Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

ingen rubrik

Idag har jag en sakna morfar dag.. Det går förståss inte en dag utan att jag saknar honom, men vissa dagar är värre än andra. Som idag.

För var dag som går, är det den första dagen i mitt liv utan honom. Idag är det den 31 mars, det är den första 31 mars i mitt liv utan honom. Och det gör ont, så in i norden.

Jag har fortfarande svårt att komma ihåg dom bra minnerna med honom. Varje gång jag tänker på han, så ser jag bara bilder framför mig från den tiden när jag låg på sjukhuset innan han dog. Dom bilderna sitter som fastklistarde på mina ögon. Det krossar mitt hjärta varje dag.

Om två måndader är det ett år sen han dog. Ett helt år! Fan va tiden har gått.. Men det gör lika ont än, och det kommer att göra lika ont ett bra tag fram över. Detta blir den första påsken utan honom med. Inge påsk ägg ifrån honom nå mer.. Fan, jag saknar dig morfar! :'(

                                      
                                                                                        <3


Men hur det än är så går livet vidare. Morfar hade aldrig velat att jag ska sitta hemma och grina över honom, när det finns så mycket annat jag kan göra.

Idag vart jag hemma ifrån skolan med. Jag har feber, ont i halsen och är snorig. Typiskt mig att bli sjuk när jag inte har tid! Suck. Hur som helst så ska jag iaf åka in till gävle om några timmar, jag och Kia ska på möte med prällen inför Joel's dop =) Så då får jag träffa den lillen igen också. Kul!

Längtar till lördagen. På dagen så blir det påsk mat med familjen, sen partajj med vännerna på kvällen. Det känns som om att det behövs nu. Speciellt att få umgås med familjen, tillsammans. Även fast jag bara har lust att börja slita dom i håret ibland så är det dom som betyder mest för mig, och det är dom som får det att bli lite lättare att acceptera att morfar är borta. Men att han alltid finns bland oss ändå.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Linda
skriven :

sv ; 400 :- kostar kryssningen :) allt inräknat.