Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Classic Car Week

Så var det snart dags igen, ett års väntan är snart över! Detta blir mitt sista inlägg innan vi drar. 06:30 ska vi åka senast imorn, så vi kommer fram i tid. Jag ska dra husvagnen, hoppas de går bra haha.

Packa som en idiot igår så jag skulle slippa de idag. Nu är de bara mat och sånt som ska packas ner.. Efter jobbet ska jag åka till ica och hadla lite, sen hem till Lojsan och packa husvagnen. Sen hem och hoppa in i duschen, fixa naglarna och lite annat sen blir de bums i säng. Lär kliva upp skit tidigt imorn ju! 

Jaja, hoppas vi ses i rättvik gott folk!!
Puts och krom.

Torsdag

Sitter som vanligt med kaffet i handen och ska strax dra till jobbet.. Skönt. Kom på igår hur jävligt de kommer att kännas när jag slutar jobba. Trivs så bra där, alla är så trevliga och roliga! Har helt ok arbetsuppgifter och arbetstider. Under denna sommar har de bara varit en gång de har varit jobbigt att kliva upp till jobbet, och de var måndagen efter power meet haha. Nu om dagarna så jobbar jag även ihop med en annan sommar jobbare, David. Vi har jävligt kul tillsammans =) Igår var vi och sladda med el bilen, haha. Mycket kul! Så som sagt, ska bli otroligt tråkigt att sluta sen.. Men brosan och hans filckvän Fia ska flytta till hus nu iaf, så då kan jag va där och pyssla så slipper jag bli sysslolös. 

Efter jobbet idag ska jag hem till mamma och hämta bilen, sen hem hit igen och hämta all packning. Sen ska jag packa upp allt de och packa om.. Känns som om att jag inte har gjort nå annat än å packa den här sommaren! Haha.

De kommer förmodligen att ta nästan hela kvällen att fixa. Får se om de kanske blir en promenad efter de, ut till sätrabadet =) Tog en lång promenad igår också, skönt med jävligt varmt!

Somnade innan kl 21 igår, är helt slut på kvällarna. Sen sover jag som en stock fram till 05:30, tror jag aldrig har sovit så bra i hela mitt liv sen jag börja jobba!

Nu ska jag läsa tidningen, borsta tänderna, packa ner de sista och sen bege mig iväg =)

Stick!

Du trodde jag älskade dig så du hängde med hem till mig
Men när jag hade fått mitt
Så sa jag åt dig - stick!

Idag ska jag handla lite skit som ska med till rättvik efter jobbet, sen börja packa. Tänkte åka hem till mamma imorn och sova kvar där tills vi åker. Så imorn blir de att packa ihop de sista. Och på fredag packa in allt shit i bilen och husvagnen. Nu vill jag bara åka, bli piss full och inte tänka på nått.

Fan!

Akta vilken dålig dag jag har haft idag. Är så jävla förbannad på de mesta och de flesta! Orkar inte se, orkar inte höra, vill inte tänka på er ens! Kan inte folk bara ta sig i arselet och försvinna så jag slipper dom?

Har egentligen bara lust att ge upp, men fan inte den här gången. Tänker inte deppa ihop en gång till. 
Agent bulldog, Gatans lag, Rob Zombie och Toxic lab rats hjälper mig bra på vägen. Och så Lilla Lovis så klart, haha fan va jag diggar henne! 

Nu ska jag strax ner på stan och fixa lite. Sen kanske träffa Lojsan, kom lite saker ivägen så vet inte än om vi hinner ses. Förbannat glad över att jag har henne! 


Klart bäst!

Tisdag morgon

Hinner med ett inlägg även denna dag innan de är dags att bege sig till jobbet.

Igår stack jag till mamma direkt efter jobbet och hämta lite grejer. Sen drog jag till jysk och köpte en luftmadrass och en ny sovsäck som ska med till rättvik =) Sen la jag in lite bilder från festen hos mig och hot rod reunion på face, orkar som vanligt inte lägga upp några här! Tråkig som man är.

Idag ska jag hem till Lojsan och Krille direkt efter jobbet och snacka lite skit. Ska planera lite till ccw var de väl tänkt! Inte många dagar kvar nu, längtar =)

I morgon lär jag iväg och handla allt som ska med dit, på torsdag lär jag packa allt och på fredag ska allt packas in i bilen och husvagnen. Fullt upp efter jobbet med andra ord! I like it. 

Det märks dock att stressen kommer ikapp en nu. De känns i kroppen.. Hoppas man kan slappna av riktigt i rättvik nu och bara ha kul!

Nu ska jag dricka upp kaffet sen dra!

Damp!

Får nå fel nu! Hade ett skit bra program där man kunna göra om youtube klipp till mp3 format, skit bra tyckte jag! Men nu har de slutat funka och jag fattar inte varför.

Har några skit bra låtar som jag måste få tag på! Nån sem vet nå liknande program som man kan använda sig av?

Puts och krom.

Måndag morgon

Kan börja med att säga att de som har hänt i Norge är otroligt sorligt. Känner så med dom.. Vilka skruvade människor det finns. Han borde hängas, offentligt. 

Hade skit kul i helgen! Funkade skit bra att va ensam tjej.. De fanns så mycket fränt att kolla på där!! Helt otorligt. Bilder kommer lite senare idag.. Kanon väder var det också 90 % av tiden. Kommer garanterat åka dit fler gånger!

Nu ska jag bege mig till jobbet strax. Efter det ska jag hem till mamma och fixa lite, sen blir de nog bara slapp känns de som. På lördag drar vi till Rättvik så lär börja packa snart igen.. Hinner fan inte packa upp fören man ska iväg på nästa äventyr haha. Men de är kul! Ccw är en av hjödpunkterna på året, har längtat så till den veckan. Men i år kommer nog veckan bli lite bitter ljuv känns de som.. Men hoppas att den bara blir ljuv! De visar sig.

Ska borsta gaddarna nu sen bege mig iväg.

Äntligen fredag

Ikväll bär det av!

Stor städade som en idiot igår.. Somnade innan kl 21 för jag var så slut, haha. Har sovit som en stock i natt, mycket skönt. En jäkla tur att jag vaknade av mig själv i morse, hade tydligen stäng av klockan i sömnen igen.. Varför ska jag alltid göra det? Haha. 

Nu är de mesta packat inför helgen iaf. Som vanligt blir de mycket saker, fattar inte hur de kan bli de.. Men eftersom de skulle bli så dåligt väder så är de varma kläder som gäller!! 

För övrigt så är jag fortfarande skjukt irriterad och bara allmänt trött på de mesta. Men förösker tänka positivt iaf.

Ha en härlig helg alla, de ska jag ha!

....

Idag borde det vara lagligt att slå folk.. Är så less på de flesta och de mesta. Suck.

Har inte sovit mycket i natt, har bara legat och tänkt på en massa. Önskar att de fanns en av och på knapp för mitt tänkande! Så nu är man lagomt trött, och piss ont i huvet har jag. Känns inte så där skit kul att man ska till jobbet om en halvtimme. Idag är en sån där dag som jag bara vill ligga i sängen hela dagen.

När jag låg och tänkte en massa i natt så kom jag fram till de att jag är så jävla trött på att vara nå sexobjekt för mer eller mindre alla killar jag träffar. Jag orkar inte höra att jag har skit stora bröst och snygg kropp längre, de får mig att vela spy. Låt mig va! De enda killar verkar vela med mig är att få mig på rygg. Äckliga idioter! Varför ska de va på de jävla viset för?? Jag blir så less.

Hem och städa hela längenheten efter jobbet. Sen packa ihop allt som ska med imorn.. Kunna inte va mer passande nu att få komma iväg på nå kul. Kolla på en massa fina bilar, träffa nytt folk och dricka öl hela dagarna. 

Adios amigos!

Power Hot Rod Reunion

Har inte tid, ork eller lust med bloggen längre känns de som.. Men nu kastar jag in en snabbt inlägg.

Festen i fredags vart lyckad tycker ja, hade mycket trevligt! Vart dock piss full, somnade ute på soffan efter att alla hade gått så nu har jag myggbett överallt! Inte kul haha. Skulle åka till grängesberg på lördagen, men SJ är ju helt cp så de vart inge av med det, vart en lugn hemma kväll ist. Fick sova ut riktigt på söndagen, mycket skönt.

Vart bestämt tidigare i veckan att jag följer med Andy, Gurra och Roger till Power Hot Rod Reunion! Mycket kul ska de bli, har aldrig varit där förr. Skulle dock regna hela helgen, vilket suger =/ Men hoppas de blir lite sol iaf.. Skulle börja packa ihop lite saker till de igår, märkte då att jag inte ens har packat upp allt från power meet haha. Typiskt mig! Hinner väl inte en packa upp de som ska med i helgen innan de är dags att packa till ccw =) Nästa lördag drar vi! Och sen hinner jag nog inte packa upp de heller innan de är dags för wheels nations i älvdalen =) Mitt liv rokkar! Klart bästa sommaren!! Men sen är de slut på de roliga, vilket suger stenhårt =(

Var i valbo idag med mamma, gjorde av med en massa massa pengar.. Nu behöver jag inte shoppa på länge igen!

Nu ska jag ta ut maten ur ugnen, sen duscha och efter der hoppa i säng!

Äntligen fredag

Ikväll ska magen ätnligenn få matas med mycket grogg och öl. Och morgan! Skulle dock bli regn ikväll så de blir nog inge kubb.. Men grilla blir de iaf! 

Usch jag känner mig så nere, besviken och förbannad! Men varför?? Jag vet inte.. Fan!
Jag blir så less på mig själv....

Tur att jag har min pullskipatrullski, Louise och Tina <3




Moonlight, kisses in the moonlight
Everything was alright
But now I just got heartache

Torsdag morgon

Som vanligt är jag skit dålig på att uppdatera! Men får nån minut på mig nu innan de är dags för jobbet.

Hade grymt kul i västerås med dom bästa <3 Bästa dagarna i mitt liv hittills! Orkar inte skriva allt roligt som hände, de är på tok för mycket! Alla bilder finns på face nu =) Dom säger nog mer än tusen ord haha

I morgon blir de fest här hemma! Men dock bara med folk som jag känner bra. Vill inte dra hit en massa annat folk.. De blir grilla och spela kubb =) Eller tanken va så iaf, de skulle tydligen regna så vi får se hur de blir! Förra året ¨åkte vi spark på åkern, året innan de hitta jag på Max deckad ute på altan och Lojs hade spytt ner halva köket ;) Får se hur de går i år då!

På lördag kanske de blir grängesberg över natten =) Så dissar isf både cruisingen i både hedesunda och hofors. Men får se hur man mår då, de visar sig!
Nu måste jag borsta gaddarna sen bege mig till bästa jobbet!

....

Uppdatering kommer senare ikväll, om jag orkar ;) Annars imorn!

Power Big Meet

Here we come!! eller ja, imorn kommer vi ;)

Detta blir de sista inlägget innan dess. Kommer hem på söndag, förhoppningsvis ;) Uuuuha va jag inte ser fram emot att jobba på måndag!

Hoppas att vi ses där alla!

Söndag

Sitter med färg i skallen nu så då passar jag på att fördriva tiden här lite.. Det blir samma färg som vanligt, mörkbrunt med blond slinga för den som undrar. Måste ju va fin i skallen till power meet!

Idag mår jaf tack och lov bättre än igår. Vettefan vad som hände då, började må piss hel plötsligt.. Vart yr och mådde illa som fan. Sen fick jag feber och ont i halsen.. Så det blev sängen hela kvällen för min del. Var otroligt sugen på att dra till ludvika, men inge kul att va där om man ska va sjuk. Så de sket sig.. Tråkigt nog.

Idag har jag packat klart att till power meet! Skönt. Bara lite små saker kvar nu, sånt som man packar samma dag som man åker, typ som tandborste och sånt skit. Snart drar vi!! I morgon ska vi träffas hos Fredrik och gå igenom vad som ska handlas med, så inte vi alla köper samma saker. Sen på tisdag ska allt packas i bilarna och husvagnen så det bara är att dra på onsdag. Har redan packat ned två öl som jag ska dricka på vägen dit hihi =)

Ska bli skönt att jobba imorn faktiskt. Det har snurrat så mycket tankar i min lilla skalle denna helg, så ska bli skönt att få tänka på annat. Jag är så irriterad så jag kryper på väggarna snart!! Gaaah. Men som sagt, imorn är de jobb så då får man tänka på annat, och snart bär det av till pm så då kan man supa skallen av sig och inte tänka på ett skit =)

Nu är det dags att skölja ur färgen! Ha en trevlig söndag kväll alla.

                             
                                                         Saknar min lugg lite =/

Sick boy

Sitter hemma hos mamma just nu, har börjat packat lite till power meet.. Fyfan va grejer de blir alltså :S Och hittills har jag inte ens tagit med mig nå onödigt, mest bara saker som jag har köpt som ska med. Typ dricka, mat och sånt skit.. Jaja, de får bli som de blir helt enkelt :P

Hade kul på pappas fest igår, var dock så otroligt trött så jag åkte hem rätt tidigt.. Men dom fortsatte att dricka långt in på natten dom, fyllskallar =) Pappsen blev glad över presenterna han hade fått också, så de var en lyckad födelsedag!

Idag blir de bara lungt känns de som. Allt och alla går mig på nerverna, fattar inte va de är för fel på folk nu för tiden haha. De blev inge big lake run eftersom de blev så dåligt väder, inge kul då.. Var sugen på att åka till ockelbo nu ikväll och ta nån öl i öltältet men har ingen att åka dit med så de blir inge heller. Var sugen på att åka till ludvika också men inge kul att åka dit själv heller och vara bland folk man inte känner så skippar det också.
Nä, en kväll i sängen framför tv'n blir det ser de ut som! Taggar till pm istället, ska bli så kul =)

Har fått reda på att de är fan många som läser min blogg, kul! =) Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men har fan varken ork eller tid till att skriva nå om dagarna.. Men ska försöka förbättra mig =)

Nu ska jag plocka undan lite, sen gå hem till pappsen igen. Ha en bra lördag alla!





Ännu en..

.. jobb vecka ihjäl slagen! skönt.

Idag fyller min älskade pappa 60 år <3 Gammel gubben då! Så ikväll blir det fest =) Håller på och gör mig i ordning nu, sen kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka till min farbror, där festen blir. God mat, dricka och tårta med släkten och så skulle några från pappas jobb komma! Kan bli hur kul som helst.

http://www.youtube.com/watch?v=rVT08zFIH9s&feature=related
Bra låt jävel!

                        
                                  Pappa och lillebror i Norge förra året! Världens bästa <3


.. i miss you even though i never met you