Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

Helgen i Sandviken var kanon. Var in till Valbo en sväng på fredagen med mamma och kollade runt lite, och käka på Ikea innan de var dags att göra sig i ordning. Var hem till pappa en sväng innan jag drog vidare till Louise för att korka upp! Vi fula runt hemma hos henne ett tag med lite folk innan vi drog vidare till lobby för att se skitarg och lillasyster! Det första jag och Louise gjorde var att ta en tequila, dom vanligt. Efter det vart det rött vingligt! Men kul =) skitarg var lika bra som alltid. Lillasyster såg jag inte mycket av dessvärre.. Hade en skit trevlig kväll iaf! Så kul att träffa alla igen!

I lördags var jag så bakfull att jag knappt visste vad jag hette. Erik sa att det såg ut som om att jag hade sovit en en soptunna över natten, ungefär så kände jag mig också... Usch! Tog hela dagen innan jag mådde bättre. Erik kom till Sandviken efter många om och men, vi grillade och lite sånt innan vi åkte ner till stan i chevan. Vi båda blev nykter.. Orkade inte dricka helt enkelt. Mycket trevlig kväll det med iaf!

Längtar redan till nästa gång jag ska till Sandviken. Vilket blir nästa helg! Ska bli kul.

Just nu ligger jag och väntar på att Erik ska komma hem men det lär väl dröja antar jag.. Ska ta en dusch och glo på tv så länge!

Nä, nu får det räcka.
Hejhej!

*

Känner mig döende. Helt slut. Både i kropp och knopp. Vill hem. Nu.

Saker ock ting börjar gå mig mer och mer på nerverna och det börjar bli väldigt jobbigt. Det tar på krafterna.

Helg vill jag ha! Åker till Sandviken på torsdag kväll, stannar till söndag. Party i goda vänners sällskap vankas! Ska bli kul. Det behövs nu! Tråkigt dock att Erik förmodligen inte kommer följa med :/ finns inget bättre än att få vara med alla de människor jag älskar mest samtidigt.

Nä, i med kaffe och samla krafter.. Nu ska här klippas gräs!

*

Ont ont och åter igen - ont. Min kropp är död! Jag önskar att jag hade mer ork till att göra nått mer än det nödvändiga när jag kommer hem.. Skulle behöva va ut och gå eller jogga, men orken finna helt enkelt inte. Så jävla irriterande!

Jag längtar så till helgen. Det enda vi har planerat är att vi ska åka några svängar till återvinningen på lördag förmiddag, sen kan jag göra vad jag vill! Inga måsten, dom tänkte jag ta tag i nu i veckan så jag slipper det då..

Nä, nu ska jag slänga mig i duschen och sen försöka locka in Erik från garaget!

*

Söndag. Helt slut i kropp och huvudet.

Mådde skit igår när Micke, Sandra och Linn kom hit för att grilla. Men tog mig igenom det och tog en lite stödvila efteråt för att ha ork till kvällen.. Vi hann bara komma iväg och så vart jag mycket sämre. Hällde i mig sprit, och lagomt till vi kom till Lindesberg så kände jag mig på topp igen! Mickes rävgift botar allt! Hade en jätte trevlig kväll.. Längtar till sommarens alla sena kvällar.

Vi kom hem i rätt bra tid, dök i sängen och somnade som en stock. Vaknade inte till liv förän 10.30, gick upp en sväng sen gick jag och la mig under täcket med Erik igen. Han lyckades dra sig upp tillslut och åkte iväg och köpte pizza, sen gick vi och la oss igen haha. Slapp dag! Nu på kvällen har vi varit ute och fått lite gjort iaf =) skönt!

Imorgon är det dag för jobb igen efter att man har varit hemma i 4 dagar. Känns lite segt! Är fortfarande inte helt frisk så det kommer nog bli en jobbig dag.

Nu blir det tv resten av kvällen med hjärtat, bara han kan släppa bilarna och komma in nångång! ;)
-
Tänker ofta på hur det var i den här tiden för ett år sen.. Och hur mycket det är som har ändras på ett år. Jag är lyckligast i världen tillsammans med den bästa karln jag nånsin har träffat, huset vi bor i har gjorts om en hel del och likar nu mer ett hem än ett tomt skal, jag har ett jobb att gå till, vi har fina bilar, jag har bättre kontakt med min familj även fast jag flyttade ända hit, jag har insett vad äkta vänskap är och vilka jag vill ha i min närhet och jag ser ljust på framtiden. Eller vi ser ljust på framtiden rättare sagt! Mycket drömmar som förhoppningsvis kan slå in. En flytt härifrån står högst upp på listan.. Bara jag hittar ett fast jobb så vill jag ifrån den här hålan fortare än blixten!

Nää vilket svammel det blev nu! Nu kom Erik in så nu ska här mysas!

*

Våra snyggingar!

*

Ledig idag. Som de flesta andra! Skönt som fan, men så klart ska jag börja känna mig hängig :/ ont i halsen och snuvig.. Blä.

Så helgens festligheter är lite hotade, hoppas jag repar på mig.. Dessutom funkar 0 av 2 bilar för oss också. Om inte den ena saken ska jävlas så är det den andra! Ååh. Hoppas Erik hinner få ihop 51an! Annars blir det inge Linde förs oss :(

Nuuu vart det slut med ork och lust till att skriva nå. Hej och hå!

*

Det här inlägget skulle komma upp igår men gjorde aldrig det av nån anledning.. Så det kommer nu istället!

*Tyckte att det skulle bli skönt att få sova ut idag. Meeeen 05.15 vaknar jag och är pigg, så klart! Inte så konstigt kanske, somnade typ kl. 21 igår haha.

Idag har jag nästan hela familjen här, bara lillebror som saknas. Tråkigt! Vi har nyss käkat lite, nu har pappa, Erik och Emil åkt iväg för att pappa ska tatuera sig. Jag och mamma ska åka och handla lite saker till trädgården så länge! Mysigt.
Ikväll blir det bara massa mys med älskling. Kl 21 ikväll så är det ett helt år sedan jag var hit för första gången. Känns helt sjukt! Ett år har gått fort.

Har inte skrivit nå om sista april än, kanske skulle ha gjort det!
Jag jobbade fram till lunch och senare på eftermiddagen kom Louise, Krille, Anna och Fredrik från Sandviken :) vi började med maten och så, jävlar va gött det var! Hamnade i världens platkoma sen, tog ett tag innan man kunna dricka ordentligt igen. Gick åt mycket sprit! Haha. Nästan allt är slut här hemma nu :p jaja. Vi åkte till rocken i saxdalen som var totalt värdelös så vi vände och åkte hem direkt igen! Tänker aldrig mer åka dit, lika värdelöst varje gång.
Dagen efter var man inte jätte pigg, men efter lite frukost så repade man på sig så då tog vi en tur i 58an runt byn. Mysigt! Sen åkte dom hem. Skit kul att dom kom hit! Hoppas dom kommer snart igen. Om det är nått jag saknar från Sandviken så är det mina riktiga vänner!

Nä, nu ska jag och mamma åka iväg.
Hejhej

*

Fick fina blommor av hjärtat igår på våran dag! Sötnöten då =)
I kortet stod det - "En enkel kärlekshälsning. Jag hoppas att jag får möjlighet att ge dig många fler. Ett år har gått fort och du har verkligen visat mig vad kärlek är. Du är solstrålen i mitt liv! Jag älskar dig Anna, du betyder så mycket för mig!"