Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

En alldeles helt okej helg vart det ett snabbt slut på. Erik kom på att han ska iväg och jobba i veckan så jag blir ensam till onsdag, och dessutom ligger farfar på akuten nu med nå fel på hjärtat. Fyfan.. Den här dagen hade jag gärna kunnat vara utan.
När ska nått börja gå bra?

*

När unga människor med hela livet framför sig lämnar jordelivet så känns det otroligt tungt. 
 
Vila i frid Micke <3
 
 

*

Ligger i sängen i min lillebrors gamla rum och känner mig lite nere för tillfället.. Det här är sista gången på länge som jag kan va här. Fullt upp med allt resten av sommaren vilket känns så där. Jag hatar att vara ifrån alla nära och kära här hemma så länge.. Speciellt mamma och pappa. Och jag hatar att vara borta från Sandviken så länge! Fan att det ska vara så långt hit.. Ibland önskar jag att jag kunna packa ner Erik och vårt liv i en liten låda och flytta hit. Eller iaf närmare. Men man kan väl inte få allt antar jag..

Det blir svårare och svårare att åka härifrån för varje gång jag är hit. Ibland känns det som om att det vore enklare att inte åka hit överhuvudtaget, men så vill jag inte ha det heller.

Nä usch. För mycket tankar i mitt lilla huvud nu! Nu lär jag försöka sova så jag orkar åka tidigt hem till mitt hjärta imorgon. Vad skulle jag göra utan honom?

*

Mot gymmet i mina nya fina träningskläder! Ska bara försöka få med mig Erik först....

*

Söndag. Igen. Blä!

Den här dagen vart inte som jag hade tänkt mig.. Skulle gå upp tidigt och dra till gymmet med Erik, men han var så sur och tvär så det blev inget. Då blev jag sur och tvär så jag åkte och handla sen somnade jag om, till 14.30. Jaa, så kan det gå! Men jävlar va skönt det var. Efter det vart det en jäkla fart på mig, så fick massor av saker gjort. Nu ligger jag på soffan och glor på game of thrones och käkar godis med Erik! Ska strax hoppa in i duschen och sen hoppa i säng. Jobb imorgon igen vilket inte känns så roligt!

Skönt med kort vecka iaf. Ledig på fredag så jobbar bara 3 dagar :) på torsdag ska jag och Erik på picknick och bara mysa. Längtar! Och på fredag åker jag till Sandviken någon gång under dagen.. Ungefär så ser veckan ut! Fint fint.

Nä, nu ska jag jaga in Erik igen så vi kan kolla klart på ett till avsnitt. Hejhej!