Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

Söndag, solsken och saker gjorda. Mycket bättre än så kanske det inte blir!

Igår var vi iväg till byggmax på förmiddagen och köpte det sista till gästrummet. Vi kom igång med det och allt rulla på, tills svärmor ringer och berättar att Eriks morfar har gått bort. Oroligt tråkigt! Han skulle fylla 80 år nästa måndag så Erik skulle dit nästa helg. Tur att vi var dit när Eriks mormor fyllde år så han fick träffa honom en sista gång, och jag samma för mig. Oerhört tungt att se Erik ledsen :( man önskar så att man kunna göra mer än att bara finnas till.. Resten av kvällen spenderades i soffan i lugn och ro, sen somnade vi tidigt.

Idag vaknade vi båda i tid och var pigga, så vi hoppade upp och käka frukost och sen drog vi till gymmet! Vart där 1,5 timme. Skönt som fan! Sen när vi kom hem så fortsatte vi med gästrummet, inte så mycket kvar nu. Nu har vi nyss ätit lite och snart ska jag klippa håret på Erik och städa undan lite innan resten av denna dag spenderas på soffan. Bingolotto, partaj och café bärs!

Imorgon ska jag åka och prova arbetskläder och lämna papper till chefen. Sen ska det handlas och allt annat vardagligt bara.. Hoppas veckan går fort, vill ha torsdag och fredag nuuu! På torsdag ska vi på rock och på fredag åker jag till Sandviken :)

Nu orkar jag inte skriva mer! Hejhej

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: