? Skulle inte tro det!

Idag i skolan så plockade vi blommor (igen) på naturkunskapen och skrev vad dom hette. Sen på samhällskunskapen svarade vi bara på några frågor, sen fick vi sluta. Slappt som fasen! Och imån blire ännu slappare. Då ska jag och Jessica bara ringa till stället där dom gör diesel, bensin osv. i Lysekil och fråga om vi får komma på på studiebesök, vi ska nämligen ha det som vårat projektarbete. Sen har vi sammhällskunskap, ska svara på två frågor sen får jag gå för då är jag klar. Hääärligt =)

Imorgon kväll blir det bara lungt. Eller nyktert iaf, orkar inte dricka.. Blir nog en film med mamma och äta nått gott bara =) Sen på lördag blir det kng, ska bli kul! Men blir nog nyktert då med, min kropp är så sönder supen nu så jag orkar inte ens tänka på alkohol.. Kanske blir nån öl bara =)

Om 9 dagar fyller jag 18 år, hela 18 år. Tiden går fort! Tycker det inte var så länge sen man satt med bröderna i sandlådan och lekte med traktorer.. Ser iaf fram mot 18 årsdagen, då blir det god mat, öl och grogg tårta med några vänner i rättvik =) Längtar! Sen kanske det blir lite festligheter hemma hos mig helgen efter för mina andra vänner. Men får se hur många det är som är intresserade av det, så ni kan ju höra av er =)

Nu ska jag hitta på nå vettigt att göra.. Plugga teori kanske? Det är dags för det nu, inte långt kvar till uppskrivning och uppkörning nu eller..
Tjing!

Ny tatuerad

Nu så, nu har jag min Chevrolet Impala tatuering på handlederna :) Tog inte alls lång tid att göra den, dock gjorde det väldigt ont! Men det var det värt.. Mamma fick nå impulsryck å tatuerade sig med, vart fint de å :)

Just nu sitter jag hos pappa å väntar på att Sara ska komma hem så jag kan dryga på henne. Får se vad vi hittar på under kvällens gång..

Annars då? Går mest i skolan å dricker grogg känns det som. Fast jag dricker inte grogg i skolan förståss, utan under helgerna. Är så less på supandet nu, så i helgen blir jag nykter. Min kropp orkar bara inte mer! Laddar inför nästa helg istället, då fyller jag nämligen 18 och då bär det av till rättvik för att fria det :) Längtar!

Helgen som kommer nu blir det mest bara lugnt. Iaf på fredagen, då blir det nog bara nån film med mammsen eller nått. Sen på lördag blir det rock Kungsgården! Hoppas vi ses där :)

Nu orkar jag inte skriva mer :P
Tjing