Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

11 år i skolan för ingenting

Idag fick jag beskedet om att jag inte kommer in på anlägging. Eller, jag ligger som andra reserv men det finns inte en chans att jag kommer in.

Jag har alltid vela jobbat med antingen djur, bilar eller maskiner. När jag var liten så satt jag och lekte med brosans bilar, traktorer och liknande, dockor och sånt var inget för mig. Jag kom ju in på transport, men jag kände efter ett tag att det inte är min grej att sitta i en lastbil resten av mitt liv, och började fundera på om jag ska söka till anläggning till sista året i skolan. Efter att jag hade gjort det kändes det helt rätt! Det är det jag vill bli, en maskinförare. Jag var lite orolig att jag inte skulle komma in eftersom att det var så få platser (12 st), men lärarna var övertygade om att jag skulle fixa det. Jag pluggade på som aldrig förr för att höja betygerna och chanserna, men det räckte alltså ändå inte.

Varför ska det vara betyg som bestämmer om man kommer in eller inte? Bara för att jag inte har MVG i alla ämnen, blir jag en sämre maskinförare för det? Skulle inte tro det. Det är väl viljan som räknas, eller hur? Jag tycker att det där är så sjukt. Jessica kom inte in hon heller, hon kom som första reserv. Jag tror inte att det är nån som vela komma in lika mycket som jag och Jessica vill.

Det känns verkligen som om att 11 år i skolan är helt bortkastat. Visst har jag lärt mig mycket, men jag får inte fortsätta utbilda mig till det jag vill bli i framtiden bara för att jag inte hade bra betyg nog. Det var mindre än 1% ifrån att jag skulle komma in, det känns så förjävligt!!!

Jag blir så besviken, arg och förvirrad så tårarna har bara sprutat ur mig hela dagen. Jag blir mest besviken på mig själv eftersom att det verkar som om att jag aldrig klarar av nått. Jag klarade iaf inte av det som jag anser vara viktigast, få en bra utbildning och ett jobb som jag kommer att trivas med. Det sket sig totalt. Jag känner mig så fruktansvärt värdelös och dum så det är inte sant..

Nu vet jag inte alls vad jag ska ta mig till. Måste prata med SYOn på skolan och se vad hon tycker och vad jag har för möjligheter efter det här.

Luften har helt gått ut mig, det är så mycket jag skulle behöva göra idag men jag har bara legat i sängen hela tiden. Måste försöka ta mig i kragen nu och få nånting gjort. Har totalt tappat lusten för att åka till västerås med, men jag msåte väl åka ändå nu när jag har lovat dom andra. Dessutom skulle jag behöva ha kul nu så jag kommer på andra tankar..

Nu ska jag gå och byta sängkläder och packa klart väskan till Norge..

Vilken värme det är!

Håller ju på att smälta bort i den här värmen..

Igår blev jag bara inne hela dagen, orkade absolut inte vara ute nånting efter dagen i Rättvik. Var så less på sol och värme efter det! Så jag satt bara inne och fixade lite vid datorn, laddade ner musik och så. Måste ju ha bra musik med sig till power meet! =)

Men idag har jag tagit mig ut! Före kl 9 cyklade jag hem till pappa, sitter här hemma nu. Ska ner till stan och köpa presenter åt han och mamma, dom fyller år snart. Pappa på onsdag och mamma nästa onsdag.. Så sitter här nu och väntar på att affärerna nere på stan ska öppna!

Sen efter det ska jag tillbaka hit till pappa och packa ner grejer som ska med till Norge, sen vidare hem till mamma och packa klart resten. Ska göra allt det klart idag, så man slipper tänka på det sen. Sen har jag en massa annat som måste göras också, så jag har fullt upp dom närmaste dagarna, åker ju på torsdag och kommer inte hem fören lördagen veckan efter så det är mycket som ska packas och fixas. Men det är bara kul tycker jag =)

På onsdag har Fredrik lovat mig att hjälpa mig att tvätta dodgen och göra den i ordning inför power meet =) Tur att man har nån som frivilligt ställer upp, så man slipper göra allt själv. Senare idag får jag hem en massa öl, satsar på att bli ganska så rund om fötterna på torsdag. Har inte haft en rejäl fylla sen i vintras nu, så det behövs känner jag. Det är dock inte lika kul dagen efter, men det får vara värt de :P Får nog en massa alkohol över som man kan hälla i sig på fredagen så baksmällan försvinner.

Nu ska jag packa sen vandra ner till stan!
Tjing

Big Lake Run 2009

Igår kom Olle hem till mig runt 8 på mogonen, då drack vi lite kaffe sen började vi rulla mot Rättvik. När vi kom dit så var det redan skapligt med folk där. Är glad att vi kom så pass tidigt, så vi fick en bra parkering!
Vi gick först ut på bryggan och njöt av solen och drack kaffet som vi hade tagit med oss, sen gick vi ner till fotbolls planen och kollade på alla bilar. Det fylldes på snabbt där! High-Speed Generation spelade också, skit bra som vanligt var dom =) Runt 12 tiden vart vi hungriga och gick till pizzerian och åt. Kände då hur yr jag började bli, pallar inte sån där värme! Så jag tvingade i mig en massa vatten, så det inte skulle bli som förra året på CCW, var nära på att svimma då. Efter ett tag blev det bättre iaf =)

Sen gick vi tillbaka till fotbolls planen, dom hade fortfarande inte börjat att rulla iväg. Men efter ett tag tröttande vi tack vare värmen och gick till bilen för att hämta stolarna, sen gick vi och satt oss i skuggan och kollade på alla bilar. Fick vara åskådare i år, men nästa år ska jag tammefan åka hela rundan!

Sen så fick Olle för sig att han skulle bada, sagt och gjort. Vi vart kvar där ett tag, sen tog vi stolarna och satt oss i skuggan igen och bara kollade på bilarna. Var inte så många bilar kvar då, men efter ett tag började dom rulla in igen.

Lea vann ett pris med, för snyggaste raggarbil om jag inte minns fel. Kul!

Vi kom hem i 8 tiden, solbrännda och trötta. Var otroligt nöjd över att få slänga mig i duschen och sen sova!

Idag har jag inte gjort ett skit, och inte lär det hända någe heller. Känner absolut inte för att göra nått..
Men nu ska jag ta mig en macka iaf, och börja packa till Norge. Ska bli så skönt att få åka dit igen!
Är fortfarande grymt taggad till Power Meet också så klart, det ska bli så jefla kul!

Bilder från igår finns på min BDB, http://webbwilder.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1246053601&id=383740751#0

Tingelingling

Schytts - Tingelingling, den kommer att spelas flitligt i sommar! Så töntigt bra, haha. Måste tacka Kenny som skickade den till mig =)

Jag längtar så mycket till Power Meet! Det ska bli så grymt kuuul. Ska bli kul och framförallt skönt att åka till Norge med! Det är så underbart att få komma ifrån allt här hemma ett tag. Jag och pappa satt och pratade igår om att vi ska ut och fjällvandra med :) Han sa att det är lika bra att han passar på medans han orkar gå upp och ner. Det stället vi ska upp till tar ca 2½ timme att gå, bara uppförsbacke. Ser fram emot det!

Neee, nu orkar jag inte sitta här nå mer. Nu ska jag ut och måla på tältvagnen!
Tjing

Solsken och värme

Stålande sol och förjävla varmt ute. Jag har legat och stekt i ett par timmar och så klart jag jag brännt mig!

I morse klev jag upp kl 8, strax före 9 var jag i trebo och sprang igen :) Måste ju röra på fläsket! Och nu ska jag hoppa in i duschen en sväng och göra mig klar, sen ner till stan och hämta en ny soffa till dodgen och gå till baken å fixa pengar :) Sen blir det nog bara lugnt efter det.

Nå mer än så orkar jag inte skriva idag!

En månad sen nu Morfar..

En månad sen Morfar dog idag.. Kan inte förstå det. Känns som om att tiden har stått stilla sen dess.. Det känns som om att han fortfarande lever, samtidigt känns det som om att han har varit död jätte länge. Kan inte förstå att det är en hel månad sen sist jag fick se han, när jag satt med han där inne på sjukhuset efter att han hade dött. Och alla timmar jag satt där och bara vänta på att han skulle dö. När jag tänker på morfar nu ser jag bara han liggandes där på sängen, utan ena benet, lukten från dom ruttna bena, dom tomma ögonen, skriket efter hjälp.. Jag känner fortfarande smaken av salt på mina läpper efter att jag hade gett han en puss i pannan, han svettades så mycket. Jag vill inte tänka på det! Jag hör bara i mitt huve ''hjälp mig, hjälp mig!'' och ser framför mig hur han kollar i mina ögon med sin tomma blick. Fyfan, det är så jävla jobbigt så om ni bara visste.

Nu ska jag ut och måla staket och försöka få tankarna åt nått annat håll.

Jag saknar dig så otroligt mycket Morfar!
Du kommer alltid att finnas inom mig, i mitt hjärta <3


Ett hundra mil

Lasse Stefanz - Etthundra mil från dig.. Gammal låt, men ack så bra än!

Idag har jag strosat runt i solen :) Och jag har brännt mig gött på ryggen/axlarna. Var ner till stan med min kära Louise också :) Vi sprang runt inne på lindex, sen åt vi glass. Trevligt var det!

Efter det åkte jag hem och började slipa på räcket på tältvagnen och har nu målat de med rost färg, ska måla över med svart färg imån. Sen har jag inte gjort så mycket mer vettigt än de :P
Kollade på Allsång På Skansen tidigare ikväll, va tantig jag kände mig. Men det är faktiskt bra!

Har fixat chaufför till power meet nu, härligt! Det blir dodgen ner på torsdag morgon, och hem på fredag kväll. Kl 7 på lördag morgon åker jag till Norge så. Ska bli kuuuuuuuuul!

Nu står lillebror och tjatar på att han ska sitta vid datorn, så måste väl flytta mig. Ska ändå sova, ska upp i tid imån och springa innan det blir för varmt!

Midsommar helgen

Nu ska jag ta mig tid å berätta om vad jag hade för mig under midsommar helgen, har inte haft tid eller ork till det innan.

Midsommarafton: Morgonen började med en massa bråk och tjafs bara, så jag trodde att hela dagen var förstörd. Men vi lyckades bli samms iaf så jag och mamma for iväg till ica och handlade mat. När vi kom hem så lagade jag maten, fyfan va gott de blev ;) Det var jag, bröderna, mamma och Kalle som åt. Efter det så kollade vi lite på fotbollen och åt lite godis.

Sen fick vi för oss att åka till Gammelstilla och fiska. Så vi slängde i spöna i bilarna och åkte :) Har inte metat på 2 år, så det var kul. Alltid lika kul att få nått på kroken ;) Sen åkte vi upp till dammarna, där har jag inte varit på flera år. Dom hade gjort om där hur mycket som helst, så nu var det skit fint! Vi vart kvar där några timmar och Kalle fick några fina fiskar. Sen tyckte vi att det var dags att åka hem, men vi stannade till vid Dragbo Gård innan. Dit flyttade mormor och morfar när dom gifte sig 1950, mamma föddes även där. Har inte varit dit heller på flera år, sist var med morfar.. Så himmla fint är det där! Lite synd att se att allt förfaller bara. Skulle så gärna vela bo där, eller iaf ha det som sommar stuga.

Jag fick iaf träffa en massa kor och tjurar där, så jag var mer än nöjd :) Jag vela promt in i ladugården också och kolla på kalvarna, och för att komma in lära jag gå över en jävla massa koskit och dynga. Hade ko skit över hela mig efter det! Men det var värt de :) Jag älskar kor och tjurar, det har jag gjort hela mitt liv!

Vi kom hem runt 10 tiden på kvällen, då kollade vi på Vi hade i alla fall tur med vädret - igen. Efter det slocknade jag som en stock, hel nöjd efter den dagen. Bästa midsommaraftonen på länge!

Midsommardagen: Vaknade i skaplig tid och började plocka lite hemma. Gjorde mig klar och sen bestämmde vi att vi skulle börja rulla mot Vintjärn i 5 tiden.. Men mamma var så seg så vi kom inte iväg fören vid 6, var framme vid 7. Var ganska så mycket folk där då, och stålande väder! Så vi slängde fram stolar och bord och bara njöööt :) Helt underbart. Vart några öl, nån cider och grogg. Helt perfekt fylla vart det! Var liksom lagom hela kvällen, inte så där snor full som jag brukar kunna bli.. Träffade en massa roligt folk där, bland annat Kenny D och Nenna :) Kul att se er igen.. Träffade även en filur som jag träffade i Bollnäs under motorrevyn, det visade sig att han hette Jonas och kom från Hudiksvall :) Ranta runt mest med han hela kvällen, trevligt vare!

Vi kom hem vid 3 på natten, somna som en stock! Helt slut var jag.

Så såg min midsommar helg ut :) Helt klart den bästa på länge!

Igår vart det inte många knop, var så trött och seg hela dagen.. Och idag har det inte hänt mycket med, har mest bara legat ute och jobbat på brännan =) Nu ska jag gå och ta mig en macka, sen ut och övningsköra med pappa. Bara 2½ månad kvar innan det är dags för körkort, längtar! =)

Bilder från helgen finns på min bilddagbok: http://webbwilder.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1245448801&id=378706864#0

Just ja, behöver hjälp. Måste ha låten ''Etthunda mil från dig'' med Lasse Stefanz, har lyckats tagit bort den.. Hittar ingen stans man kan ladda ner den ifrån, och jag hittar inte ens den på youtube. Den som har den eller kan fixa fram den kan ju hojta till :)

Och en sak till, behöver chaufför till power meet. Hör av er om det är nån som är frivillig ;)

Tjing

Meeeen!

Va irriterad jag blir! Igår skrev jag en ganska lång blogg om vad som har hänt dom senaste dagarna, men inte funka det att lägga upp de inlägget eller! Så får väl göra ett nyaa försök nu. Orkar dock inte skriva så mycket.

Igår spenderades hela dagen åt att göra i ordning tältvagnen.. 5 timmar tog det! Helt slut efter det. Så det fick bli en tidig kväll!

Idag skulle jag gå upp i tid för att få nått gjort, men icke. Orkade inte bara! Låg kvar till halv 11 tror jag, var upp och laga mat då sen somna jag framför tv'n igen. Är konstant trött, förstår inte vad det är för fel? Men nu har jag tagit tjuren vid hornerna iaf - har städat mitt rum och lagat kläder som har gått sönder! Skönt att ha det gjort. Ska strax fortsätta städa hela huset inför morgondagen.

Annars idag har jag varit allmänt skit förbannad på en viss person. FAN, du får mig att koka över!! Ibland önskar jag att jag aldrig träffade dig. Det känns som om att inte ett endaste jävla ord du sa till mig var riktigt sant.

Nu ska jag äta nått och sen städa, måste lugna ner nerverna på nått vis.
Tjing!

Förresten, jag hoppas att vi ses i Vintjärn på lördag!

Ingen ork

Det får bli en kort blogg, är så trött och slut så jag vill bara slänga mig i sängen..

Idag var det den stora dagen, då bilen skulle besiktas. Denna dag började med att jag vaknade halv 4 av att solen sken in i rummet, helt underbart! Det var så fint ute. Sen efter det somnade jag inte om fören vid halv 8, och bara några minuter senare kommer mamma och väcker mig. Usch vilket dåligt humör jag fick då! Kan ju bli ganska så gring på morgonen, men i morse var det extremt. Likså för mamma och lillebror, så ni kan tänka er hur vi bråka om ingenting här hemma, tidigt på morgonen.. Hur som helst så följde jag iaf med mamma till återvinningen och slänge en massa skit, sen åkte vi och handlade.

När vi kom hem så slängde vi i oss lite mat, sen kom Micke och fixade min ruta på bilen. Det tog typ 1½ timme innan den satt där den skulle. Efter det var det stressigt, hade en kvart på mig att städa ur bilen och skruva dit dom sista sakerna innan vi skulle iväg och besikta den. Var lite nervös när vi kom till besiktningen, men det gick bra ändå. 4 st 2or bara! Tur att man fick en sånn pass trevlig kille som besiktade den. En 2a har vi redan fixat, 3 kvar nu bara. Och det är sånt man fixar på ett par timmar bara. Skönt! =)

Nu på kvällskvisten har jag varit ute och tagit mig en låång promenad. Träffade min käraste Lousie en sväng med och snacka lite gojja =) Trevligt! Kom nyss in, är helt slut. Skulle egentligen behöva duscha, men får ta det imån ist. Orkar bara inte nu.

Imån SKA jag städa mitt rum och resten av huset. Det ser förjäääävligt ut!! Sen ska jag och pappa gå till baken och växla pengar. Annars imån blir det nog bara lugnt.

Midsommar helgen är snart här igen! Tiden går fort. På fredag blir det god mat och fiske med familjen, sen på lördag blir det midsommar rocken i Vintjärn! Ska bli kul. Hoppas det blir fint väder bara!

Nu ska jag göra varma mackor och lägga mig framför tv'n!
Tjing.

Regn, bara regn.

När ska det ta slut? Det bara öser ner hela tiden ju! Va tråkigt det är.. Menmen, svensk sommar är underbar på sitt egna vis iaf!

Igår så svetsade brosan igen alla hål på min bil, vart bra :) Sen målade vi och greja lite. Emma och Krille kom förbi också, och dom hade lilla Tyson med sig :) Gogris! Krille skulle kolla och försöka förstå sig på varför mina lysen inte funkade, och efter ett tag kom dom väl underfull med det, för nu funkar dom! Medans karlarna höll på med min bil så stack jag och Emma iväg och köpte mat på viking :) Sen satt vi här hemma allihopa och åt, trevligt!

Sen vart det stressigt. Jag och brosan skulle hem till hans flickvän Linda på lite öl och spel. Så hoppade in i duschen och gjorde mig klar, det gick med räääser fart vill jag lova! Kom hem till Linda runt halv 10, då var Tina och Tobbe där med. Vart lite öl, spel och skit snack :) Det var trevligt! Kul med lite sällskap bara när det är sånt här skit väder! Jag blir så sällskaps sjuk då.. Runt 1 gick jag hem i regnet, somnade inte fören vid halv 4.

Medans jag inte kunna somna igår så låg jag och tänkte på vilka skitstövlar vissa killar är. Dom är som toaletter, fulla med skit eller upptagna. Iaf alla som jag har hållt på att träffa! Jag blir så less. Varför kan jag inte träffa en trevlig kille som jag skulle kunna passa bra ihop med? Tydligen är det svårare än man kan tro..

Just nu sitter jag och lyssnar på mannen, myten, legenden - Eddie Meduza och böjar känna mig taggad inför dom kommande helgerna. Först Vintjärn på lördag, sen ockelbo marknaden fredag efter (den 26), Big Lake Run i Rättvik lördagen den 27e och helgen efter det är de POOOOOOOOWER BIG MEET! Fyfan va kul! Sen drar jag till Norge och vilar upp mig en vecka innan det är dags för Classic Car Week. Och sen efter det är de bara 2-3 veckor kvar innan skolan börjar igen.. Denna sommar kommer att gå sjukt fort känner jag. Så det gäller att njuta!

Men som sagt, Vintjärn på lördag. Great Fun! Ses vi där tro? Hoppas det.

Nu ska jag äta nå götta, sen sova.
Tjing

Student 2009

I morse gick jag upp kl 7 även fast jag har lov. Skulle nämligen vara fan-bärare och skulle vara på skolan 08:45. När jag kom dit så kände jag hur sorligt det kommer att bli när jag sitter där inne, för sista gången nästa år. Men samtidigt kommer det att bli kul! Hur som helst, jag och Jessica satt där och såg dumma ut ett tag, sen vid 10:15 tiden var det dags att börja gå mot kyrkan. Segt som vanligt att sitta i kyrkan och lyssna på allt, men det gick rätt fort endå. Innan sjävla avslutingen började i kyrkan så fick vi reda på att vi skulle vara fan-bärare åt hela sandvikens gymnasieskola, inte bara fordon. HUUUU vad pinsamt det var! Vi var dom första som gick ut ut kyrkan, alla kolla på oss. Hatar sånt! Vi ställde oss först i ledet och efter oss kom rektorerna, orkestern och sist alla studenter. Så fick vi gå från kyrkan, genom stan och till stadsparken och sist upp på kullen. När man kommer upp på kullen står det flera hundra nedanför, höll på att dö! När man gick på stan var det extremt pinsamt med, det var ju så mycket folk där.. Fast lite kul var det ju! Inte alla som för göra det där eller. Fick dessutom ett varsit present kort på SF bio av rektorn för att vi ställde upp.

Guuud vad jag längtar till jag tar studenten! Att få skrika och härja på det där viset, måste vara hur kul som helst!!
Grattis till alla som jag känner som tog studenten förresten!

Efter att alla hade fått sin minut att sjunga eller prata så gick vi ner och kollade lite. Sen gick jag hem och hämtade min väska och cyklade hem till mamma. Emil svetsade igen det sista hålet i bagagen, och jag kollade mest bara på. Nu sitter jag här och funderar på vad man ska göra ikväll? Det lutar åt att det blir nå smaskigt och kolla på en film, verkar ju inte hända nå roligare än det så!

Nä, nu ska jag ta och rensa min gaderob, det behövs!
Tjing

Orkar inte lägga in bilder här, kolla min bilddagbok istället.
http://webbwilder.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1244757601&id=378902730#0

Jag blir galen!

Mina utslag gör mig knäpp! Det kliar som fasen. Folk lär ju tro att man har nå fel när man går och kliar sig i ansiktet/huve hela tiden..

I morse gick jag upp 07:30 som vanligt, skulle ju upp och cykla. Men inte fan fanns det nå ork i mig till det eller. Har dåligt samvete för det nu.. Jaja, det var väl inte hela världen! Åt lite frukost och gjorde mig klar, sen kom Jessica och Tomas och hämtade mig, sen åkte vi till Luther gården där vi skulle fika med klassen+andra klassen. Jätte god fika och Magnus blev glad över sin present han fick av oss. Han sa även några väl valda ord som inspererade mig riktigt mycket. Jag ska aldrig nöja mig mindre än vad mitt hjärta säger och inte göra något som får mig att må dåligt. Jag ska hitta min plats här i livet, jag tänker inte nöja mig med nått mindre. Aldrig.

Efter ett tag fick vi betygerna, och jag måste säga att jag vart besviken. 7 VG och resten G, nog för att det är bra, men jag trodde att jag skulle få några till VGn.. Nu är jag väldigt orolig över om jag kommer in på anläggning eller inte, så håll tummarna!! Kommer jag inte in så hoppar jag av eller så lär jag gå om. För jag vill inget hellre än att gå anläggning. Att sitta i en lastbil resten av livet kan jag bara inte tänka mig.. Så jag hoppas att jag kommer in..

Sen skulle vi gå till krykan, lika segt som vanligt. En massa sång bara, långtråkigt. Efter det så gick jag ner till stan och mötte upp mamma, vi gick runt och kolla lite. Hittade på en skjorta som jag köpte :) Sen åkte vi ner till rusta. Då fick jag dåligt tålamod (min mamma är såååå seg) och kände genast hur mina utslag började klia, det hade dom inte gjort tidigare. Så det verkar som om att det bara blir värre när jag hetsar upp mig? Så nu får ni inte vara bråkiga på mig, vill inte ha mer utslag nu :P

Åkte hem senare till mamma och tog en power nap och sedan lite tårta. Sen så åkte jag hem till pappa igen, var ut och gick en timme, och nu sitter jag här igen! Ska väl kolla på lite tv ett tag nu, sen sova. Ska upp och kolla på studenterna imån :) Sen blir det nog bara lugnt resten av dagen/kvällen. Ska bara hjälpa bror med rostlagningen på min bil..

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på dumburken.
Tjing!

Skit väder!!

Usch, vilket ruggigt och tråkigt väder det är idag!

Gick till skolan i morse, städade ur mitt skåp sen satt jag mest och väntade på att vi skulle få sluta. Usch vad jag hatar när det är så där segt i skolan, har faktiskt hellre lektioner att gå på. Menmen, det är ju dagen innan skolavslutingen så det säger ju sig självt varför det är så slappt. Fast så har det varit i 2 månader nu också när jag tänker efter! Fordon är ganska så slappt ändå, iaf i 2an, och då får man en super bra utbildning och har ett jobb efter studenten om man gör det man ska bara! Skit bra tycker jag själv iaf.

Efter att vi hade fått slutat så skjutsade Jessica och Tomas ner mig på stan, mötte upp mamma där och gick till baknen för att höra om vad det är för fel med min internetbank. Kunna inte överföra pengar till sparkontot, men nu är det fixat! Tror ja, har inte kollat än :P Och mamma fixa så hon får 28 lök kontant imån för hon ska betala för stenläggningen vid uppfarten. Dom vart klar med det idag, vart väl bra. Men inte som man hade tänkt sig.. Men det är bättre och snyggare än grus iaf!


Efter banken for vi runt och letade en liten present, kort och en blomma åt min lärare från hela min klass. Var hem till pappa och lämnade det, sen hem till mamma. Vart inte ett skit gjort där, eftersom det var så dåligt väder =/ Slummra till ett tag på soffan bara, sen satt vi mest och snacka skit. Just ja, vi var iväg och köpte en ny digital kamera med! Så höll på med den ett tag också, tog ett tag innan jag förstod mig på den. Sen efter det så satt jag mest och kolla runt på Noshame.se , hittade en Eddie Meduza t-shirt som jag funderar på att beställa. Får ta en titt över ekonomin först.


Nu sitter jag hemma hos pappa igen. Har inte blivit nå motionera alls dag, känns inte bra! Annars brukar jag vara ute och gå/cykla minst en timme om dagen. Men idag var det ju ett sånt tråkigt väder så.. Man blir ju bara blöt och jävlig. Så har bestämt mig för att gå upp lite tidigare imån och cykla på motions cykeln!


Har fått utslag i hela ansiktet/huve igen, det kliar som tusan! Usch va hemst det är. Tur att dom inte syns, men man känner sig som en apa när jag går och kliar mig hela tiden. Hoppas det går över snart! Har dessutom fått munsår, nu!? Brukar aldrig ha det på sommaren. Väldigt sällan jag över huvud taget har munsår. Brukar bara få sprickor i läpparna och mungiporna när det är vinter. Så vettefan vad som har hänt med mig. Inte har jag klattat med nån annan sån där mänsklig varselse av annat kön heller. Inte av samma kön som mig heller för den delen, utefall ni börja fundera! Haha. Så förstår inte vart ifrån det kommer. Och nu när jag kom in på det där med karlar så kom jag på att det fan stämmer det där, att dom är som toaletter allihopa - fulla med skit eller upptagna! Dom flesta killarna man får upp ögonen är upptagna, inte kul.. Och dom andra, ja.. Dom är jag inte lika intresserade av tror ja helt enkelt? Vad fan ska man behöva göra för att få sig ett jävla nupp här i världen? Haha! Nä, nu ska jag inte vara på det viset.


I morgon är det avslutning = SOMMARLOV!! Skönt. Ska först fika med klassen imån innan vi ska till kyrkan, och efter kyrkan så ska jag väl hem till mamma en sväng antar jag. Vi ska kanske åka till biltema, lär fixa svetstråd för i helgen ska all rost på bilen fixas. Kan vara en fördel om man har tråd till svetsen då :P Annars i helgen blir det nog lungt, nyktert iaf. Ska till drömfesten med Jennie och kolla på High Speed Generation bara!

Nu får det räcka för idag.
Ska hoppa in i duschen nu, sen sööva.
Tjing!

Alone in this world since you left me

Nu har jag tagit mig tid till att blogga lite igen. Finns varken tid eller ork i mig att göra det annars! Men nu så.

Igår gick jag till skolan och märkte att det fanns inte ett skit att göra som vanligt! Men fick en uppgift av min metor iaf, gå och skruva åt alla skruvar på alla stolar på skolan...... Skit kul! Men det tog inte så lång tid, fick hjälp så. Efter 20 min var det avklarat och jag fick gå hem. Gick hem och slängde i mig lite mat, sen cyklade jag hem till mamma.
Började att limma fast den andra listen runt dörren på bilen. Mitt uppe i allt så kommer dom där förbannade stenläggarna som inte pratar svenska och frågar om ägaren till huset var hemma. Så jag gick in och hämtade mamma.. Han stod jag tjatade på mamma och till slut sa hon ja. Så nu blir det mörkgråa med orange/röda stenar istället för grus på uppfarten! Hoppas det blir bra. Skulle vara klart imån.. Jag och mamma vart lite osamms efter det eftersom att det skulle kosta henne 28 lök (men hon prutade ner det från 47 iaf) och jag vart ganska så sur eftersom att jag inte visste om det skulle bli nå pengar kvar som jag ska leva på i sommar och till bilen. Vi stod och tjafsa ett bra tag, men hon lovade att jag skulle få mina pengar iaf.. Efter ett tag vart vi samms igen och jag gick ut och limmade fast hela listen medans Kalle och Emil höll på och fixa en ny tuta åt mig, så nu har man det med :) Skönt!
Bara en vecka kvar tills den ska besiktas, håll tummarna!

Idag var det lika slappt igen i skolan. Vi möblerade ett rum bara, sen fick vi gå hem innan lunch. Cyklade hem till mamma då och var där ett tag, sen cyklade jag hem till Louise och höll henne sällskap medans hon tvättade bilen :) Vi snackade om allt mellan himmel och jord, kul att göra det igen. Vi umågs ju inte så mycket nu för tiden, vilket är skit trökigt..
Låg och tänkte på igår innan jag somnade när vi var till Valkalampi med hennes pappa. Fyfan va kul vi hade! Ett minne för livet, helt klart =)

Efter att jag hade varit hos henne så drog jag hem till mamma ett tag till, sen hem hit igen till pappa. Har nyss slängt i mig två skivor av farbrors hembakta bröd och en skål med vanij yoghurt och äpplen, mums! Ska strax ut och gå den vanliga kvälls promenaden, måste ju röra på fläsket..

I helgen är det dröm festen, och High Speed Generation spelar. Måste nog ta mig dit och kolla då =) Dom är ju ruggigt bra! Men får se vilket väder det blir..

På torsdag är det avslutning! Ska blir fruktansvärt härligt med lov i några veckor, det behöves verkligen.

Nu ska jag fixa musiken på mp3n, sen ut och gå!
Tjing.


Nästa helg blir Vintjärn! Ska bli kul.
Några fler som ska dit? :)

Söndag?

Tycker att alla dagar känns som fredagar eller lördagar nu för tiden av nån anledning..

Igår hoppades man ju på att det skulle bli en superduper kväll, men icke........

Hela dagen var mest seg och jag kände inte för att göra ett skit, hade egentligen ingen lust att åka till holmen ens, men jag visste att om jag inte gör det som kommer jag säkert att ånga mig. Så jag, mamma, Kalle och lillebror åkte dit, vi var där runt halv 10. Var runt 15-20 bilar där då.. Vi satt i bilen ett tag eftersom att det var sviiin kallt ute! Sen när det hade börjat komma mer folk gick vi in.

Jag tyckte det mesta sög faktiskt. Musiken var ingen höjadre heller.. Inte nå direkt roligt folk, dom flesta var fulla och dryga =P Jag själv var nykter.. Mamma hade ont i foten/benet så hon gick tillbaka och satt sig i bilen. Kalle fick feber och ont i halsen och lillebror frös så dom gick till bilen med. Men jag stannade kvar och pinade mig i kylan i hopp om att det skulle hända nå kul, men icke. Det enda som var kul under kvällen var att jag träffade Nenna :) Och fick se hennes kärra som ja har velat se så länge nu. Riktigt kul! Måste åka hem till henne i sommar och hälsa på igen, får inte gå en massa år innan vi ses igen eller.

När klockan var runt 12 hade redan många åkt hem, och mycket var väl tack vare kylan.. Så kort sagt - kvällen sög! Vi åkte hem runt 1 tror jag, helt underbart att lägga sig i en nybäddad säng! Mina lilltår var alldels blå/gråa, och då skämtar jag inte! Jag var så kall om fötterna så jag hade ingen känsel all i dom. Usch..

Idag har jag satt dit den ena listen runt dörren på bilen och små pillat med lite saker.. Annars har det mest varit lugnt idag. Kom nyss in från en kvälls promenad på 45 min, så nu blire dusch och sen bumms i säng! Skola imån igen. Ska väl dit och se dum ut ett tag, sen fråga om man får gå hem. På tisdag blir det samma sak, sen på onsdag har vi städ dag. Och på torsdag är det avslutning = LOOOOOOOOOOOV! Och på fredag ska jag vara fan bärare åt studernerna på vår skola, nån lära ju ställa upp så. Det kan ju bli kul!

Annars så lär jag ta och säga att det är skit kul att jag och Emma har fått tillbaka kontakten igen :) Vi måste börja umgås mer vännen!

Nä, dusch vare ja..
Tjing!

Be there!

Så var det över

Måste säga ett stort TACK till alla som har stöttat mig efter allt detta med morfar. Även folk som jag inte känner så bra har varit till mycket stöd, så TACK!!

När vi kom till kapellet igår så vart jag jätte nervös, har aldrig varit på en begravning för.. Och helt plötsligt kändes allt så verkligt igen! När dörrarna slogs upp och jag gick in så var det som om att nån drog en stekpanna rakt i fejjan på mig.. Där låg min käre morfar i kistan, död. DÖD!? Nej, det är inte sant tänkte jag.. Jag och mamma satt oss längst fram, jag satt bara en halv meter ifrån kistan. Jag kände hur tårarna vela fram hela tiden, men jag bet ihop. Fram tills dom började sjunga ''där rosor aldrig dör'' då brast det, som bara den. Fick knappt luft.. Jag kunna bara inte förstå det, att morfar låg där i kistan helt totalt sten död. Jag kan fortfarande inte förstå det!.. Prästen sa några ord som passade mycket bra in och dom gav mig styrka i all mörk sorg man bär inom sig nu. Efter det så var det dags att gå och lägga rosen på kistan, jag, mamma, Emil och Patrik gick fram först.. Allt kändes så ofattbart. Mamma sa några fina ord och tackade för allt han har gjort för oss, la rosen på kistan sen gick vi och satt oss igen. Och så var det alla andras tur att göra samma sak..

Min lillebror var helt knäckt, har aldrig sett han grina på det där viset nångång. Det var så jobbigt att se! Vela bara hålla han i min famn och aldrig släppa. Jag gav han en kram och sa att morfar har det bättre där han är nu, han nickade men sen fortsatte tårarna bara att rinna.

Sen var det dags för minnesstuden. Det vart fika och en massa prat om morfar, och efter ett tag så vart stämningen mycket bättre och vi kunna skratta åt alla roliga saker morfar har lyckats med under sin tid. Efter minnesstunden åkte vi (dom närmsta till morfar) hem till oss och åt tårta..

Emma kom även förbi då :) Jätte kul att träffa henne igen! Och det var skönt att ha en vän i närheten av sig då som man kunna prata med.. Hon hade även med sig lilla Tyson, en valp på 9 veckor om jag inte minns fel :) Hur söt som helst!
Vi satt och pratade lite om morfar och hennes gammelmormor som dog för ett tag sen också, skönt att få prata lite om det!

Efter att alla hade åkt så blev det mat från Aga grillen och tv resten av kvällen. Somnade tidigt och fick äntligen sova utan att vakna upp av mardrömmar om döden, mormor och morfar.. Jätte skönt! Det kändes som om en stor sten togs bort från axlarna igår efter begravningen..

Fick lite glada nyheter igår med. Fick nämligen VG i två kurser, sköööönt! Då sa mamma att morfar är stolt över mig, och hon med :) Så nu tror jag att både jag och Jessica kommer in på anlägging för hon verkar få bra betyg med. Känns skit härligt!!

Snart kommer Emma hit med sötis Tyson igen :) Vi ska ta en promenix sen får vi se vad vi hittar på. Ska hålla på med bilen lite jag med på eftermiddan.

Lång blogg, så nu får det räcka! Tjing!


En dag ses vi igen käre morfar! <3
ÄLSKAR DIG!!

Begravning

Idag är dagen då min styrka, min stolthet - min morfar ska begravas. En stor del av mig kommer att följa med honom.

Jag har känt mig så hemsk den senaste tiden för att jag inte har kunnat grina, jag har liksom inte fattat det än, att han är död. Jag hoppas verkligen att det släpper idag och att jag kan bara få bryta ihop.

Just nu sitter jag och väntar på att folk ska komma. Morfars bror och hans fru ska komma, och några till släktingar och vänner. Då blire lite smörgårstårta och sen runt 12 åker vi till Ljusets Kapell där begravnigen ska vara. Kl 13 börjar begravningen, sedan blir det minnesstund med fika. Sen hem, och då kommer man väl mest bara ligga och glo upp i taket.. Så om det är någon som här av sig idag och jag inte svarar, så vet ni varför.

Har nyss klätt på mig, och för första gången i mitt liv känns det obekvämt att ha svarta kläder på sig.. Jag har satt på mig mormors pärl halsband och örhängen, ska ha på mig lite av hennes gamla prafym med.

Det här kommer att bli en grymt jobbig dag. Jag önskar att jag hade nån som kunna vara nära mig och sötta mig och bara finnas till. Jag vet att jag har min familj, men det räcker inte alltid till sånna här gånger.


Jag kommer aldrig att glömma dig! Jag ska fortsätta att bära en del av din styrka med mig genom livet.
Jag hoppas verkligen att jag kan bli som dig en vacker dag, det har jag velat så länge nu!
Och jag ska gör allt för att det ska bli så.
Jag älskar dig morfar, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta <3

Timglas

Inte kan man tro att det är sommar idag eller? Kallt och jävligt, brrr.

Var till skolan och fyllde i nå papper, slutade 11. Var hem till pappa pch lagade mat, sen åkte jag hem till mamma. När jag kom hit så åkte vi nästan direkt och bestiktade combi campen, den gick igenom så nu har man ännu ett problem ur världen! Efter det så har jag bara mest suttit här och lyssnat på sorgsna låtar och funderat.

I morgon är det dagen som jag har gruvat mig för så länge, dagen då morfar ska begravas. Jag har fortfarande inte fattat att han inte lever längre! Jag vet inte vad det är för fel på mig, ibland så känns det inte ens som om att han funnits. Allt känns så förvirrande.. När jag tänker på han så ser jag bara bilderna från när han låg på sjukhuset och skrek av smärta, och när jag var upp till han på ålderdoms hemmet sista gången. Det är den enda jag kan förknippa med min egna morfar nu efter så många år. Det känns som om att det är en vägg som gör att jag värgar förstå. Men jag vill så gärna det! Jag vill så gärna bara förstå det och bryta ihop!! Jag kan inte ens grina, inte en enda minsta lilla tår. Fan... Det är så jävla hemskt så jag kan inte förklara det med ord.

Så jag hoppas att jag kan förstå imån, när begravningen är. Gör jag inte det så vet jag inte vart jag tar vägen! Då kommer jag seriöst börja tro att det är fel på mig. Det är så frustrerande..

Har suttit och lyssnat på Gabriellas sång och Timglas, det lär vara bland dom vackraste låtarna som finns! Timglas har alltid gjort mig tårögd för den är så fin. För er som inte har hört den, ni bara måste lyssna på den nu!
http://www.youtube.com/watch?v=6xwdLgo2Pj4

På fredag blir jag hemma ifrån skolan iaf. Vill stanna hemma med mamma då.. Så det blir nog mest bara lugnt den dagen. Ska väl föröska ta tag i att sortera morfars grejer, vad som ska kastas och inte. Det kommer att kännas jätte jobbigt.

På lördag blire Jäderfors Holme! Det ser jag fram emot. Skulle tydligen komma jätte bra band dit, kulkul. Hoppas att det blir bättre väder än vad det sägs att det ska bli bara =/

Nu ska jag gå och laga mat, pyttipanna och ägg får det bli.
Tjing

Måndag!

Den enda jag har att säga om den här dagen är att den har varit seg!
Gick hem till mamma bara och stekte lite i solen, förjävla skönt var det :)

Här kommer det nån bil ifrån lördagen:


För fest och grillnig hos mig :)


Dags att åka :) Vi åkte i Svens Ford.


Mycket bilar och folk var det där!


Andra delen av gänget åkte i våran Dodge :)


Träffade på Tommy :) Åkte lite grisplyma med honom & nå andra innan det var dags att dra sig hemåt.


Ingen aning om vilka det är, men trevliga var dom iaf! :)

Så, det får räcka :) Finna fler bilder på bilddagboken!
Nu blire mat sen en kvälls promenad..